ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۰/۷/۳، ۰۲:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳، ۰۲:۲۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
مواد لازم برای خمیر شیرینی
آرد ۲/5پیمانه
شکر ۳ ق غذاخوری
مایه خمیر ۱ق غذا خوری
شیر ۱/3پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غذاخوری
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ پنس
مواد لازم برای خمیر بین شیرینی
نشاسته گل ۳ ق غذاخوری
شکر ۳ ق غذاخوری
شیر ۱/۳پیمانه
آب ۱/۳پیمانه
وانیل مقداری
مواد لازم برای شهد
شکر۱/۳پیمانه
آب ۱/۳پیمانه
زعفران دم کرده ۱ق غذاخوری
ابتدا مایه خمیر را با اب ولرم و ۱ ق شکر میذاریم به عمل بیاد.توی ظرف گود و بزرگ تخم مرغ و باقی شکر و روغن مایع و شیر و وانیل رو میریزیم هم میزنیم،وقتی یکدست شد،خمیرمایه عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم .آروم آروم آرد رو با الک اضافه میکنیمو مخلوط میکنیم .تا جایی که خمیر به دست نچسبه و لطیف بشه،روی ظرف رو میپوشونیم و ۱ ساعت استراحت میدیم.توی این فاصله کرم وسط شیرینی رو آماده میکنیم.نشاسته رو توی شیر
و آب سرد حل میکنیم روی شعله قرار میدیم و شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه ،شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه.بعد ۱ ساعت خمیر رو روی سطح کار با وردنه باز میکنیم بعد با چاقو اضافات رو میبریم تا به شکل مستطیل در بیاد،از طول به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و بین هر کدوم کرم میریزیم و رول میکنیم .بعد برش میزنیم هر کدوم حدودا ۵ الی ۶ تا شیرینی میده.توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم.توی فر خاموش حدود نیم ساعت استراحت میدیم.بعد با یه زرده تخم مرغ و مقداری زعفرون و کنجد رومال میکنیم.توی فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه میپزیم .اگر روی شیرینی برشته نشده بود گریل رو در لحظات آخر روشن میکنیم.
توی این فاصله شهد رو درست میکنیم،شکر و آب رو روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد زعفرون اضافه میکنیم .
یکم که شیرینی ها از حرارت افتاد ،روشون شهد میریزیم یا با قلمو روشون میذاریم.
وقتی خنک شد از کاغذ روغنی جدا میکنیم و نوش جون ♡
بچه ها این دستور خوبیه،فقط یه جاهایی شاید گنگ گفته باشم.یه کلیپ هم از آپارات نگاه کنید تا نحوه رول کردن و برش خمیر واضح تر باشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎