۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۲:۱۷ عصر
جای این تایپیک اینجا خالی بود
اسم فرزندتون رو کی انتخاب کرده با معنیش؟
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
_pichak_021
نام فرزند
|
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۲:۱۷ عصر
جای این تایپیک اینجا خالی بود
_pichak_021 ![]() • Almam، sims s، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۲:۲۰ عصر
بنام خدا
اول ![]() ![]() اینجانب و پدرش باهم انتخاب کردیم ارشا (آرشا نه ها) به معنی پاک و مقدس و مرد دلیر اسم ایرانی و پارسیه ![]() • 2015، Almam، Elham67، Mari90، nona، Sh96.shamim، sims s، Sufii،
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۲:۳۴ عصر
خیلی قشنگه یوتاب جونم واقعا پسرمون دلیر و جنگجوئه هزار ماشالا
![]() • 2015، Almam، Elham67، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۸/۲۳، ۰۳:۱۹ عصر
اسم پسرم رو شوهرم انتخاب کرد البته پیشنهاد من بود ولی گذاشتم حرفراخر رو اون بزنه..
![]() اسم دخترم رو چون من انتخاب کرده بودم قرار بود پسر رو اون بذاره نذر کرده بودم که اگه پسر شد بذارم علی یا محمد. امیرعلی گذاشتیم
فاطمه هستم
![]() ![]() • Almam، nona، Sh96.shamim، sims s، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۸/۲۳، ۰۴:۱۰ عصر
مبارکتون دوست جونا
منم اسم دخترمو احتمال زیاد سَروین بزارم اما خب بعضیا ناراحتم کردن اما این اسمو خیلی دوس دارم نظرتون چیه؟ ![]() • 2015، nona، Sh96.shamim، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۸/۲۳، ۰۴:۱۴ عصر
اسم پسر من «کارن»
دلير و شجاع، پاک و مقدس ![]() • 2015، Almam، nona، Sh96.shamim، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۲۳، ۰۴:۲۹ عصر
عاطفه جون منم اسم سروین دوست دارم اگه دختر میشد اسمش این بود..هرچی بزاری بقیه یه چیزی میگن بیخیال
![]() • 2015، atefehjjjjjjj، nona، sims s، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۸/۲۳، ۰۴:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲۴، ۰۱:۲۰ عصر، توسط Sadaf_khanom.)
عاطفه جون تو تایپیک کدام اسم برای فرزندم بهتره جوابتو دادم دلت خواست چک کن
_pichak_021
۱۴۰۰/۸/۲۴، ۱۰:۴۴ صبح
صدف جون پیدا نکردم تاپیکشو
من اسم سروین رو دوس دارم ولی از ی نظر دلم نمیخواد بعدها بگن تلفظش سخته یا ایراد بگیرن واقعا شخصیتی ندارم ک پشیمون نشم از ی طرف میگن بجای فتحه همه از کسره استفاده میکنن و ادم یاد شروین میفته من از اسم شروین زیاد خوشم نمیاد از طرفی اسم جدیدترم باشه استقبال میکنم مثلا پناه قشنگه چون پدرم میگه ی اسم ساده انتخاب کن ولی پناه اقوام نزدیک گذاشتن اخه کلا نمیدونم چی بزارم اسم راستش اسم پسر اراد و حافظ خیلی دوس دارم گفتم ی اسمی بزارم ک اگر انشالله بعدی پسر باشه بهم بیان کمک !!!
۱۴۰۰/۸/۲۴، ۰۱:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲۴، ۰۱:۲۱ عصر، توسط Sadaf_khanom.)
عاطفه
اسم لباس نیست که بهم بیاد!!!! این نکته اول ، نکته بعدی اینکه مهم خواسته شماست نه کسی پس اگر شما اسم رو درست تلفظ کنی بقیه ام همینطوری که شما صدا میکنی صدا میزنن اسم بچه رو... ، اسم "پناه" خارج از ایران برای پسر استفاده میشه و اسم اسپرتی هستش مثل کارن،هیوا،تیام... ، اسم اراد و حافظ اصلا هیچ وجه اشتراکی باهمدیگه ندارن!!! اراد ایرانیه حافظ عربیه ،، اسم (سَروین) به معنی سرو بلند قامت تو زبان پارسی هستش به معنی چارقد در زبان کردی.. چارقد استعاره از چادر نیست ها منظور همون استواری هستش... ++ گفتی اسم طنین و دلوین هم دوست داری اگر اسمی بخوای که با یا و نون باشه میتونی یاسمین،اوین،برگین،شایلین ام بررسی کنی ، ترکیبی ام میتونی بزاری مهرآوین دلانا اِلا رز و کلی اسمای دیگه ی پیشنهادی انتخاب باشماست!
_pichak_021 ![]() • 2015، Rose، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، سروناز، |