ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۳/۱۵، ۰۹:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۲:۱۴ عصر، توسط Rose.)
نان تست با پنیر و:
گوجه و زعتر
بلوبری و عسل
پوست لیمو
سالمون دودی و شوید
فندق
توت فرنگی
خیار و نعنا و شوید
تربچه
تخم مرغ و پیازچه جوان
نون تست با پنیر و:
پنیر بلوچیز و گلابی و رزماری و مغزیجات
ژامبون و رزماری و زیتون
پوچد اگ و سیاهدانه و کنجد و رنده ی پوست لیمو
خیار، شوید، سالمون، لیمو
خیار شوربلوچیز و گردو
ژامبون و خیارشور
خیار و سبزی خشک
گوجه و روغن زیتون و سبزی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
من جدیدا عاشق این مدل فینگرفودها شدم

هم راحته، هم حجمش مشخصه، هم احتمااااالا کم نمیاد...
خیلی راحت تمام مواد غذایی رو شات شات سرو کرده
این مینی استکان ها قیمتی ندارن، حتی دیدم روی در یه سری عرقیات یه نوع مشخصی از مینی استکان رو میذارن... میشه همونا رو جمع کرد تا دست کامل بشه

یا مواد غذایی رو از یه برند خرید کرد تا تعدادشون زیاد شه و بشه قشنگ چیدشون

حتی یه نمونه از عکس ها توی استکان و فنجون سرو کرده بود
فقط خلاقیت لازم داره
از سیب زمینی سرخ کرده تاااا جوجه کباب، از اپتایزر تااااا بورک... هیچ محدودیتی نیست
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ببخشید اینجا ایا فقط برای عکسه؟
اگر نه لطفا از این عکسایی که میذارید اگر دستور تست شده ای دارید میذارید کدبانوووووها؟

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose، آبگینه
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۲:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۲:۰۹ عصر، توسط Rose.)
من فکر می کردم واضح هستن عکسا ولی الان که سلین گذاشته، می بینم شاید خیلی هم واضح نباشه

یعنی اگه دستور باشه، خیلی راحت تر میشه فهمید این فینگرفود از چه موادی تشکیل شده

البته الان دیدم سلین اسم غذا رو هم نوشته

میشه سرچ کرد... میشه دستور گذاشت توی تاپیکش یا با یه دونه عکس همینجا... چون فینگرها خیلی ساده و متنوعن، به نظرم فهمیدن و پیدا کردن دستوراشون خیلی سخت نیست
حالا که تقاضا هست، می تونیم هم عکس و هم دستور بذاریم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۳:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۳:۳۱ عصر، توسط نسیمه جااان.)
کوزالاک مانتی(غذای ترکی)
۱ بسته خمیر یوفکا مثلثی
۲۵۰ گرم گوشت چرخی
پیاز
بادمجون کبابی ۲ عدد
رب گوجه
۱ پیمانه ماست شیرین
مقداری جعفری ساطوری
۳ حبه سیر
پیاز رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم و ادویه و نمک میزنیم ،سرخ ک شد مقداری سیر و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ رب رنگ باز کنه ،در آخر جعفری ساطوری رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
میذاریم کنار
بادمجون کبابی رو ساطوری میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه و ماست رو اصافه میکنیم و میذاریم توی پیاله
خمیر یوفکا رو هر مثلثی با قیچی۲ تا مثلث کوچک تر درمیاریم
با نی رول میکنیم ،قسمت آخر رو با آب خیس میکنیم ک ب لایه زیرش بچسبه
هر کدوم رو پیچیدیم میذاریم توی ظرف در دار ک خشک نشه
بعد توی روغن سرخ میکنیم و مثل عکس میچینیم برای سرو
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎