من این دستور رو تست کردم، بد نشد

با نصف این دستور درست کردم
توی پان اسپانیا، مهمترین عاملی که روی مزه تاثیر میذاره، کیفیت بیسکوییته...
بهتر هم هست که پودرش نکنیم که یه بافت منسجم تر نسبت به پودر بگیریم...
شیر:
بیسکوییت مورد علاقه و با کیفیت بالا: به میزان لازم
نشاسته ذرت: 3 ق غ (من نداشتم و نشاسته گندم (گل) زدم)
آرد: نصف پیمانه
شیر: 4 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: نوک ق چ
شکر: 1 پیمانه سرخالی (من به جای 1.2 پیمانه با 1.4 پیمانه درست کردم، به جاش حدود 1.5 ق غ شیرعسلی داشتم، از اون زدم خوب بود)
خامه صورتی: 1 پاکت (200 گرم و 250 گرمی داریم، به نظرم کمتر هم میشه زد و خوب میشه و فقط کالری رو می بره بالا...)
مواد اختیاری:
گردو
خامه + شکلات کاکائویی برای ساخت گاناش
پودر کاکائو (اگه می خوایم پان اسپانیای دو رنگ درست کنیم)
1)تخم مرغ + شکر + وانیل رو هم میزنیم تا کرمی بشه
2) آرد + نشاسته ذرت رو به مایه ی تخم مرغی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم نهایتا هم خامه و گردو (اختیاری) رو اضافه می کنیم
3) شیر رو روی حرارت ملایم گرم می کنیم (من نشاسته گل رو توی شیر حل کرده بودم و توی مواد تخم مرغی نزدم، فرق خاصی ایجاد نمیشه) و مواد رو اضافه می کنیم و دائم هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه... هر چی سفت تر بشه، پخش کردنش سخت تر میشه اما خب توی سرو کردن قشنگ تره... به نظرم شیک ترین راه سروش همون تک نفره اس...
4) توی ظرف یه لایه بیسکوییت و یه لایه از مواد میریزیم و میذاریم خنک که شد توی یخچال بمونه... اگه خواستیم دو رنگ درست کنیم، نصف مایه رو کاکائویی می کنیم و همین کار رو ادامه میدیم
5) برای رویه می تونیم گاناش بسازیم یعنی شکلات کاکائویی خرد شده رو بن ماری می کنیم و آب می کنیم، بعد به همون مقدار خامه صبحانه بهش اضافه می کنیم و میریزیم روی موادمون... باز 2-3 ساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم تا جا بیفته
بعدش آماده ی سرو هست
من گاناش نزدم
پسرمم تمیز نریخت... دیگه اینجوری در اومد
نوش جان