امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر خرید تخت و کمد نوزاد و کودک
من برای چند ماه اول از تخت های کنار مادر آپادانا خریدم... 

خیلی راضی بودم ازش و واقعا بر اساس تحقیقاتم بهترین مدل و کیفیت بود. 
[تصویر:  rrrrrrrw%20(2)-490x490.jpg]

این مدل:
https://apadanawoodshop.ir/%DA%AF%D9%87%...8%AF%D8%B1

مزیت ها:

* قابلیت تنظیم ارتفاع داشت که وقتی کوچیک بود بالاتر میذاشتمش، بزرگتر که شد و میگرفت به نرده ها و بلند میشد، بردمش پایین تر.

* قابلیت شیبدار کردن داشت که توی ریفلاکس به من خیلی کمک کرد...

* چرخ داشت و براحتی قابل جابجایی بود.

* جنس نرده ها از نوعی بود که برخلاف چوب و مدل هایی که کلا به جز این جنس در بازار هست، اصلا و ابدا بچه رو زخم نمی کرد و نرده ها کامل بدون زاویه بودن و روکش شده بودن. جنس نرده های آپادانا رو توی کل بازار ندیده بودم... انگار یه حالت کشسانی خیلی خفیف داشت Big Grin قابل توصیف نیست واقعا Exclamation

* اینکه یک طرف نرده ها کاملا متحرک بود و ما راحت می تونستیم ببریمش پایین ولی بچه نمی تونست با فشار دادن و اینها پایین ببردش و یه طرفش کاااامل سفت و محکم و به نوعی نشکن بود! واقعا مستحکم بود... 

* دیگه اینکه چون سرتخت و اینها نداره و من رنگ سفیدش رو گرفته بودم، هر طرف تخت خودمون که می خواستم باشم، می تونستم براحتی تخت بچه رو هم با خودم جابجا کنم و نرده ی متحرکش رو به سمت تخت خودمون بذارم، بدون اینکه دکور اتاق خراب بشه که مثلا سر تخت بچه بیفته پایین تخت ما!

* تشکش خوب فیکس میشد و مشکلات کوچیک و بزرگ بودنش رو نداشتیم... قشنگ جای روختی و... رو باز گذاشته بودن... البته همونجا توی فروشگاهشون هم دارن و می تونید ببینید و بخرید...

خلاصه که خیلی از نکات رو خودشون ننوشتن اما من برام مهم بود و بهش توجه کرده بودم و به شدت هم راضی بودم... و از دید منی که خیلی به جزئیات توجه می کنم، ایرادی بهش وارد نبود...

من دم عید خریدم و 20% آف بود و اونموقع قیمتا پایین تر هم بود خیلی خوب دراومد... شما هم حواستون باشه اگه خواستید بخرید آپادانا توی یه تایم هایی آف میده... شاید توی پیجشون بتونید حدودا تشخیص بدید... البته این مدلا الان توی آف 15% هست...

تا 1 سالگی هم استفاده شد و مجبور شدیم عوض کنیم وگرنه خیلی راحت و خوب بود... هم ازش بالا و پایین میرفت، هم کوچیک شده بود... ولی تا 9 ماه کااامل جواب داد...
کلا هر چی خواستید بخرید سعی کنید این موارد رو بهشون دقت کنید... با جنسی که از کیفیتش مطمئن باشید، از هزینه های اضافی مثل تشک ریفلاکس یا آسیب های احتمالی به بچه جلوگیری میشه...

بعدش دیگه از تخت های مونته سوری گرفتیم که احتمالا تا 5 سال جواب میده... اگه در مورد اون مدل ها هم سوالی داشتید، بپرسید من در خد توان جوابتون رو میدم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Kosar، nona، Sufii، آیسان ۹۶، رخشید، سروناز، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
یه مدل هم هستش از این تختهای کنار مادر ، پارچه ایه، اونا چطورن، و اینکه من خونم یه خوابس این انگار خیلی بزرگه، طرحهای جمع و جور نداره؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز جون از نظرت، بقیه مادرا هم لطفا بیایید تجربیاتتون رو بگید  Heart
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی اون پارچه ای مه من دارم کلا نهایت تا ششماهگی میتونی استفاده کنی
  • Rose، Seti69، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۰، ۰۷:۰۵ عصر)Seti69 نوشته است: یه مدل هم هستش از این تختهای کنار مادر  ، پارچه ایه، اونا چطورن، و اینکه من خونم یه خوابس این انگار خیلی بزرگه،  طرحهای جمع و جور نداره؟

من از همونا گرفتم خیلی سبک و خوبه من برند ببکو رو خریداری کردم بعد یکی از این نی نی لای لای برقیا هم گرفتم خیلی خوبه
  • خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۴:۱۶ عصر)Sufii نوشته است: ممنون رز جون از نظرت، بقیه مادرا هم لطفا بیایید تجربیاتتون رو بگید  Heart

سوفی جون من به همه مامانا میگم که تا میتونن وسایلی بگیرن که چند کاره باشن. من خودم دنبال تاب برقی بودم ولی چون کوتاه مدت بود استفاده ش پشیمون شدم
خیلی اتفاقی خواهر شوهرم این وسیله رو دید که صندلی غذا تاب شو هس. تاب برقیه تبدیل به صندلی غذا هم میشه
من بهتون بگم چقدر عصای دستم بود این وسیله کم گفتم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: