امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلاش (Slush)
#1
اسلاش ها دسته ای از نوشیدنی های خنک هستن که خیلی سالمن...
معادل فارسیش همون یخ در بهشته...

[تصویر:  watermelon_slush_hero_web1.jpg]

مواد لازم
قطعات یخ (باید بلندرتون قابلیت پوره کردن یخ رو داشته باشه یعنی نشکن باشه)
(شخصا از میوه ی یخ زده استفاده می کنم خوشمزه تره)
کمی آب
کمی آب لیمو
کمی شکر

همه ی اینها به سلیقه ی خودتون قابلیت کم و زیاد شدن دارن

همه رو توی بلندر میریزیم و سرو میکنیم


اگه آبش کم باشه بافتش مثل عکس بالایی و پایینی هست:
[تصویر:  Poolside_Slush_1_500x375.jpg]

اما اگه آبش زیاد باشه یا میوه ی خیلی آبداری باشه مثل هندوانه، بافتش مثل عکس پایین میشه و بعد از مدتی 2 قسمت میشه:
[تصویر:  Watermelon_Slush_Hero.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
اسمش فالوده سیب و موزه نمی دونم جاش اینجاست یا نه اگه اشتباهه بگید پاک کنم جای مناسب بذارم

[تصویر:  InShot-۲۰۲۳۰۹۰۶-۲۱۱۵۲۲۶۲۹.jpg]


مواد لازم:

مور۲ عدد

 
شکر۲ قاشق غذاخوری
 
آب یک لیوان
 
یخ ۵ تیکه
 
سیب 4عدد
 
آبلیمو به مقدار دلخواه

ابتدا 4 عدد سیب گلاب متوسط را پوست بگیرید و بشویید و هر سیب را به 4 تکه کوچک تقسیم کنید. موز را هم پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

اکنون موز و سیب را در مخلوط کن بریزید و برای اینکه به خوبی باهم میکس شود. یک لیوان آب نسبتا خنک نیز به آن بیافزایید. و میکسر را به مدت 1دقیقه روشن کنید و اجازه دهید به خوبی مواد باهم ترکیب شود.
در این مرحله شکر و یخ را هم به محتویات سیب و موز ترکیب شده ی درون میکسر بیافزایید.و  میکسر را روشن کنید و اجازه دهید یخ به خوبی با مواد ترکیب شود.
 برای اینکه  فالوده طعم بهتری بگیرد میتواند آن رابه مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.

برای اینکه رنگ فالوده تیره نشود میتوانید به ان چند قطره آبلیمو بیافزایید.
نوش جان

[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Heven، mahtakhanoum، Rose، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان