۱۴۰۰/۵/۲۹، ۱۱:۲۲ صبح
من کیک سیب و دارچین معمولی رو بدون کره و روغن و جایگزین با سیب رنده شده درست کردم...
خیلیییی خوب دراومد...
باتوجه به اینکه شاید خیلیا شیرینی بخوان ولی نتونن روغن یا شکرش رو استفاده کنن، مجبورن از زندگیشون خطش بزنن یا از بیرون بگیرن که ندونن توش چقدر از این مواد استفاده شده...
تازه من دستور رو خشک و تری کردم چون با بچه درست کردم و وقت نداشتم برای کیک بذارم... یعنی کلش 15 دقیقه نشد...
ولی این دستور رو تست کنید شاید مورد پسند بود و ما رو دعا کردید
![[تصویر: 184d45c8-b22a-4de3-ad0f-683375459814_7a6g.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/184d45c8-b22a-4de3-ad0f-683375459814_7a6g.jpg)
مواد لازم:
شکر: 1 پیمانه
سیب رنده شده: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
ماست یا شیر: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 ق غ
سیب: 2 عدد نازک اسلایس شده برای روی کیک (من دیگه روش سیب نچیدم)
پودر دارچین: 1 ق م
وانیل: مقداری
مغز پسته: اختیاری
جوز هندی: اختیاری در حد نوک قاشق
طرز تهیه:
فر رو از قبل با دمای 180 درجه روشن می کنیم
آرد و بکینگ پودر و دارچین رو باهم مخلوط کردم و 2 بار الک کردم
شکر + تخم مرغها +ماست + وانیل + سیب رنده شده هممممه رو ریختم توی ظرف و حدود 5 دقیقه خوب با همزن دستی هم زدم...
مواد خشک حاوی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو در 3 مرحله اضافه می کنیم و هر بار خوب مخلوط می کنیم (من با همون همزن دستی زدم، شما اگه وقت و امکانش رو دارید آروم در یک جهت با لیسک این دو جزء رو مخلوط کنید...
مواد را در قالب 30×20 ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایه ی کیک بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 سانتیگراد قرار دهید.
خیلیییی خوب دراومد...
باتوجه به اینکه شاید خیلیا شیرینی بخوان ولی نتونن روغن یا شکرش رو استفاده کنن، مجبورن از زندگیشون خطش بزنن یا از بیرون بگیرن که ندونن توش چقدر از این مواد استفاده شده...
تازه من دستور رو خشک و تری کردم چون با بچه درست کردم و وقت نداشتم برای کیک بذارم... یعنی کلش 15 دقیقه نشد...
ولی این دستور رو تست کنید شاید مورد پسند بود و ما رو دعا کردید

![[تصویر: 184d45c8-b22a-4de3-ad0f-683375459814_7a6g.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/184d45c8-b22a-4de3-ad0f-683375459814_7a6g.jpg)
مواد لازم:
شکر: 1 پیمانه
سیب رنده شده: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
ماست یا شیر: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 ق غ
سیب: 2 عدد نازک اسلایس شده برای روی کیک (من دیگه روش سیب نچیدم)
پودر دارچین: 1 ق م
وانیل: مقداری
مغز پسته: اختیاری
جوز هندی: اختیاری در حد نوک قاشق
طرز تهیه:
فر رو از قبل با دمای 180 درجه روشن می کنیم
آرد و بکینگ پودر و دارچین رو باهم مخلوط کردم و 2 بار الک کردم
شکر + تخم مرغها +ماست + وانیل + سیب رنده شده هممممه رو ریختم توی ظرف و حدود 5 دقیقه خوب با همزن دستی هم زدم...
مواد خشک حاوی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو در 3 مرحله اضافه می کنیم و هر بار خوب مخلوط می کنیم (من با همون همزن دستی زدم، شما اگه وقت و امکانش رو دارید آروم در یک جهت با لیسک این دو جزء رو مخلوط کنید...
مواد را در قالب 30×20 ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایه ی کیک بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 سانتیگراد قرار دهید.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم