این کیک هم خیلی خوشمزه اس هم اسم پر ابهتی داره، هم خیلی شکلاتیه و مناسب عشاق شکلات
کیک از دیار ژرمن ها 
تزئین مدل نیکد (Naked cake) هست ولی اصل تزئینش مدلیه که پایین گذاشتم و حس و حال جنگل به آدم میده
![[تصویر: Double_Chocolate_Black_Forest_Cake_grey_3_720x540.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435745900/Double_Chocolate_Black_Forest_Cake_grey_3_720x540.jpg)
مواد لازم:
آرد: 300گرم
پودر کاکائو: 70 گرم
جوش شیرین: 1قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت: 2 عدد
دوغ یا ماست رقیق: یک و نیم پیمانه
مواد میانی:
آب کمپوت گیلاس یا آلبالو: نصف پیمانه
کره: 100گرم
پودرشکر: 300گرم
قهوه ی رقیق شده خنک: 2 قاشق سوپخوری
کمپوت آلبالو یا گیلاس: بمقدار لازم
خامه ی فرم گرفته: به مقدار لازم
روش تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2 عدد قالب گرد 23 سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک را در ظرفی الک کنید.
کره و شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. وانیل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را نیز دانه دانه اضافه کنید.
دور همزن را کند کنید و مواد خشک را به طور متناوب به همراه دوغ اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شود.
مواد را داخل قالب آماده شده بریزید و در فر به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید و بعد از 15 دقیقه از قالب جدا کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
کیک را بصورت افقی برش دهید و روی هر برش را با آب کمپوت مرطوب کرده و از مواد میانی روی آن بمالید.
روی کرم را آلبالو یا گیلاس هسته گرفته بچینید. لایه های بعدی را نیز به همین روش آماده کنید.
روی لایه آخر را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
روش تهیه مواد میانی:
کره را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. پودر شکر را به تدریج اضافه کنید تا جذب کره شود. قهوه رقیق شده را اضافه کنید.
![[تصویر: black_forest_gateau_768x960.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435745926/black_forest_gateau_768x960.jpg)
ارائه دهنده: خانم گلریز کاوه از مامی سایت




تزئین مدل نیکد (Naked cake) هست ولی اصل تزئینش مدلیه که پایین گذاشتم و حس و حال جنگل به آدم میده

![[تصویر: Double_Chocolate_Black_Forest_Cake_grey_3_720x540.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435745900/Double_Chocolate_Black_Forest_Cake_grey_3_720x540.jpg)
مواد لازم:
آرد: 300گرم
پودر کاکائو: 70 گرم
جوش شیرین: 1قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت: 2 عدد
دوغ یا ماست رقیق: یک و نیم پیمانه
مواد میانی:
آب کمپوت گیلاس یا آلبالو: نصف پیمانه
کره: 100گرم
پودرشکر: 300گرم
قهوه ی رقیق شده خنک: 2 قاشق سوپخوری
کمپوت آلبالو یا گیلاس: بمقدار لازم
خامه ی فرم گرفته: به مقدار لازم
روش تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2 عدد قالب گرد 23 سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک را در ظرفی الک کنید.
کره و شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. وانیل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را نیز دانه دانه اضافه کنید.
دور همزن را کند کنید و مواد خشک را به طور متناوب به همراه دوغ اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شود.
مواد را داخل قالب آماده شده بریزید و در فر به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید و بعد از 15 دقیقه از قالب جدا کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
کیک را بصورت افقی برش دهید و روی هر برش را با آب کمپوت مرطوب کرده و از مواد میانی روی آن بمالید.
روی کرم را آلبالو یا گیلاس هسته گرفته بچینید. لایه های بعدی را نیز به همین روش آماده کنید.
روی لایه آخر را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
روش تهیه مواد میانی:
کره را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. پودر شکر را به تدریج اضافه کنید تا جذب کره شود. قهوه رقیق شده را اضافه کنید.
![[تصویر: black_forest_gateau_768x960.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435745926/black_forest_gateau_768x960.jpg)
ارائه دهنده: خانم گلریز کاوه از مامی سایت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم