امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون
Wink 
لطفا فقط طرز تهیه غذاهایی رو قرار بدید که قبلا امتحان کردید و مقبول واقع شده   Heart Angel Heart Blush Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرغ با سس زرشک
تکه های مرغ رو از قبل با آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار می کنیم یک ساعت می ذاريم تا بمونه. پیاز رو خلال ریز کرده با کره تفت می دیم. سیر رو اضافه می کنیم.  قطعات مرغ رو داخلش تفت می دیم ، رب گوجه رو اضافه کرده حسابی تفت می دیم آب جوش اضافه کرده می ذاريم  تا بپزه. زرشک تازه رو پاک کرده و حسابی شسته و به مرغ اضافه می کنیم می ذاریم تا مرغ بپزه. کمی شکر زعفران دم کرده  و آب ليموي تازه بعد پخت مرغ بهش اضافه کنید و بذارين تا حسابی غلیظ بشه. نوش جان
  • Almam، Mari90، Nedaa28، Paula، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
دستور شامی لرستانی (به سبک خودم، نه به سبک اصیل)

اول گوشت چرخ‌کرده رو (حدود ۳۰۰-۴۰۰ گرم) با یک تخم‌مرغ و کمی آرد (بهتره نخودچی باشه) برای سفت شدن مایه‌ش و نمک و فلفل و زرچوبه و پودر پیاز و یک پیاز بزرگ رنده‌شده و سبزی معطر (ترخون، مرزه، جعفری، شوید، کلا هر چی حال کردم) قاطی کردم. گویا اصلش اینه که سبزیها به اندازه‌ی گوشت باشن ولی من کم زدم. بهش یک قاشق گردوی آسیاب‌شده هم اضافه کردم.
اینا رو ورز دادم و گرد کردم و تو روغن سرخ کردم. هر چی بیشتر سرخ بشه و روغنش بیشتر باشه بهتره.

بعد جداگانه یکی دو تا پیاز رنده‌شده رو قشنگ سرخ می‌کنید با نیم پیمانه تقریباَ گردوی آسیاب‌شده و زرچوبه تفت می‌دین و بعد بهش هر چقدر می‌خواید رب انار می‌زنید. بعد آب می‌ریزید و می‌ذارید نیم ساعت جا بیفته روغن پس بده.

آخرش موقع سرو سس رو روی شامی‌ها می‌ریزین و کنار پلو می‌خورین.
  • Almam، Celin، Elham67، Rose، saba، youtab، خانم فسقلی، رخشید، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ما اینجوری درست میکنیم :
یه پیاز خلالی تو کره ( روغن زرد محلی ) تفت میدم زردچوبه و فلفل هم میزنم خوب که نرم شد پونه و نعناع و گردو اضافه میکنم یه تفت ریز میدم بعد کشک که تو آب حل شده میریزم و میذارم نیم ساعت جا بیوفته
کشک بهتره محلی باشه ما قبلا از اینا که باید بسابی میاوردن واسمون
الان از لبنیاتی کشک باز میخرم چون با این کشکای پاستوریزه خیلی بد میشه
نون هم از این‌ سنتی خشکا فقط باهاش مزه میده
با پییییاز بزرگ
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Almam، Gitii، Rose، Sepi، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
شوربا

تبریز این غذا به شوربا معروفه که یه نوعش هم هست با گوشت های قیمه ای که کاملا سرخ شده و اصطلاحا قرمه بهش میگن، درست میشه‌. ولی من فعلا اونو امتحان نکردم و بلد نیستم. ولی این شوربای خودمون عالیه.

مواد لازم برای ۴-۵ نفر :
۲عدد پیاز متوسط
۱ کاسه کوچک سبزی خرد شده(تره،پیازچه،کمی ترخون)
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۲ عدد گوجه فرنگی
۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه برنج
۱ و ۱٫۲ پیمانه رشته پلویی
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
کره یا روغن زرد
۲ ق م زردچوبه
فلفل سیاه- نمک

پیازها رو نگینی خرد میکنیم و با زردچوبه و ۲ قاشق بزرگ روغن زرد یا کره تفت میدیم.

بعد سبزی ها را به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم.

و بعد رب را اضافه می کنیم و تفت میدیم.

[تصویر:  screenshot_20230114_005043_6ebu.jpg]

بعد آب جوش اضافه میکنیم و سیب زمینی ها رو که نسبتا بزرگتر از مکعبی خرد کردیم اضافه می کنیم.در قابلمه را میذاریم تا سیب زمینی ها نیم پز شن.
بعد برنج رو اضافه می کنیم.و بعد اینکه برنج نیم پز شد، رشته و گوجه فرنگی که از وسط نصف کردیم و نمک و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم.
در آخر تخم مرغ ها را به آرومی داخل شوربا میشکنیم (دیگه اصلا قاشق نمی زنیم که تخم مرغ ها قاطی غذا نشن) و شعله رو کاملا کم می کنیم تا تخم مرغ ها بپزند. اگر تخم مرغ عسلی دوس دارین میتونین زودتر از رو شعله بردارین.
اگه دوس داشتین میتونین یه عصاره مرغ هم اضافه کنین. ولی به نظرم طعم دلخواهمونو روغن زرد یا کره به غذا میده و نیازی نیس، من عصاره اضافه نکردم.آب شوربا رو تیلیت می کنین و با سبزی یا ترشی لیته میل می کنین.
[تصویر:  screenshot_20230114_005130_yaz1.jpg]

خودشو هم میتونید با نون سنگک میل کنید،نوش جان Heart

[تصویر:  screenshot_20230114_005157_fnrt.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Arezoo1984، Rose، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان