امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دمپختک و پلوهای مخلوط
شخصا یه مدل غذای فوری فوتی دارم Big Grin خیلی هم می پسندمش...

[تصویر:  mexican-chicken-and-rice-pin_3wyg.jpg]

مرغ
برنج
فلفل دلمه ی رنگی
پیاز
سیب زمینی
گوجه
هویج
کدو
نمک و فلفل و زغفران (یا زردچوبه) و زیره
بسته به فصل ممکنه بروکلی یا کدوحلوایی هم استفاده کنم...
نخود فرنگی بصورت انتخابی

اینها رو همه باهم (یا دو سه قلم از مواد بالا که توی خونه هست) میذارم می پزه و بعد از پخت در حدی که روی مرغ و سبزیجات رو آب بگیره آب میریزم (وقت داشته باشم به جای گوجه، پوره اش رو میریزم توی این غذا)... وقتی جوش اومد، برنج شسته شده رو میریزم توش و میذارم برنج دم بیفته...

بعد از بچه، این غذا رو زیاد درست می کنم چون وقت انچنانی نمیگیره و با بیدار شدنمون که بذارم قشنگ برای ظهر آماده اس... 

یا بدون برنج، مرغ و سبزیجات رو با ادویه ها مزه دار می کنم و میذارم توی تابه تا بپزه... و یه وعده این رو می خوریم... برای شام با باقیمونده ش همون دمپختک بالایی رو درست می کنم... میشه بصورت ته چین با برنج آبکش شده هم درستش کردا، ولی من نمی خوام ویتامین هاش از دست بره... چون خود آب مرغ و سبزیجات پر از ویتامین و میکروهاست، هم آب برنج غنی از ویتامین های گروه ب... برای همین این مدلی درست می کنم...

اینجوری هم وقتم پای گاز نمیره، هم اینکه می دونم حجم زیادی از سبزیجات رو خوردیم... و غذای سالم بدون روغن و بدون هیچگونه ماده ی ناسالم... هم ماکرو و هم میکرو به بدن رسوندیم... از اونور بخاطر غنی بودن این غذا از انواع ویتامین ها و ریزمغذی ها، نیازی به استفاده ی مولتی ویتامین نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، lady، youtab، آبگینه، ترانه خانوم، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، مینو، نسیم64، نیوشا123
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۳۱، ۰۸:۰۳ صبح)2015 نوشته است: رز جان مرغ میپزه باهمون آبی که روش ریختی تا دم کشیدن برنج؟

مرغ کامل پخته شده (شاید دو سه ساعت) در حدی که می تونه بدون برنج هم خورده بشه (با همون سبزیجات یا با نون). وقتی لای برنج هم میره نرم نرم میشه و سبزیجات هم خیلیاشون له میشن و برنج سبزیجات میشه (مثل پیاز، کدو، گوجه و...)
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دمی گوجه رو من اینطوری درست می کنم

[تصویر:  1080x1119_5e7796459db4ce449344fb4c.jpg]

مواد لازم:
گوجه
پیاز
برنج
سیب زمینی
رب
نمک و فلفل و زرچوبه
روغن
عصاره ی مرغ یا قلم (اختیاری به جای آب)

[تصویر:  estanboli-ba-soya.jpg]

طرز تهیه:
1) گوجه رو رنده می کنم و پوستش رو همون موقع جدا می کنم (نمیذارم رنده شه) یا اگه وقت داشته باشم، قابلمه آب رو جوش میارم، روی ته گوجه ها یه بعلاوه ی نسبتا بلند ایجاد می کنم و میندازم توی آب جوش و بعد از چند دقیقه درمیارم میندازم توی آب یخ و بعدش پوست می گیرم و پوره می کنم...
2) پیاز رو نگینی می کنم و تفت میدم
3) سیب زمینی ها رو در حد بند انگشت بصورت مربعی خرد می کنم و توی آب مجدد میشورم و به پیازها اضافه می کنم و زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنم (میشه سیب زمینی رو سرخ نکرد و خام به گوجه اضافه کرد و بعدش برنج ریخت)
4) ظرف رو خالی می کنم و گوجه رو با روغن و یکم نمک تفت میدم... آبش که تموم شد، رب رو اضافه می کنم و خوب تفت میدم...
5) سیب زمینی و پیاز و نهایتا عصاره رو هم بعدش اضافه می کنم...
6) آب که به جوش اومد، برنج رو اضافه می کنم و دیگه میذارم بپزه... من یکم شفته بر میدارم اما برنج هایی که با سبزیجات و صیفی جات پخته میشن، باید یکم آبشون رو کمتر از یه بند انگشت بریزیم که شفته نشن...
  • Almam، lady، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
دستور ماش پلویی که خودم درست می کنم و خیلی هم مفید و خوشمزه اس:

سرو با: ماست یا سالاد شیرازی یا دلخواه / کباب های مختلف / گوشت قلقلی / نیمرو / ترشی / به که داخل خود ماش پلو گذاشته شده و پخته و...

[تصویر:  mashpolo_4sr.jpg]

مواد لازم:
◀️ ماش که من دو روز خیسوندم و چندین بار آبش رو عوض کردم تا جوونه بزنه
◀️ پیاز
◀️ برنج
◀️ پوره گوجه

ادویه ها:
◀️ پودر زیره سبز، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک

طرز تهیه:
۱) پیاز رو حسابی تفت میدیم و کاراملیش می کنیم.

۲) ادویه ها رو اضافه کرده و یه تفت میدیم.

۳) ماش رو اضافه می کنیم و یکم تفت میدیم (با ماش خام احتمالا اگه اول نیم پزش کنیم بهتر باشه تفت هم نمیخواد)

۴) پوره گوجه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ گوجه باز شه.

۵) برنج رو اضافه کرده و میذاریم با مواد توی قابلمه تفت بخوره و بعد از حدود پنج دقیقه آب رو در حدی که روی مواد رو بپوشونه اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا آبش جمع شه و بعد هم دم کنی میذاریم تا دم بکشه...

* هر چقدر پیاز و گوجه بیشتر باشه و بیشتر تفت بخوره خوشمزه تره
* هر چی نسبت ماش به برنج بیشتر باشه خوشمزه تره
* می تونید دم کنی رو که می خواید بذارید یکم پودر دارچین هم بدید لای غذا
* می تونید روش کره آب شده بدید که خوشمزه تر شه

نوش جون
  • Heven، lady، mehrasa20001
پاسخ