امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسرهای مختلف با کدوحلوایی و کدو تنبل
#1
کدوحلوایی از مواد غذایی به شدتتتتت مفید و عالیه که توی رژیم غذایی ما ایرانیا محجور واقع شده... خیلی حیفه... حتی از اولین پوره هایی هست که میشه به بچه ها داد...
خلاصه که فصلش رسیده و بهتره ازش غافل نشیم

[تصویر:  unnamed_jtul.jpg]

اولین دستوری که میذارم یه دسر ساده اس... خیلی ساده...
البته کلا انواع چیزایی که باهاش درست میشه کرد ساده هستن... و این خیلی جالبه...

[تصویر:  no-bake-pumpkin-pie-in-a-jar2_i0d9.jpg]

دسر کدو حلوایی
پودر کاستارد: 2 قاشق غذاخوری
شیر سرد: 2 لیوان
شکر:  4 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی: 3 عدد
گردو: 3 عدد
عسل: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1/3 قاشق چایخوری
کره: 1/2 قاشق غذاخوری


روش تهیه:
پودر کاستارد را در 2 لیوان شیر سرد ریخته و روی حرارت هم میزنیم. 4 قاشق غذاخوری شکر را افزوده و بطور مستمر هم میزنیم تا کرم غلیظ شود. دقت کنید شیرینی این کرم باید از حد معمول کمتر باشد.

3 عدد بیسکوئیت را خرد کرده با 3 عدد گردوی نیم کوب و دو قاشق غذاخوری عسل و 1/3 ق چایخوری دارچین مخلوط کرده ولابلا با کرم قرارش میدیم...

بیسکوئیت ها باید بافت درشتی داشته باشد تا حالت خمیری پیدا نکند، ساقه طلایی بهترین انتخاب است.

ردیف آخر پوره کدو حلوایی است.

چند تکه کدو را با مقدار کمی آب میپزیم، کمی شکر اضافه کرده و پوره میکنیم. ادویه مناسب با ذائقه که میتواند هل، وانیل، جوز هندی، دارچین و یا زنجبیل باشد را اضافه کرده و با 1/2 قاشق غذاخوری کره تفت میدهیم و بر روی بیسکوئیتها میریزیم.

برای تزئین میتوانید از کمی خامه فرم گرفته و گردو استفاده کنید.


نکته:

آب کدوها باید کاملا کشیده شود و اصلا خیس نباشد!
اگر این دسر چند ساعت در یخچال بماند، خیلی دلچسبتر خواهد شد!


تجربه ی شخصی: جوز هندی با دستورات کدوحلوایی دار به شدت می خونه... اصلا حذفش نکنید ولی زیادم نزنید که بدمزه شه... کارامل هم با کدوحلوایی خوب میشه برای همین عکس آخر کارامل داره... ترکیب بیسکوییت با کدوحلوایی می تونه با خامه هم باشه که توی عکس ها همین مدله و خامه ایه... یعنی اگه کاسترد نداشتید هم میتونید با خامه درست کنید ولی خب پر کالریتر میشه و بهتره ظرف سرو رو کوچیکتر کنید... دیگه همینا به ذهنم میرسه Heart

[تصویر:  pumpkin-delight-1_bq93.jpg]

[تصویر:  vegan-layered-pumpkin-dessert-113_k7ne.jpg]

منبع از مامی سایت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
دستور جالب بعدی با خمیر جادویی که آموزش دادم و بی برو برگرد خوب درمیاد هست...

خمیرجادویی:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=1...80#pid4380

مایه ی کدوحلوایی:
پوره ی کدوحلوایی کاملا بدون آب
شکر قهوه ای (یا سفید فرقی نداره اما قهوه ای باهاش خیلی خوب میخونه)
عسل
کره
ادویه کدوحلوایی
دارچین
خامه ی فرم گرفته (دلخواه برای سرو با پیچ پیچی Big Grin )

همه ی مواد رو (به جز خامه و کره) باهم مخلوط می کنیم و فقط کمی شکر و دارچین برای تزئین نگه میداریم


خمیر رو که باز کردید میتونید انواع فیلینگ ها رو توش قرار بدید که کدوحلوایی هم یکی از این مواده... 
نصف خمیر رو باز می کنید
کدوحلوایی رو روش می مالید
نصف دیگه ی خمیر رو روش میارید و بعد از کمی فشار دادن، بصورت عمودی (یا حالا افقی فرقی نداره هر کدوم راحت ترید) می برید
چند تا پیچ میدید و میره توی فر
کمی که پخت درش میارید و روش کره ی آب شده میمالید و بعدش روش مخلوط شکر و دارچین میپاشید Angel و میره که کامل پخته شه Heart


احتمالا با خمیرهزارلا (آماده توی هایپرها پیدا میشه) یا خمیر کروسان هم خوب بشه...


[تصویر:  pumpkin-pie-twists2_v60.jpg]

نحوه ی برش زدن:
[تصویر:  2019-09-29_14h22_57-750x499_2bl2.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، Celin، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#3
دستور ادویه کدوحلوایی برای دسرهایی که کدوحلوایی دارن:

همه ی مواد پودر شده ی زیر رو باهم مخلوط کنید:
دارچین: 2 ق چ
زنجبیل: 1.4 ق چ
جوز هندی: 1/8 ق چ
میخک: 1/4 ق چ
ادیه آل اسپایس: 1/2 ق چ

در صورتی که به آل اسپایس دسترسی ندارید می تونید با این ترکیب آل اسپایس خودتون رو بسازید:
دارچین: 3 و نیم ق چ
جوزهندی: 1 و یک چهارم ق چ
میخک: یک پینچ

[تصویر:  homemade-pumpkin-pie-spice-_u8qt.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: