بچه ها این دستور باقلوا از پیج شف طیبه کپی شده و خلاصه نویسی شده ، و رز عزیز امتحانش کرده و تایید شده ست. لطفا شما هم دستورهای پخت خودتون رو که امتحان کردین و تصاویر خوشمزه هاتونو ! تو این تاپیک پست کنید .
باقلوا
فيلو 12 ورق
كره 80 گرم
پودر مغزها (پسته يا بادام يا گردو يا فندق يا..) 3 ليوان
شكر 2 ق غ
گلاب 2 ق غ
براي شيره:
شكر 1 ليوان
آب نصف ليوان
![[تصویر: Baklava%20%285%29.jpg?psid=1&rdrts=30362371]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pFzKHQR2QTMQBOLoCrgbkRcILa-ww6WrY-J-UMmnKksfeeRmTET0sUrApnpbou2EG77SniFDNhY4taU2IvQ1d4Q/Baklava%20%285%29.jpg?psid=1&rdrts=30362371)
![[تصویر: Baklava%20%288%29.jpg?psid=1&rdrts=30362376]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1poVEXUkyw2Wc9btkuE28ZdnFzr7qjvk85328QVqGdsJ9M-yePVDAotkRbta7U8SODDRwuoCak-gp-iVLL2NRzSA/Baklava%20%288%29.jpg?psid=1&rdrts=30362376)
![[تصویر: Baklava%20%2811%29.jpg?psid=1&rdrts=30362381]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pAXaLr4y3GeADiCMwdE9QcMpTltcMACIZhxwBNm2LqEi7Np3CJSqDgCk9eAiJbTEkouY8-5_uLXCBBIGlA9NVFg/Baklava%20%2811%29.jpg?psid=1&rdrts=30362381)
با برس روي فيلو رو كاملا چرب ميكنيم.
بعد دو تا ورق ديگه روش ميذاريم. و باز چربش ميكنيم.
![[تصویر: Baklava%20%2812%29.jpg?psid=1&rdrts=30362383]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1p-vV_M5bMN9jai4sHxgpZrJArjgdjzVTfs28muaPzLCoc5DXoySg_Dv38VX_tZTxZro21slqjvNLQa-UgKBvEbg/Baklava%20%2812%29.jpg?psid=1&rdrts=30362383)
![[تصویر: Baklava%20%2813%29.jpg?psid=1&rdrts=30362384]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pgRAVbL7-zvZtAzgTGpU2kRJQyWcDgfvDA3waCV8FBDR7okEmkgtHcvkLeaNbcQHg4uJ5m9TdYWPWv0EFJ2jfuA/Baklava%20%2813%29.jpg?psid=1&rdrts=30362384)
![[تصویر: Baklava%20%2814%29.jpg?psid=1&rdrts=30362386]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pSgzTNo77J9n_N3InRufO3kflRZGVYt-UX003ap5147r_epx93PwAVUIdiOuDf3zmfnBmsVFwFuSW5Bb9Er0SCA/Baklava%20%2814%29.jpg?psid=1&rdrts=30362386)
![[تصویر: Baklava%20%2815%29.jpg?psid=1&rdrts=30362388]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pgA4yCI7I2MYQVGOEc70ou2SP-VXeV9Qtp9HIsLhnRgErYfQ3__Fm4xh17_itRQbhW6mf0r7Te9n19wlysGW3ig/Baklava%20%2815%29.jpg?psid=1&rdrts=30362388)
و مخلوط بادام و گردو و چهار ورق فيلو و چربش ميكنيم.
![[تصویر: Baklava%20%2818%29.jpg?psid=1&rdrts=30362394]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pjHGl8CdXRme97qhVSqwus0pinQZ8gmCzctahj3a7SUob0nAQPpE1F5OFDW83jFIsdn1T2TupzOUfvEeibbu1ww/Baklava%20%2818%29.jpg?psid=1&rdrts=30362394)
![[تصویر: Baklava%20%2822%29.jpg?psid=1&rdrts=30362401]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pnfxNktfnib0wlvW7ye3pgLngLGNo6ls5tMv6EGiCjqw3NWD1SSHXrLN_9eY0_Msa0_IDbj8aVTrS0SR3pp9KfA/Baklava%20%2822%29.jpg?psid=1&rdrts=30362401)
![[تصویر: Baklava%20%2823%29.jpg?psid=1&rdrts=30362403]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1p3j7fGlrRvOwDQhVjAuEwQ48lt-yuUVh7a3bDO7d4u-uTG7vAFd-ASC6Y1sCQNtD5_AEaN73FfuW-wJL8FWzlzQ/Baklava%20%2823%29.jpg?psid=1&rdrts=30362403)
روش رو با مغز پسته تزئين كرده و سرو ميكنيم.
باقلوا
فيلو 12 ورق
كره 80 گرم
پودر مغزها (پسته يا بادام يا گردو يا فندق يا..) 3 ليوان
شكر 2 ق غ
گلاب 2 ق غ
براي شيره:
شكر 1 ليوان
آب نصف ليوان
فيلو رو متناسب با سايز قالبمون قيچي ميكنيم.اگه نوع نازكش رو داريد تعداد ورقها رو بيشتر بگيريد. بقيه خمير رو سريع جمع كنيد و خوب بپيچيد و باز بذاريد فريزر. و روي فيلو رو هم هميشه بايد با دستمال يا سلفون بپوشونيم كه خشك نشه.
فر رو روي درجه 170 سانتيگراد قرار ميديم.
من سه ليوان مغز رو تبديل كردم به دو ليوان پودر پسته و يك ليوان پودر بادام و گردو. پسته ها رو پودر ميكنيم.
![[تصویر: Baklava%20%285%29.jpg?psid=1&rdrts=30362371]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pFzKHQR2QTMQBOLoCrgbkRcILa-ww6WrY-J-UMmnKksfeeRmTET0sUrApnpbou2EG77SniFDNhY4taU2IvQ1d4Q/Baklava%20%285%29.jpg?psid=1&rdrts=30362371)
يك قاشق شكر و يك قاشق گلاب (يا كمي بيشتر) بهش اضافه ميكنيم. تا يه كمي فرم خميري پيدا كنه. ولي زياد هم خميرش نكنيد كه راحت بشه پخشش كرد.
بعد بادام و گردو (البته ميتونيد با يه مدل مغز درست كنيد)
![[تصویر: Baklava%20%288%29.jpg?psid=1&rdrts=30362376]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1poVEXUkyw2Wc9btkuE28ZdnFzr7qjvk85328QVqGdsJ9M-yePVDAotkRbta7U8SODDRwuoCak-gp-iVLL2NRzSA/Baklava%20%288%29.jpg?psid=1&rdrts=30362376)
و باز با شكر و گلاب خميريش ميكنيم.
دو ورق جدا ميكنيم و ميذاريم كف سيني (يا ظرف پيركس يا هر چي) . اگه شد سه تا چهار تا هم مشکلی نداره.كره رو ذوب ميكنيم.به هیچ وجه با روغن مايع جايگزينش نكنید.
![[تصویر: Baklava%20%2811%29.jpg?psid=1&rdrts=30362381]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pAXaLr4y3GeADiCMwdE9QcMpTltcMACIZhxwBNm2LqEi7Np3CJSqDgCk9eAiJbTEkouY8-5_uLXCBBIGlA9NVFg/Baklava%20%2811%29.jpg?psid=1&rdrts=30362381)
با برس روي فيلو رو كاملا چرب ميكنيم.
بعد دو تا ورق ديگه روش ميذاريم. و باز چربش ميكنيم.
![[تصویر: Baklava%20%2812%29.jpg?psid=1&rdrts=30362383]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1p-vV_M5bMN9jai4sHxgpZrJArjgdjzVTfs28muaPzLCoc5DXoySg_Dv38VX_tZTxZro21slqjvNLQa-UgKBvEbg/Baklava%20%2812%29.jpg?psid=1&rdrts=30362383)
پسته رو روش پخش ميكنيم.
![[تصویر: Baklava%20%2813%29.jpg?psid=1&rdrts=30362384]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pgRAVbL7-zvZtAzgTGpU2kRJQyWcDgfvDA3waCV8FBDR7okEmkgtHcvkLeaNbcQHg4uJ5m9TdYWPWv0EFJ2jfuA/Baklava%20%2813%29.jpg?psid=1&rdrts=30362384)
و دو ورق ديگه فيلو و چربش ميكنيم
![[تصویر: Baklava%20%2814%29.jpg?psid=1&rdrts=30362386]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pSgzTNo77J9n_N3InRufO3kflRZGVYt-UX003ap5147r_epx93PwAVUIdiOuDf3zmfnBmsVFwFuSW5Bb9Er0SCA/Baklava%20%2814%29.jpg?psid=1&rdrts=30362386)
و دو ورق ديگه فيلو و چربش ميكنيم
![[تصویر: Baklava%20%2815%29.jpg?psid=1&rdrts=30362388]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pgA4yCI7I2MYQVGOEc70ou2SP-VXeV9Qtp9HIsLhnRgErYfQ3__Fm4xh17_itRQbhW6mf0r7Te9n19wlysGW3ig/Baklava%20%2815%29.jpg?psid=1&rdrts=30362388)
و مخلوط بادام و گردو و چهار ورق فيلو و چربش ميكنيم.
و با كارد تيز برشش ميزنيم. مربع يا لوزي يا مثلث يا هرچي! ريز يا درشت. فقط حواستون باشه كه اين خيلي حساسه و زيادي هم اسلايسها رو كوچيك نگيريد كه ممكنه آش و لاش شه.
![[تصویر: Baklava%20%2818%29.jpg?psid=1&rdrts=30362394]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pjHGl8CdXRme97qhVSqwus0pinQZ8gmCzctahj3a7SUob0nAQPpE1F5OFDW83jFIsdn1T2TupzOUfvEeibbu1ww/Baklava%20%2818%29.jpg?psid=1&rdrts=30362394)
همين كه يه كم برشهاش مشخص باشه كافيه. بعد از پخت ميتونيد باز هم روي خطش يه دور ديگه ببريد كه كامل برش بخوره و ميذاريمش توي فر به مدت 25 دقيقه
براي شربت:
آب و شكر رو روي حرارت ميذاريم تا 10 دقيقه با حرارت ملايم بجوشه. بعد نصف ليوان هم عرق هل یا گلاب بريزيد و بعد پودر هل يا زعفرون يا هرچي. و دو دقيقه ديگه هم اجازه ميديم بجوشه و زيرش رو خاموش ميكنيم.
هنگام پخت يه كم روي باقلوا طلايي ميشه. ولي زياد هم نذاريد بمونه كه ممكنه خشك شه.
![[تصویر: Baklava%20%2822%29.jpg?psid=1&rdrts=30362401]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1pnfxNktfnib0wlvW7ye3pgLngLGNo6ls5tMv6EGiCjqw3NWD1SSHXrLN_9eY0_Msa0_IDbj8aVTrS0SR3pp9KfA/Baklava%20%2822%29.jpg?psid=1&rdrts=30362401)
روي باقلوای "داغ" ؛ شربت "سرد" ميريزيم. و اجازه ميديم 10 دقيقه استراحت كنه تا شربت به خوردش بره.
![[تصویر: Baklava%20%2823%29.jpg?psid=1&rdrts=30362403]](http://public.bn1.livefilestore.com/y1p3j7fGlrRvOwDQhVjAuEwQ48lt-yuUVh7a3bDO7d4u-uTG7vAFd-ASC6Y1sCQNtD5_AEaN73FfuW-wJL8FWzlzQ/Baklava%20%2823%29.jpg?psid=1&rdrts=30362403)
روش رو با مغز پسته تزئين كرده و سرو ميكنيم.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
