امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
رخشید من ندیدم، من یه پتوی موسلین مینداختم روی تشک و لبه هاشم از کنارا میدادم تو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
رخشید جون منم چون اومدن گل پسر یهویی شد نگشتم جایی رو اما بعدها هم نددیدم
من رفتم ملافه خریدم مش براش دوذشو دوخت کشیدم روی تشکش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Sufii، رخشید
پاسخ
بعد از بیشتر از یک ماه از به دنیا اومدن دخترم اومدم چیزایی که زیاد به دردم خوردن رو بکم شاید به درد کسی بخوره
1. من تعریف پارچه های خشک کن کارترز رو خیلی شنیده بودم. دو سری گرفتم دوتاش جنسشون خوبه ولی جالب اینجاست که اونی که گرون تر بود آب رو کمتر جذب میکرد. من ازش به عنوان زیر انداز و ملحفه استفاده میکنم
2.طبق تحقیقاتم اگر میخواستیم بچه سینه ی مادر رو ول نکنه بهترین شیشه شیر اونت هست. من هم طبق این فرضیه به دخترم شیشه دادم ولی دیگه سینه رو نگرفت! البته یکی دو بار با سرنگ بهش شیر دادم ولی طفلک خیلی همراهش هوا می خورد و اذیت میشد.
3. برای اون اولا که شیر هنوز راه نیفتاده و در صورتی که نی نی سینه رو نگیره شیر دوش برقی خیلی کار راه اندازه. من از دیوار با نصف قیمت گرفتم و واقعا عصای دستمه. خیلی تحقیق کردم بهترین شیردوش برقی اونته و آخرین مدلش کوچیکه و صدای کمی داره. اگه صداش زیاد باشه نمیشه وقتی بچه کنارمون خوابه ازش استفاده کنیم. موقع استفاده یه مقدار درد میگیره ولی عادت میکنیم
4.کریر خیلی به دردم خورده. مخصوصا وقتایی که بچه شیر خورده و آروغ نزده می ذارمش داخلش که بالا نیاره
5.از قنداق سوییسی خیلی استفاده کردم.
6. شلوار برای دخترم خیلی کم استفاده کردم چون به نظرم کشش اذیتش میکنه. بلوز و مانتو هم به نظرم به درد نخورن. همیشه بادی تنشه و بعضی وقتا سرهمی. بادی برای اون اوایل خیلی خوبه. موقع تعویض پوشک پایینش رو میارم بالا و دستاشم باهاش می بندم که دست و پا نزنه.
7. مایع استریل شیشه شیر و پستونک زیاد استفاده میکنم.
8. اپلیکیشن های وایت نویز خیلی کار راه اندازن
9. چندتا آهنگ بی کلام ملایم بریزین رو گوشی، نی نیا دوست دارم معمولا و گریشون بند میاد
10. چندتا روسری نخی رو گذاشتم برای قنداق کردن دخترم. شبا تا قنداقش میکنم خوابش می بره. از اون چسبیای بی بی 4 لایف هم گرفته بودم ولی گشاد بود و عملا بی استفاده
11. زیرانداز یک بار مصرف تافته خیییلی خوبه. قبلا یک بسته گرفته بودم الان 5 تای دیگه سفارش دادم.
12. دستمال آروغگیر بی استفاده مون.
13. کرم شقاق هیدرودرم گرفته بودم ولی تاثیر زیادی نداشت. پماد ویتامین آد بهتر بود که اون هم فقط مال بعضی از شرکت های داروسازی خوبن. یکی دوبار هم که سینه هام بدجور داغون شده بودم پماد بتامتازون زدم. تاثیرش از همه چی بیشتره ولی باید قبل از شیردهی خوب شسته بشه.
14. شورت یک بار مصرف زیاد لازمم شد
فعلا همینا یادمه. امیدوارم تجربیاتم به درد بقیه بخوره

الان چیزایی که احساس نیاز بهشون دارم ایناست:
مانیتور و دوربین نوزاد. چون میترسم تنهاش بذارم و استفراغ کنه و خدایی نکرده راه تنفسیش بسته بشه
سوهان برقی. این هم به خاطر اینکه از ناخن گرفتن می ترسم!
آغوشی خوب که حالت بدو تولد هم داشته باشه
  • Heven، mahtakhanoum، Rose، tinaaa91
پاسخ
ثمین خانم سوهان برقی واسه نوزاد اصلا به درد نمیخوره خواهر من داشت ناخناشو بده به یه آدم بیکاری که دور وبرت هست بگیره تو به خودت فشار نیار عزیز جان
جهنم خالیست؛ تمام شیاطین اینجا هستند
پاسخ
ای بابا واقعا میناخانوم؟!
همین دیروز سفارش دادم
کاش زودتر فهمیده بودم
پاسخ
اشکال نداره عزیزم اینم سر بقیه هزینه ها حالا خوبه نسبت به بقیه وسایل بچه قیمت چندان بالایی نداره
جهنم خالیست؛ تمام شیاطین اینجا هستند
پاسخ
آره واقعا در مقابل بقیه چیزی نیست
پاسخ
(۱۴۰۲/۸/۳، ۰۳:۰۲ صبح)samin** نوشته است: بعد از بیشتر از یک ماه از به دنیا اومدن دخترم اومدم چیزایی که زیاد به دردم خوردن رو بکم شاید به درد کسی بخوره
1. من تعریف پارچه های خشک کن کارترز رو خیلی شنیده بودم. دو سری گرفتم دوتاش جنسشون خوبه ولی جالب اینجاست که اونی که گرون تر بود آب رو کمتر جذب میکرد. من ازش به عنوان زیر انداز و ملحفه استفاده میکنم
2.طبق تحقیقاتم اگر میخواستیم بچه سینه ی مادر رو ول نکنه بهترین شیشه شیر اونت هست. من هم طبق این فرضیه به دخترم شیشه دادم ولی دیگه سینه رو نگرفت! البته یکی دو بار با سرنگ بهش شیر دادم ولی طفلک خیلی همراهش هوا می خورد و اذیت میشد.
3. برای اون اولا که شیر هنوز راه نیفتاده و در صورتی که نی نی سینه رو نگیره شیر دوش برقی خیلی کار راه اندازه. من از دیوار با نصف قیمت گرفتم و واقعا عصای دستمه. خیلی تحقیق کردم بهترین شیردوش برقی اونته و آخرین مدلش کوچیکه و صدای کمی داره. اگه صداش زیاد باشه نمیشه وقتی بچه کنارمون خوابه ازش استفاده کنیم. موقع استفاده یه مقدار درد میگیره ولی عادت میکنیم
4.کریر خیلی به دردم خورده. مخصوصا وقتایی که بچه شیر خورده و آروغ نزده می ذارمش داخلش که بالا نیاره
5.از قنداق سوییسی خیلی استفاده کردم.
6. شلوار برای دخترم خیلی کم استفاده کردم چون به نظرم کشش اذیتش میکنه. بلوز و مانتو هم به نظرم به درد نخورن. همیشه بادی تنشه و بعضی وقتا سرهمی. بادی برای اون اوایل خیلی خوبه. موقع تعویض پوشک پایینش رو میارم بالا و دستاشم باهاش می بندم که دست و پا نزنه.
7. مایع استریل شیشه شیر و پستونک زیاد استفاده میکنم.
8. اپلیکیشن های وایت نویز خیلی کار راه اندازن
9. چندتا آهنگ بی کلام ملایم بریزین رو گوشی، نی نیا دوست دارم معمولا و گریشون بند میاد
10. چندتا روسری نخی رو گذاشتم برای قنداق کردن دخترم. شبا تا قنداقش میکنم خوابش می بره. از اون چسبیای بی بی 4 لایف هم گرفته بودم ولی گشاد بود و عملا بی استفاده
11. زیرانداز یک بار مصرف تافته خیییلی خوبه. قبلا یک بسته گرفته بودم الان 5 تای دیگه سفارش دادم.
12. دستمال آروغگیر بی استفاده مون.
13. کرم شقاق هیدرودرم گرفته بودم ولی تاثیر زیادی نداشت. پماد ویتامین آد بهتر بود که اون هم فقط مال بعضی از شرکت های داروسازی خوبن. یکی دوبار هم که سینه هام بدجور داغون شده بودم پماد بتامتازون زدم. تاثیرش از همه چی بیشتره ولی باید قبل از شیردهی خوب شسته بشه.
14. شورت یک بار مصرف زیاد لازمم شد
فعلا همینا یادمه. امیدوارم تجربیاتم به درد بقیه بخوره

الان چیزایی که احساس نیاز بهشون دارم ایناست:
مانیتور و دوربین نوزاد. چون میترسم تنهاش بذارم و استفراغ کنه و خدایی نکرده راه تنفسیش بسته بشه
سوهان برقی. این هم به خاطر اینکه از ناخن گرفتن می ترسم!
آغوشی خوب که حالت بدو تولد هم داشته باشه

خیلی نکات خوبی گفتی سمین جان 
منم دو مورد دیگه اضافه کنم. یکی از چیزایی که خیلی تو هزینه های سیسمونی من صرفه جویی کرد، خرید وسایل چندکاره بود
مثلا من کوله پشتی لوازم نوزاد تخت خواب شو خریدم . من مارک کیکابو رو خریدم که تور پشه بند هم داره 
و یا اینکه کالسکه مبله نخریدم. خیلی جاگیره اگه مامانا هنوز نخریدنش پیشننهاد میکنم به جاش کالسکه سفری بخرین 
خیلی سبکن تاشو ان جای زیادی هم نمیگیرن
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان