یه شیرینی بسیار شیک و خوشمزه شیرینی ملکه بادام هست که بسیار مناسب عیده
![[تصویر: _d8_b4_db_8c_d8_b1_db_8c_d9_86_db_8c-_d9...5_8w77.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/_d8_b4_db_8c_d8_b1_db_8c_d9_86_db_8c-_d9_85_d9_84_da_a9_d9_87-_d8_a8_d8_a7_d8_af_d8_a7_d9_85_8w77.jpg)
دستور از مامی سایت هست
میزان مواد لازم و دستور تهیه برای یک سینی 30 ×40 در نظر گرفته شده است.
مواد لازم خمیر
آرد: 375 گرم
پودر قند: 125 گرم ( من خودم همیشه 60گرم بیشتر نمی ریزم چون خیلی شیرین میشه)
روغن جامد: 170 گرم (یا 200گرم کره)
تخم مرغ کامل: 2 عدد
هل: 1/2 قاشق چايخوری
خامه: 50 گرم
بيکينگ پودر: 1/2 قاشق چايخوری
مواد رويه ملکه بادام
عسل: 200 گرم
خلال بادام: 200 گرم
کره: 75 گرم
خامه: 50 گرم
شکر: 100 گرم
زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه :
1) پودر قند و روغن را با همزن بزنيد
2) سپس تخم مرغ ها و پودر هل و خامه رو اضافه کنيد
3) در آخر مواد خشک یعنی آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي بشه ( اول یکم با قاشق مواد رو بهم بزنید که همه جا پر آرد نشه بعد با همزن ادامه بدید)
4) مواد را به طور يکنواخت کف سینی پهن کنيد و سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود و انگشت به خمیر نچسبد...
طرز تهیه مواد رویه
1) همه مواد رويه به جز خلال بادوم را داخل قابلمه بریزید
2) به مدت 5 دقيقه بجوشانيد
3) سپس خلال بادوم رو اضافه کنید
4) وقنی جوشید زعفرون آبکرده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مواد را روي خمير نیم پز شده بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي بشه
می تونید کمی گریل رو هم روشن کنید تا طلایی بشه و نهایتا با پودر پسته تزئین کنید و بعد از اینکه کامل سرد شد، برش داده و سرو کنيد. اگه داغ داغ برش بزنید خرد و خاکشیر میشه...
![[تصویر: malakeh-badam-min_dpqo.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/malakeh-badam-min_dpqo.jpg)
عکس ها از نت
![[تصویر: _d8_b4_db_8c_d8_b1_db_8c_d9_86_db_8c-_d9...5_8w77.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/_d8_b4_db_8c_d8_b1_db_8c_d9_86_db_8c-_d9_85_d9_84_da_a9_d9_87-_d8_a8_d8_a7_d8_af_d8_a7_d9_85_8w77.jpg)
دستور از مامی سایت هست
میزان مواد لازم و دستور تهیه برای یک سینی 30 ×40 در نظر گرفته شده است.
مواد لازم خمیر
آرد: 375 گرم
پودر قند: 125 گرم ( من خودم همیشه 60گرم بیشتر نمی ریزم چون خیلی شیرین میشه)
روغن جامد: 170 گرم (یا 200گرم کره)
تخم مرغ کامل: 2 عدد
هل: 1/2 قاشق چايخوری
خامه: 50 گرم
بيکينگ پودر: 1/2 قاشق چايخوری
مواد رويه ملکه بادام
عسل: 200 گرم
خلال بادام: 200 گرم
کره: 75 گرم
خامه: 50 گرم
شکر: 100 گرم
زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه :
1) پودر قند و روغن را با همزن بزنيد
2) سپس تخم مرغ ها و پودر هل و خامه رو اضافه کنيد
3) در آخر مواد خشک یعنی آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي بشه ( اول یکم با قاشق مواد رو بهم بزنید که همه جا پر آرد نشه بعد با همزن ادامه بدید)
4) مواد را به طور يکنواخت کف سینی پهن کنيد و سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود و انگشت به خمیر نچسبد...
طرز تهیه مواد رویه
1) همه مواد رويه به جز خلال بادوم را داخل قابلمه بریزید
2) به مدت 5 دقيقه بجوشانيد
3) سپس خلال بادوم رو اضافه کنید
4) وقنی جوشید زعفرون آبکرده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مواد را روي خمير نیم پز شده بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي بشه
می تونید کمی گریل رو هم روشن کنید تا طلایی بشه و نهایتا با پودر پسته تزئین کنید و بعد از اینکه کامل سرد شد، برش داده و سرو کنيد. اگه داغ داغ برش بزنید خرد و خاکشیر میشه...
![[تصویر: malakeh-badam-min_dpqo.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/malakeh-badam-min_dpqo.jpg)
عکس ها از نت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم