بچه ها اینجا انواع خاگینه هایی که امتحان کردید رو میتونید بهمون آموزش بدید 
من دستور خاگینه نارگیلی رو براتون میذارم
![[تصویر: 2018-08-28_13.41.08_osb3.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/2018-08-28_13.41.08_osb3.jpg)
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
۶ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۲ پیمانه پودر نارگی
۱ و ۱/۲ لیوان آرد
۳/۴ پیمانه ماست سفت
۳/۴ پیمانه روغن مایع
۲ ق چ بکینگ پودر
۱/۲ ق چ وانیل
زعفران
مواد شهد:
۳ لیوان شکر
۱ و ۱/۲ لیوان آب
۱/۲ لیوان گلاب
۲ ق غ زعفران دمکرده غلیظ
مراحل:
ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به قوام آید، در آخر گلاب و زعفران اضافه می کنیم و از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم، تا کاملا کف کند.
پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
سپس ماست و روغن و زعفران را اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر دا داخل مواد الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم.
فر را از قبل ۱۰ دقیقه داغ می کنیم.
قالب ها را با روغن سرخ کردنی چرب کرده، و در فر داغ میکنیم و بعد مواد را داخل قالب ها می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر روی دمای ۱۷۰ درجه قرار می دهیم. (المنت بالا و پایین روشن)
سپس داخل قالب ها، خاگینه ها را با سیخ چوبی چند سوراخ زده و شیره سرد را روی خاگینه داغ میریزیم تا کاملا جذب شود، و بعد از خنک شدن خاگینه را از قالب درآورده و در ظرف سرو تزیین می کنیم.
نوش جان

من دستور خاگینه نارگیلی رو براتون میذارم

![[تصویر: 2018-08-28_13.41.08_osb3.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/2018-08-28_13.41.08_osb3.jpg)
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
۶ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۲ پیمانه پودر نارگی
۱ و ۱/۲ لیوان آرد
۳/۴ پیمانه ماست سفت
۳/۴ پیمانه روغن مایع
۲ ق چ بکینگ پودر
۱/۲ ق چ وانیل
زعفران
مواد شهد:
۳ لیوان شکر
۱ و ۱/۲ لیوان آب
۱/۲ لیوان گلاب
۲ ق غ زعفران دمکرده غلیظ
مراحل:
ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به قوام آید، در آخر گلاب و زعفران اضافه می کنیم و از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم، تا کاملا کف کند.
پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
سپس ماست و روغن و زعفران را اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر دا داخل مواد الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم.
فر را از قبل ۱۰ دقیقه داغ می کنیم.
قالب ها را با روغن سرخ کردنی چرب کرده، و در فر داغ میکنیم و بعد مواد را داخل قالب ها می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر روی دمای ۱۷۰ درجه قرار می دهیم. (المنت بالا و پایین روشن)
سپس داخل قالب ها، خاگینه ها را با سیخ چوبی چند سوراخ زده و شیره سرد را روی خاگینه داغ میریزیم تا کاملا جذب شود، و بعد از خنک شدن خاگینه را از قالب درآورده و در ظرف سرو تزیین می کنیم.
نوش جان

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
