کشاری یه غذای مصریه که با یکم تغییرات (مثل دم گذاشتن محتویاتش یا سرو کردن سس گوشتی در کنارش
) به شدت با ذائقه ی ما جوره...
چیزی شبیه به عدس پلو ولی همراه با پاستا و نخود...
سس گوشتی هم نداره اما برای هماهنگی بهتر با ذائقه ی ایرانی میشه سسش رو گوشتی درست کرد (چیزی مثل سس گوشتی کنار عدس پلو یا واویشکا).
عکس پایین از کشاری اصل مصریه که دم کشیدن و سس گوشتی نداره
من یه سری تغییرات میدم که خوشمزه تر شه 
![[تصویر: koshari_II.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8436108200/koshari_II.jpg)
مواد لازم برای کوشاری
برنج: دو و نیم پیمانه
عدس: حدود 450 گرم
نخود: 1 پیمانه
پاستای لوله ای سایز متوسط یا ریز: حدود 450 گرم (وزن خشک)
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس کوشاری
پیاز خلالی: 1 عدد
سیر له شده: 2 حبه
گوجه فرنگی: 2 تا 3 عدد
سس گوجه: 3 ق غ
روغن، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه کوشاری مصری
عدس و نخود رو جداگانه بپزید و آبکش کنید تا آب اضافی اون خارج بشه (یا بذارید آبشون تموم شه).
پاستا رو به روش روی بسته آماده کنید.
برنج رو آبکش کنید و با بقیه ی مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بذارید تا غذاتون دم بیاد.
طرز تهیه سس کوشاری:
پیاز رو تفت بدید و سیر رو هم اضافه کنید تا قشنگگگگ سرخ بشن (مثل پیاز روی آش رشته)
وقتی سیر و پیاز سرخ شدند، گوجه رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید، وقتی رنگ گوجه باز شد، سس و نمک و فلفل رو اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.
و غذا آماده اس!
من خودم کته می کنم و دوست هم داریم
کنارشم گوشت چرخ کرده توی سسش میزنم و عالی میشه... غذای ملی مصره ولی دلیل نمی شه ما دستور رو عین خودشون بدرستیم که 
پاستای مورد استفاده می تونه از پاستاهای زیر باشه که اولی دقیق همونیه که خودشون استفاده می کنن:
![[تصویر: Ditalini_230.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8436108184/Ditalini_230.jpg)

چیزی شبیه به عدس پلو ولی همراه با پاستا و نخود...
سس گوشتی هم نداره اما برای هماهنگی بهتر با ذائقه ی ایرانی میشه سسش رو گوشتی درست کرد (چیزی مثل سس گوشتی کنار عدس پلو یا واویشکا).
عکس پایین از کشاری اصل مصریه که دم کشیدن و سس گوشتی نداره


![[تصویر: koshari_II.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8436108200/koshari_II.jpg)
مواد لازم برای کوشاری
برنج: دو و نیم پیمانه
عدس: حدود 450 گرم
نخود: 1 پیمانه
پاستای لوله ای سایز متوسط یا ریز: حدود 450 گرم (وزن خشک)
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس کوشاری
پیاز خلالی: 1 عدد
سیر له شده: 2 حبه
گوجه فرنگی: 2 تا 3 عدد
سس گوجه: 3 ق غ
روغن، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه کوشاری مصری
عدس و نخود رو جداگانه بپزید و آبکش کنید تا آب اضافی اون خارج بشه (یا بذارید آبشون تموم شه).
پاستا رو به روش روی بسته آماده کنید.
برنج رو آبکش کنید و با بقیه ی مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بذارید تا غذاتون دم بیاد.
طرز تهیه سس کوشاری:
پیاز رو تفت بدید و سیر رو هم اضافه کنید تا قشنگگگگ سرخ بشن (مثل پیاز روی آش رشته)
وقتی سیر و پیاز سرخ شدند، گوجه رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید، وقتی رنگ گوجه باز شد، سس و نمک و فلفل رو اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.
و غذا آماده اس!
من خودم کته می کنم و دوست هم داریم


پاستای مورد استفاده می تونه از پاستاهای زیر باشه که اولی دقیق همونیه که خودشون استفاده می کنن:
![[تصویر: Ditalini_230.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8436108184/Ditalini_230.jpg)
![[تصویر: gomiti_elbow_pasta_chifferi_2_640x433.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8436108142/gomiti_elbow_pasta_chifferi_2_640x433.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم