امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب تربیت کودک برای والدین
کتاب های خوب و بد تربیت فرزند رو با دلایلتون اینجا معرفی کنید Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
از کتابهای خوبی که توی دوران پس از تولد فرزندم استفاده کردم، کتاب مادر کافی بود...

البته یکم اطلاعاتش قدیمیه ولی برای شروع خوبه Smile

[تصویر:  madar_kafi.jpg]
  • Hami99، nona، Seti69، sims s، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه کتاب خوب دیگه که من رو با دنیای بچه های زیر 3 سال آشنا کرد، شادترین کودک محله بود...

البته برای کسی که تازه مادر شده و کلی مطلب هست که می خواد در دنیای مادرانگی بخونه و یاد بگیره و بچه هم که دائم در حال تغییره، خوندنش خیلی وقت گیره و خیلی طول و تفصیل داره، اما آخرش 10 صفحه خلاصه شده که همون کافیه و کل مطلب کتاب رو می رسونه [تصویر:  biggrin.png] بعدا اگه آدم علاقه داشت می تونه کتاب رو کامل بخونه... اما اون خلاصه ی آخرش عالیه [تصویر:  lightbulb.png]

[تصویر:  zz_6.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
یه کتاب دیگه که خوندم ولی از نظر تربیتی خیلی به درد من نمی خورد کتاب "علیه تربیت فرزند، برای فرزندمان باغبان باشیم یا نجار" بود...
این کتاب بیشتر به درد تسهیلگرها می خوره که بتونن ارتباط بهتری با بچه ها بگیرن... البته اگه مادری وقت داشته باشه به درد مادرها هم می خوره چون اطلاعات جالبی میده و مثلا بررسی کرده که از نظر تکاملی، مادرها چرا معمولا حواسشون به دخترهاشون هست... اثر مادربزرگ در زندگی رو بررسی کرده، آزمایشات مختلف درباره ی بازی و مغز و ارتباط گرفتن های دوران کودکی رو بررسی کرده ولی بر خلاف اسمش که آدم فکر می کنه الان با کتابی طرفه که تکنیک های برخورد با فرزند رو میده، اصلا و ابدا اینطور نیست و اصلا اصلا مطالبش درباره ی باغبان بودن نیست و درباره ی خود تکامل گیاهه Big Grin و به جز یه بخش کوچولو توی آخر کتاب، هیچ جا حس نمی کنی که داره یه باغبون پرورش میده...

در کل دیگه نخواهم خوندش Sleepy

[تصویر:  alayhe_tarbiat_farzand.jpg]
پاسخ
دوست عزیز این روش اصلا درست نیست. لطفا در این سایت تبلیغ این شیادان رو نذارید.
  • mona70، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مادر کافی رو من تو بارداریم خوندم و دقیقا جدا از اینکه یکم حس کردم قدیمیه اما خوب بود به نظرم
  • mona70، nona، Rose، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اونا خیلیاشون فقط بازاریابن... دروغ میگن دیگه... چند تا کلیپم ازشون ببینی، می بینی که کلا بچه هیچ چیز مفهوم داری نمیگه... فقط یه سری جمله بلغور می کنه... بزرگم که میشن اصلا درست و حسابی حرف نمی زنن... گذشته از آسیب های دیگه اش... مثل علائم شبه اوتیسم، تاخیر در گفتار، مشکل در برقراری ارتباط و به تبع جدا شدن و عقب موندن از همسالان، آسیبی که به مغز میزنه ووو...
نه خیلییییی تفاوت دارن...
کلا این روش رو در این سایت نمیخوام که باشه...
یه جور آسیب زدن به بچه اس...

قبلا هم دکتر لاله نایب رو معرفی کرده بودم، اگر تمایل به کسب اطلاعات داری می تونی به اونجا مراجعه کنی عزیزم... چند تا پیج معتبر گفتار درمانی یا روانشناسی هم ببینی تایید می کنن... آسیب ها رو باید از دکترهایی که دارن آسیب تی وی رو درمان می کنن بپرسیم نه کسی که داره دنبال پول می گرده تا پکیجش رو بفروشه... بدون توجه و اعلام عوارض تی وی زیر 2 سال اونم نه به زبان مادری!... دکتری که داره میگه بچه تی وی نبینه، داره اگاهی میده و مطب خودش رو خلوت می کنه... پس عواید مادی هم براش نداره بگیم تی وی نبینه تا جیب گفتاردرمان پر شه... همین الان گفتاردرمانی و کاردرمانی ساعتی 100 الی 200 هزینه بر میداره، بیمه چیزی پرداخت نمی کنه... و ساعات بالا (بالای مثلا 100 یا 200 ساعت رو باید بهش فکر کرد) و تعداد جلساتش بالاست، هزینه ی رفت و آمد و جا موندن از کار و زندگی و... هم اضافه کنی می بینی که چه هزینه ی سنگینی داره که بچه دوباره به وضعیت نرمالش برگرده...

آموزش زبان این مدلی اصلا هیچ جایی نیست، و همه جا آموزش با تی وی کاملا رد شده و توی آمریکا زیر 2 سال کلا ممنوع اعلام شده و اگه دکتری این رو به والدین اطلاع رسانی نکنه، جرم مرتکب شده... تازه اونا زبان خودشونه بهرحال... چه برسه که این شیاد این روش رو مد کرده... اگه همچین روشی اکی بود، خیلی کشورای دیگه که مهاجرپذیرتر از ما هستن و زبان مادری و میزبانشون متفاوته، از این تی وی استفاده می کردن و بچه هاشون رو دو و چند زبانه می کردن... هیچکس در دنیا این روش رو کشف نکرده، یه دکتری (معلوم نیست دکتر چی؟ از کجا؟ کی؟ موضوع تزهاش چی بوده وووو...) از ایران این روش رو کشف کرده...
نه عزیزم... اینا فقط شیادیه که از بچه های زبون بسته پول دربیارن...
ترک و کرد و اینها، تعامل وجود داره... این آقا میگه کلا با بچه حرف نباید بزنی... این دوتا کاملا متفاوته... دوزبانه یعنی همین ترک و کردهای ایران، عرب های ایران، ولی این آقا فقط یه سری چیز میز بی معنی میاد توی ذهن بچه مینشونه...
  • Elham67، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من فقط یه چیزی بگم میدونم اینجا تاپیکش نبست اما بی ربط هم نیست
بچه ها من از نزدیک شاهد این جریان بودم پسر بچه ۷ ساله ای که الان تازه داره نامفهوم میگه سلام یا مامان یا بابا همین انقدر دکتر و گفتار درمانی بردنش همه بدپن استثنا گفتن فقط به خاطر دیدن تی وی و اوردن تبلت و گوشی برای خوردن غذاشه همین و ۳ساله تشخبص اوتیسم هم دادن براش
من براش خون گریه کردم قبل بچه دار شدنم برای مادرش بیشتر تورو خدا مراقب بچه هامون باشیم طفلای معصوم گناه دارن ما خواستیم و آوردیمشون پس ما وظیفه مراقبت ازشونو تا پای جون داریم
  • mona70، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
كتاب كودك يك پارچه مغز
كتاب از بچه ها كفتن از بجه ها شنيدن
كتاب فرزند پروي بدون شرط

كتاب تربيت بدون فرياد

كليد رفتار با كودك يك ساله-دوساله-سه ساله-٥ساله هر كدوم كتاب حداگانه از انتشارات صابرين

بروش هوش عاطفي از گاتمن
  • Celin، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان