امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک باقلوا یا کیک شربتی
#1
این دستور از شف طیبه هست و واقعا واقعا عالی درمیاد

[تصویر:  syrup-cake-01_530g.jpg]

مواد لازم
برای کیک:
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست (شیرین) 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل ربع ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ

برای شربت:
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل ربع ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته

بافتش از نزدیکتر:
[تصویر:  2-67_d3yh.jpg]

طرز تهیه
1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. روغن (جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. 

3.سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید (مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره)

4. هل را اضافه کنید

5. ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)

6. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

7. درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( قالب با ابعاد حدودی سی در چهل سانتیمتر. اگر قالب بزرگتر باشه ضخامت کیک کمتر خواهد بود و اگر قالب کوچکتر باشه ضخامت یا ارتفاع کیک بیشتر میشه. پس ارتفاع کیک  رو میتونید با تغییر سایز قالب تنظیم کنید )

8. مواد را توی قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا طمانی که رنگش طلایی بشه در فرقرار دهید ( مخلوط این کیک مطابق تصویر کمی سفته ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

9. حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

10. مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره ( همه عکسها مثل هم شده! یعنی یه کاسه پر از مواد سفید رنگ) اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

11. از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. در مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.

12. حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.

13.در مرحله سوم شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

14. در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Mari90، Samin، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
#2
مرسی رز عزیز Heart Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: