موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۰:۴۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۰:۴۸ صبح، توسط Targol.)
این برای چلو گوشت یا ماهیچه
یه کوچولو روغن میریزم و بعد پیاز به اندازه لازم یکی یا دو تا بستگی به مقدار گوشت داره ریز می کنم و توی روغن می ریزم یه کم تفت میدم، یعنی قبل از اینکه طلایی بشه گوشت رو میریزم توش
زردچوبه و فلفل رو هم اضافه می کنم و درش رو میذارم با شعله خیلی کم خود گوشت اونقدر آب میندازه که تا یکی دو ساعت می پزه و بعد از اینکه آبش خشک شد کم کم آب اضافه می کنم و می ذارم خوب بپزه
اگه روی در قابلمه پارچه بذارید هم بهتره زودتر می پزه و در نهایت کمی نمک اضافه می کنم
نیم ساعت مونده به پایان پخت یه تعداد غوره فریزری می ریزم تو آبش تا خوشمزه بشه
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
برای خوشمزه شدن اول ماهیچه هام رو با کمی کره توی قابلمه تفت کوچیک میدم بعد ماهیچه ها رو برمیدارم
قابلمه رو میشورم ( سایز قابلمه متناسب با تعداد ماهیچه باید باشه بطوری که تلنبار نشن ماهیچه ها رو هم خیلیم بزرگ نباشه که پخش کف قابلمه شن)
بعد بسته به تعداد ماهیچه حدودا سه تا چهار تا پیاز بزرگ حتی بیشتر خلال درشت میکنم حالا نصف این پیازها رو میریزم کف قابلمه و ماهیچه ها رو میچینم روش ( پیازها باید نیم سانت حداقل بیان بالا) بعد یه بوته سیر رو میشورم پوست اضافشو میگیرم ( فقط پوست رویی) بعد از وسط قاچ میکنم
یه نصف بوته دیگه هم حبه میکنم در حد شش هفت تا دونه ورقه ورقش میکنم
سیر و رقه ورقه رو میچینم رو ماهیچه ها بعد نصف باقیمونده پیازهامو هم میچینم روش طوری که ماهیچه ها کاملا زیرشون بره حالا اون بوته کامل نصف شده رو هم میذارم روش ( اگه ماهیچه تعدادش کمه به تناسب کم میشه سیر ها و برعکس)
حالا نمک، فلفل، خیلی کم زردچوبه در حد اپسیلون، و چوب دارچین میذارم روشون ( چوب نبود پودر)
بعد یه قالب ۱۰۰ گرمی کره میندازم توش به اندازه ته استکان اب ولرم هم میریزم درسو میذارم سوراخ قابلمه رو هم حتما با دستمال باید بگیرید بعد رو شعله خییییییلی کم میذارم سه ساعت بپزه شایدم کمی بیشتر بعد سه ساعت قابلمه رو برمیداری بدون باز کردن درش یه تکون بصورت حرکت رفت و برگشتی میدی تا پیازا و ادویه ها و همه چی قاطی شن خوب
دوباره میذاری رو شعله ملایم بعد یک ساعت و نیم به اندازه یه فنجون کوچیک زعفرون اب شده میریزی تو قابلمه درو میبندی بک ساعت و نیم الی دو ساعت دیگه میذاری بپزه
و اون موقع دیگه ماهیچه حاضره
پیازها و سیرها هم ختما همراه غذا سروبسه یا تو خود طرف ماهیچه یا بصورت جدا
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
من چلوگوشت رو اینجوری درست می کنم:
تعداد زیادی پیاز خلالی که رو و زیر گوشت رو بگیره
گوشت رو با پوره ی سیر (یا سیر حبه شده بسته به در دسترس بودن)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و زعفرون و پیازای خلالی، از شب قبل، توی قابلمه ی مدنظر، طعم دار می کنم.
هر موقعی که بذارم روی گاز،حدود ۶-۷ ساعت با شعله ی خیلی کم و بدون اضافه کردن روغن یا آب میذارم جا بیفته... و طی این مدت خود گوشتا حسابی روغن میندازه... این مدل روش برادران کریمه که خیلی وقت پیش پیگیرش بودم و پیداش کردم... تنها فرق اینه که اونا بوته ی کامل میندازن و فکر کنم زردچوبه رو کمتر میزنن، من خودم ارادت خاصی به زردچوبه دارم، بیشتر میزنم
این ساده و فرمالشه...
ولی خیلی وقتا برای خودمون هویج، بروکلی، گوجه (که بعد از پختش، پوست میگیرم و پوره می کنم و دوباره میریزم توی قابلمه)، فلفل دلمه ای قرمز و امثالهم هم میریزم که مزه ش از اون حالت رسمی خارج میشه اما من مزه ش رو خیلی دوست دارم و بخصوص بعد از بچه اکثرا اینجوری درست می کنم که مواد مغذی بیشتری بهمون برسه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
بچه ها یه غذا با بوقلمون بگین من درست کنم، بلد نیستم هیچی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Hamii99
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
اعتبار:
18,810
ستی جان ران بوقلمون رو حدود ۸ ساعت میذاری تو آب نمکی که شور نباشه ، بعد گوشت رو ادویه کاری،دارچین،فلفل سیاه،زردچوبه میزنی،با کره یا روغن زرد و زعفرون دمکرده غلیظ سرخ میکنی دو طرفشو، بعد دو سه تا پیاز بزرگ رو خلال میکنی و میریزی رو بوقلمون که بگیره روشو، بعد نصف لیوان آب اضافه میکنی ، شعله رو خیلی خیلی ملایم میکنی و حدود ۸ الی ۱۰ ساعت میذاری کامل بپزه ، بعد پخت نمک و آبلیمو اضافه میکنی بهش،بعد پیاز هارو داخل روغنی که مونده تو ماهیتابه یه تفت ریز میدی تا کاراملی شه و یه باقالی پلو دم میکنی با بوقلمون و پیاز کاراملی میل میکنید و حال میکنید ^___^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
آلمام جان سینه س
کلا من رون مرغم دوس ندارم واسه همین اینم سینه گرفتیم فقط
• Almam
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
ستی میتونی تو فسنجون بریزی یا چرخ کنی برگر باهاش درست کنی یا اینکه برش نازک بدی شنیتسل طوری سرخش کنی
• Almam، Seti69
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
بچه ها من یه بار توی یه مهمونی بوقلمون خوردم ،خیلی توی ذوقم خورد
شاید بد طبخ شده بود
کلا از چشمم افتاد
مزه ش چجوریه؟ خوشمزه تر از گوشت ببعی

هست ؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
نسیمه رونش مثل گوشت قرمزه، سینه اش مثل سینه مرغ اما یکم سفت تر، باید خوب بوشو بگیری و ادویه بزنی،مورد پسند همه نیست