۱۴۰۰/۶/۴، ۰۸:۰۵ عصر
این دستور حلوای پایه ایه که خودم درست می کنم و با ادویه های مختلف مزه دارش می کنم...
معمولا زعفرون و هل با هم، و بقیه ی ادویه ها رو تنهایی استفاده می کنم...
با این دستور همچین ظاهری درمیاد
![[تصویر: 4a1f1ba601a958db984bffc564748dde_1zpa.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/4a1f1ba601a958db984bffc564748dde_1zpa.jpg)
آرد ترجیحا الک شده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره و روغن با نسبت دلخواه به حد لازم در حدی که آرد روان باشه
ادویه جات اختیاری برای طعم های مختلف که می تونیم تنهایی یا مخلوط با هم استفاده کنیم:
زعفران
هل (من داخل شربت میندازم و بعد از جا افتادن شربت درش میارم)
پودر زنجبیل
پودر دارچین
پودر کاکائو

1) آب و شکر و زعفرون و هل رو مخلوط می کنیم، در آخر گلاب رو اضافه می کنیم و نهایتا 5 دقیقه می ذاریم روی گاز بمونه.
2) آرد رو با الک کردن مجدد داخل ترجیحا قابلمه می ریزیم و حدود 10 دقیقه با شعله ملایم تفت می دیم.
3) کره و روغن رو اضافه می کنیم در حدی که موادمون شل و روان باشه و بازم کمی با شعله کم تفت می دیم تا به چند درجه روشن تر از رنگ مورد نظرمون برسیم. وقتی شربت اضافه بشه، رنگ حلوا تیره تر می شه...
4) شربت رو با دقت و به آرومی به مواد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم
5) اگه می خوایم حلوای ادویه ای یا کاکائویی درست کنیم، اینجا اونها رو اضافه می کنیم و حلوا رو گهواره می کنیم و سریع توی ظرف می کشیم? اگه هم می خوایم چند ادویه جداگانه استفاده کنیم که رنگاشون متنوع شن، حلوا رو چند قسمت می کنیم و ادویه می زنیم و هم زده و گهواره می کنیم?
معمولا زعفرون و هل با هم، و بقیه ی ادویه ها رو تنهایی استفاده می کنم...
با این دستور همچین ظاهری درمیاد
![[تصویر: 4a1f1ba601a958db984bffc564748dde_1zpa.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/4a1f1ba601a958db984bffc564748dde_1zpa.jpg)
آرد ترجیحا الک شده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره و روغن با نسبت دلخواه به حد لازم در حدی که آرد روان باشه
ادویه جات اختیاری برای طعم های مختلف که می تونیم تنهایی یا مخلوط با هم استفاده کنیم:
زعفران
هل (من داخل شربت میندازم و بعد از جا افتادن شربت درش میارم)
پودر زنجبیل
پودر دارچین
پودر کاکائو

1) آب و شکر و زعفرون و هل رو مخلوط می کنیم، در آخر گلاب رو اضافه می کنیم و نهایتا 5 دقیقه می ذاریم روی گاز بمونه.
2) آرد رو با الک کردن مجدد داخل ترجیحا قابلمه می ریزیم و حدود 10 دقیقه با شعله ملایم تفت می دیم.
3) کره و روغن رو اضافه می کنیم در حدی که موادمون شل و روان باشه و بازم کمی با شعله کم تفت می دیم تا به چند درجه روشن تر از رنگ مورد نظرمون برسیم. وقتی شربت اضافه بشه، رنگ حلوا تیره تر می شه...
4) شربت رو با دقت و به آرومی به مواد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم
5) اگه می خوایم حلوای ادویه ای یا کاکائویی درست کنیم، اینجا اونها رو اضافه می کنیم و حلوا رو گهواره می کنیم و سریع توی ظرف می کشیم? اگه هم می خوایم چند ادویه جداگانه استفاده کنیم که رنگاشون متنوع شن، حلوا رو چند قسمت می کنیم و ادویه می زنیم و هم زده و گهواره می کنیم?
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم