امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکنیک مخملی کردن کیک و دسر
#1
از تکنیک ها و مدل های تزئین این تکنیک می تونید اینجا عکس بذارید و صحبت کنید



[تصویر:  velvety_cake1_sgjndo_0f2u.jpg]

[تصویر:  790cfd52ad3f44c7b27e4a53ddb01bb5_1m2a.jpg]

[تصویر:  velvet-cakes_eoq7.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
#2
با کمک شابلون میشه با این تکنیک روی کیک و دسر طرج های جالب انداخت:
[تصویر:  15ee9a2b09f5b643fd901e3e9c064db7_1rcq.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
#3
وای رز جونم دقیقا مدلای دومی منظورم بود ک مخملی چجوریه
اخ کاش یکیشو حداقل کسی ک بلده کلا صفر تا صدشو آموزش بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: