![]() |
روش های پخت انواع گوشت - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: آشپزی سنتی ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=7) +---- موضوع: روش های پخت انواع گوشت (/showthread.php?tid=677) |
روش های پخت انواع گوشت - Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۸ ![]() ![]() ![]() ![]() RE: روش های پخت انواع گوشت - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۸ این برای چلو گوشت یا ماهیچه یه کوچولو روغن میریزم و بعد پیاز به اندازه لازم یکی یا دو تا بستگی به مقدار گوشت داره ریز می کنم و توی روغن می ریزم یه کم تفت میدم، یعنی قبل از اینکه طلایی بشه گوشت رو میریزم توش زردچوبه و فلفل رو هم اضافه می کنم و درش رو میذارم با شعله خیلی کم خود گوشت اونقدر آب میندازه که تا یکی دو ساعت می پزه و بعد از اینکه آبش خشک شد کم کم آب اضافه می کنم و می ذارم خوب بپزه اگه روی در قابلمه پارچه بذارید هم بهتره زودتر می پزه و در نهایت کمی نمک اضافه می کنم نیم ساعت مونده به پایان پخت یه تعداد غوره فریزری می ریزم تو آبش تا خوشمزه بشه RE: روش های پخت انواع گوشت - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۸ برای خوشمزه شدن اول ماهیچه هام رو با کمی کره توی قابلمه تفت کوچیک میدم بعد ماهیچه ها رو برمیدارم قابلمه رو میشورم ( سایز قابلمه متناسب با تعداد ماهیچه باید باشه بطوری که تلنبار نشن ماهیچه ها رو هم خیلیم بزرگ نباشه که پخش کف قابلمه شن) بعد بسته به تعداد ماهیچه حدودا سه تا چهار تا پیاز بزرگ حتی بیشتر خلال درشت میکنم حالا نصف این پیازها رو میریزم کف قابلمه و ماهیچه ها رو میچینم روش ( پیازها باید نیم سانت حداقل بیان بالا) بعد یه بوته سیر رو میشورم پوست اضافشو میگیرم ( فقط پوست رویی) بعد از وسط قاچ میکنم یه نصف بوته دیگه هم حبه میکنم در حد شش هفت تا دونه ورقه ورقش میکنم سیر و رقه ورقه رو میچینم رو ماهیچه ها بعد نصف باقیمونده پیازهامو هم میچینم روش طوری که ماهیچه ها کاملا زیرشون بره حالا اون بوته کامل نصف شده رو هم میذارم روش ( اگه ماهیچه تعدادش کمه به تناسب کم میشه سیر ها و برعکس) حالا نمک، فلفل، خیلی کم زردچوبه در حد اپسیلون، و چوب دارچین میذارم روشون ( چوب نبود پودر) بعد یه قالب ۱۰۰ گرمی کره میندازم توش به اندازه ته استکان اب ولرم هم میریزم درسو میذارم سوراخ قابلمه رو هم حتما با دستمال باید بگیرید بعد رو شعله خییییییلی کم میذارم سه ساعت بپزه شایدم کمی بیشتر بعد سه ساعت قابلمه رو برمیداری بدون باز کردن درش یه تکون بصورت حرکت رفت و برگشتی میدی تا پیازا و ادویه ها و همه چی قاطی شن خوب دوباره میذاری رو شعله ملایم بعد یک ساعت و نیم به اندازه یه فنجون کوچیک زعفرون اب شده میریزی تو قابلمه درو میبندی بک ساعت و نیم الی دو ساعت دیگه میذاری بپزه و اون موقع دیگه ماهیچه حاضره پیازها و سیرها هم ختما همراه غذا سروبسه یا تو خود طرف ماهیچه یا بصورت جدا RE: روش های پخت انواع گوشت - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۸ من چلوگوشت رو اینجوری درست می کنم: تعداد زیادی پیاز خلالی که رو و زیر گوشت رو بگیره گوشت رو با پوره ی سیر (یا سیر حبه شده بسته به در دسترس بودن)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و زعفرون و پیازای خلالی، از شب قبل، توی قابلمه ی مدنظر، طعم دار می کنم. هر موقعی که بذارم روی گاز،حدود ۶-۷ ساعت با شعله ی خیلی کم و بدون اضافه کردن روغن یا آب میذارم جا بیفته... و طی این مدت خود گوشتا حسابی روغن میندازه... این مدل روش برادران کریمه که خیلی وقت پیش پیگیرش بودم و پیداش کردم... تنها فرق اینه که اونا بوته ی کامل میندازن و فکر کنم زردچوبه رو کمتر میزنن، من خودم ارادت خاصی به زردچوبه دارم، بیشتر میزنم ![]() این ساده و فرمالشه... ولی خیلی وقتا برای خودمون هویج، بروکلی، گوجه (که بعد از پختش، پوست میگیرم و پوره می کنم و دوباره میریزم توی قابلمه)، فلفل دلمه ای قرمز و امثالهم هم میریزم که مزه ش از اون حالت رسمی خارج میشه اما من مزه ش رو خیلی دوست دارم و بخصوص بعد از بچه اکثرا اینجوری درست می کنم که مواد مغذی بیشتری بهمون برسه... RE: روش های پخت انواع گوشت - Seti69 - ۱۴۰۱/۱۱/۶ بچه ها یه غذا با بوقلمون بگین من درست کنم، بلد نیستم هیچی RE: روش های پخت انواع گوشت - Almam - ۱۴۰۱/۱۱/۶ ستی جان ران بوقلمون رو حدود ۸ ساعت میذاری تو آب نمکی که شور نباشه ، بعد گوشت رو ادویه کاری،دارچین،فلفل سیاه،زردچوبه میزنی،با کره یا روغن زرد و زعفرون دمکرده غلیظ سرخ میکنی دو طرفشو، بعد دو سه تا پیاز بزرگ رو خلال میکنی و میریزی رو بوقلمون که بگیره روشو، بعد نصف لیوان آب اضافه میکنی ، شعله رو خیلی خیلی ملایم میکنی و حدود ۸ الی ۱۰ ساعت میذاری کامل بپزه ، بعد پخت نمک و آبلیمو اضافه میکنی بهش،بعد پیاز هارو داخل روغنی که مونده تو ماهیتابه یه تفت ریز میدی تا کاراملی شه و یه باقالی پلو دم میکنی با بوقلمون و پیاز کاراملی میل میکنید و حال میکنید ^___^ RE: روش های پخت انواع گوشت - Seti69 - ۱۴۰۱/۱۱/۶ آلمام جان سینه س کلا من رون مرغم دوس ندارم واسه همین اینم سینه گرفتیم فقط RE: روش های پخت انواع گوشت - Sufii - ۱۴۰۱/۱۱/۶ ستی میتونی تو فسنجون بریزی یا چرخ کنی برگر باهاش درست کنی یا اینکه برش نازک بدی شنیتسل طوری سرخش کنی RE: روش های پخت انواع گوشت - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۱/۶ بچه ها من یه بار توی یه مهمونی بوقلمون خوردم ،خیلی توی ذوقم خورد شاید بد طبخ شده بود کلا از چشمم افتاد مزه ش چجوریه؟ خوشمزه تر از گوشت ببعی ![]() RE: روش های پخت انواع گوشت - Sufii - ۱۴۰۱/۱۱/۶ نسیمه رونش مثل گوشت قرمزه، سینه اش مثل سینه مرغ اما یکم سفت تر، باید خوب بوشو بگیری و ادویه بزنی،مورد پسند همه نیست |