امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
مهرناز اگه قابلمه ات برای اون حجم برنج جای کافی داره مهم نیست. تا جای ممکن اب بریز. باید اونقدری باشه که تا لحظه آبکش کردن هنوز سطح اب بالاتر از برنج باشه و برنج توش بتونه شناور شه.
سوال دوم رو من امتحان نکردم تا حالا راستش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، مهرناز
پاسخ
مهرناز با شعله کم برای اینکه برنجت کامل سرد نشه بزار روی گاز بمونه وقتی آبکش کردی
یه ساعت قبل اینکه بخوای غذا رو بکشی زیرشو زیاد کن وقت قشنگ بخار کرد زیرشو کم کن دم بکشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab، مهرناز
پاسخ
مرسی مهرناز جون.کلا پرینت گرفتم .درست کنم
من همیشه ابکش میکنم و واقعا عالی و خوبه برنجام.حالا این روش رو هم امتحان کنم ببینم چطوره Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، مهرناز
پاسخ
منم ۲ بار به روش نونا درست کردم.
یه بار ۱۰ پیمانه بود، یه بار ۱۵ پیمانه.
عالی شد
انقد راحت و عالی که خیلی جسور شدم تو مهمونی دادن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، مهرناز، نسیم64
پاسخ
منم دستور نوناجونو درست کردم دوبار. خوب شدا ولی یه مقدار شفته شد حتی دفعه دوم از دفعه اول هم تایم کوتاه تری جوشوندم. مامانم گفت بخاطر اون روغنی بوده که بعد از آبکشی ندادی رو برنج وگرنه خوب بود.
شماها دقیق طبق دستور میرید جلو یا بعد آبکشی روغن میدید؟
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، مهرناز
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان