



بادمجان شکم پر
برای حدودا ۱۲ تا بادمجان متوسط
چرخکرده تقریبا ۴۰۰-۵۰۰ گرم
پیاز ۶ عدد متوسط
جعفری
زعفران ، نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه ، پودر گل محمدی
بادمجونارو یکی در میون پوست بگیرید و وسطش یه شکاف بدید و بندازید تو آب نمک نیم ساعت بمونه
۲ تا پیاز تو چرخکرده رنده کنید و مخلوط کنید، چهارتاشم خلالی کنید، زعفرون بزنید و سرخ کنید ( با روغن زرد یا کره بهتره) ، بعد چرخکرده رو بریزید و تفت بدید ، اگه گوجه پوره شده دارید یه چند قاشق بریزید اگه نه رب بزنید ، بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین فراوون و پودر گل محمدی فراوون و زعفرون بزنید و همچنین کمی آبغوره، آخرشم کمی جعفری بزنید و مایه رو کنار بذارید
بادمجونارو هم میتونید تو روغن سرخ کنید ، هم بذارید تو فر
من بادمجونارو کمی با فرچه روغن زدم روش و گذاشتم تو فر سرخ شدن
بعد داخل بادمجونارو با مایه پر کنید و بهتره داخل بادمجونا رو کمی خالی کنید
بعد بچینید تو ماهیتابه یا تو سینی فر
تو همون ماهیتابه که مایه رو درست کرده بودید کمی رب بریزید تفت بدید و کمی هم آب و زعفرون اضافه کنید بذارید بجوشه بعد این سس رو بریزید رو بادمجونا و بذارید خوب غل بزنه تا سس غلیظ شه
بعدشم موقع سرو از همین سس ربی بریزید رو بادمجون و روش جعفری بریزید
* بعضیا تو این غذا گردو هم میزنن یا روش برای تزیین ،خوشمزه میشه ولی من چون همسرم دوست نداره نزدم
نوش جان❤️
![[تصویر: 20230408_190113_lmz8.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/20230408_190113_lmz8.jpg)
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
