امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفرنامه چابهار
***تقدیم به شما ***
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • freebird، Rose، youtab
پاسخ
سلام دوستان
در مورد چابهار اول از همه من از جایی قیمت گرفتم هتل آذین سه ستاره به من قیمت داد و هتل دو ستاره چابهار
من هتل چهار ستاره میخواستم هتل فردوس رو به من گفتن. ولی در نهایت ما رفتیم هتل لاله که اونم چهار ستاره بود
اصلا خوب نبود در حد دو ستاره بودارفاق کنی سه ستاره. لابی شیک بود ولی صبحانه خیلی معمولی، خیلی اتاق تمیز نبود.حوله هاشون انگار مال 10 سال پیش بود در حال نخ نما شدن بود و لک داشت و بدتر از همه دو روز برای چند ساعت برق رفت! فقط هم هتل بیرون روشن بود.دیگه برق که میرفت آبم قطع میشد
ولی خوب خیلی نزدیک دریا بود و یه پارک کوچیکی هم داشت برای بچه خیلی خوب بود
تنها هتل پنج ستاره چابهار لیپار بود که در مقابل بقیه اختلاف قیمت زیادی داشت که ما نرفتیم ولی ظاهرا اونم به قیمتش نمیارزه
یکی از دوستام رفته بود هتل آذین سه ستاره راضی بودن
در نهایت من فهمیدم که سه ستاره آذین و چهارستاره فردوس هتلای خوبین
در مورد چابهار خیلی قشنگه ولی اصلا انتظار جای لوکسی نداشته باشید
برای گردش باید ماشین با راننده دربست بگیرین و یه روز بزارین که جاهای مختلف ببرن
یه تور میره سمت شرق که میبره ساحل ارتفاع، انجیر معابد، کوه های مریخی، اسکله بریس، گواتر و جنگل هار حرا، قایق سواری و تماشای دلفین و ماهیهای پرنده
یه تور میره سمت غرب که بردن جنگل های گرمسیری،کشتی صخره ای،. ساحل صخره ای. گلفشان.دره تندیس ها،ساحل درک، تلاقی کویر و دریای درک
باید واقعا عاشق طبیعت و دریا باشی برای رفتن. چون مسیرا دوره مخصوصا تور غرب که تا ساحل درک 200 کیلومتر راهه و اینکه در مسیر هیچچچچ امکاناتی نداره
یه سایبون نداره یه مغازه نداره.باید کلی بری به یه شهر برسی. همه جا تیغ آفتابه. دره گل فشان فقط دستشویی داشت که اونم آب نداشت
ولی واقعا قشنگه ارزش رفتن داره
ناهار هم میبردن رستوران های بومگردی که فقط مرغ و ماهی داشتن
مسیر شرق که رفتیم رستوران بومگردیش اسمش ترنج بود غذاش خیلی خوشمزه بود مسیر غرب اسمشو نمیدونم ولی معمولی بود
رستوران داخل شهر هم فقط مکران رفتیم که نزدیک هتل بود که خیلییی معمولی بود قیمتشم بالا از رستورانای خوب تهران هم گرونتر بود
رستوران خلیج شنیدم خوبه که وقت نشد بریم
یه مسیر دیگه هم سمت شمال بود ما نرفتیم یه روز تقریبا استراحت کردیم و رفتیم منطقه آزاد و لب دریا
در مورد خرید اصلا ارزش نداره.منطقه آزاد چیز خاصی نداشت قیمتا مثل تهران
یه بازار تاناکورا سمت کنارک(نزدیک فرودگاه) بود که ما نرفتیم انگار اونجا بگردین چیز خوب پیدا میکنین.چون فرودگاهم 50 دقیقه با چابهار فاصله داره برای رفتن بعد از پرواز یا قبل پرواز زمان خوبیه برای رفتن
اگر دوست دارین لب دریا بشینین و چیزی بخورین بهترین جا ساحل سنگی هتل لیپار در منطقه آزاده
بچه ها من تا حالا سفرنامه ننوشتم الان هرچی به ذهنم اومد نوشتم ببخشید اگر انسجام نداشت سوالی داشتین بپرسین :*
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، Elham67، Mari90، Nedaaa28، Rose، sims s، youtab، دخی خانم، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان