یک دستور تقریبا استاندارد شیرینی نخودچی خانگی رو براتون میذارم که از مامی سایت گرفتم. دستور مطمئنی هست
![[تصویر: shirini-nokhodchi-450x450_hiab.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/shirini-nokhodchi-450x450_hiab.jpg)
مواد لازم:
آرد: 500 گرم ( 450 گرم آرد نخودچی + 50 گرم آرد گندم یا بهتر از اون آرد برنج)
پودر قند: 250 گرم
روغن جامد: 250 گرم
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1) ابتدا روغن را روی حرارت غیرمستقیم میگذاریم تا روان شود، سپس کنار میگذاریم تا باز به حالت نیمه جامد درآید.
2) پودر قندها و آردها رو جداگانه الک کرده و همه رو با و پودر هل مخلوط کنید و بعد روغن را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که روغن تمام شود.
3) تمام خمیر را یکبار از چرخ گوشت رد کنید و داخل یک نایلون گذاشته و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
4) فر را یک ربع قبل از انتقال شیرینی ها به داخل فر روشن کنید.
5) نهایتا بعد از 24 ساعت، از یخچال بیرون آورده و یکبار دیگر چرخ کرده و بعد با ضخامت 1 سانتی متر روی یک لایه نایلون با وردنه باز کرده و قالب بزنید و روش رو با تخم خرفه یا خلال پسته یا کنجد یا رعفرون تزئین کنید)
6) کف سینی را کاغذ روغنی بیاندازید و شیرینی را با فاصله کم داخل سینی بچینید و به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید (زمان قطعی نیست و باید حواستون باشه).
سه مشخصه اصلی پخت شیرینی نخودچی اینهاست: عطر و بوش به مشامتون برسه. زیر شیرینی مقدار خیلی کمی قهوه ای شه و چسبنده نباشه. در اواخر پخت یکی از شیرینی ها را با کارد نصف کنید تا از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید.
7) بعد از اینکه از داخل فر درآوردید، بگذارید کاملاً خنک شود، سپس از روی سینی برداشته و داخل ظرف بچینید.
* به جای چرخ کردن میشه حسابی خمیر رو ورز داد...
* هر چی خمیر بیشتر استراحت کنه، نتیجه بهتره
![[تصویر: shirini-nokhodchi-b-fer_iuec.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/shirini-nokhodchi-b-fer_iuec.jpg)
عکس ها از نت
![[تصویر: shirini-nokhodchi-450x450_hiab.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/shirini-nokhodchi-450x450_hiab.jpg)
مواد لازم:
آرد: 500 گرم ( 450 گرم آرد نخودچی + 50 گرم آرد گندم یا بهتر از اون آرد برنج)
پودر قند: 250 گرم
روغن جامد: 250 گرم
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1) ابتدا روغن را روی حرارت غیرمستقیم میگذاریم تا روان شود، سپس کنار میگذاریم تا باز به حالت نیمه جامد درآید.
2) پودر قندها و آردها رو جداگانه الک کرده و همه رو با و پودر هل مخلوط کنید و بعد روغن را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که روغن تمام شود.
3) تمام خمیر را یکبار از چرخ گوشت رد کنید و داخل یک نایلون گذاشته و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
4) فر را یک ربع قبل از انتقال شیرینی ها به داخل فر روشن کنید.
5) نهایتا بعد از 24 ساعت، از یخچال بیرون آورده و یکبار دیگر چرخ کرده و بعد با ضخامت 1 سانتی متر روی یک لایه نایلون با وردنه باز کرده و قالب بزنید و روش رو با تخم خرفه یا خلال پسته یا کنجد یا رعفرون تزئین کنید)
6) کف سینی را کاغذ روغنی بیاندازید و شیرینی را با فاصله کم داخل سینی بچینید و به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید (زمان قطعی نیست و باید حواستون باشه).
سه مشخصه اصلی پخت شیرینی نخودچی اینهاست: عطر و بوش به مشامتون برسه. زیر شیرینی مقدار خیلی کمی قهوه ای شه و چسبنده نباشه. در اواخر پخت یکی از شیرینی ها را با کارد نصف کنید تا از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید.
7) بعد از اینکه از داخل فر درآوردید، بگذارید کاملاً خنک شود، سپس از روی سینی برداشته و داخل ظرف بچینید.
* به جای چرخ کردن میشه حسابی خمیر رو ورز داد...
* هر چی خمیر بیشتر استراحت کنه، نتیجه بهتره
![[تصویر: shirini-nokhodchi-b-fer_iuec.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/shirini-nokhodchi-b-fer_iuec.jpg)
عکس ها از نت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم