۱۴۰۰/۳/۱۶، ۰۱:۳۴ عصر
پاناکوتای زعفرانی پرکالری جذاب خوشمزه
مواد لازم
خامه: 200 گرم
شير: نصف ليوان
پودر ژلاتين: 1 ق غ
عسل: 1 ق غ
زعفران: به مقدار لازم
![[تصویر: saffron_panna_cotta.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435689326/saffron_panna_cotta.jpg)
پودر ژلاتین رو روی شیر می پاشیم و درش رو می پوشونیم و میذاریم به حالت بن ماری باز شه. وقتی پفکی شد شروع به همزدن می کنیم تا کاملا شفاف بشه.
خامه رو به حالت بن ماری روی ظرف آب در حال جوش میذاریم و آروم آروم هم می زنیم و وقتی باز شد، زعفران سابیده شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
بعد عسل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمیذاریم که به جوش بیاد.
ژلاتین آب شده رو هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و از روی حرارت بر میداریم و یکم که دماش افتاد، توی ظرف میریزیم و میذاریم یخچال تا کامل ببنده و تمااام
![[تصویر: DD_405_pannacotta2.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435689250/DD_405_pannacotta2.jpg)
مواد لازم
خامه: 200 گرم
شير: نصف ليوان
پودر ژلاتين: 1 ق غ
عسل: 1 ق غ
زعفران: به مقدار لازم
![[تصویر: saffron_panna_cotta.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435689326/saffron_panna_cotta.jpg)
پودر ژلاتین رو روی شیر می پاشیم و درش رو می پوشونیم و میذاریم به حالت بن ماری باز شه. وقتی پفکی شد شروع به همزدن می کنیم تا کاملا شفاف بشه.
خامه رو به حالت بن ماری روی ظرف آب در حال جوش میذاریم و آروم آروم هم می زنیم و وقتی باز شد، زعفران سابیده شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
بعد عسل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمیذاریم که به جوش بیاد.
ژلاتین آب شده رو هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و از روی حرارت بر میداریم و یکم که دماش افتاد، توی ظرف میریزیم و میذاریم یخچال تا کامل ببنده و تمااام

![[تصویر: DD_405_pannacotta2.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435689250/DD_405_pannacotta2.jpg)
![[تصویر: 93b5581d316711eb489aa115937db472.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435689292/93b5581d316711eb489aa115937db472.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم