مرسی عزیزم 
من فعلا سمپلاشونو پیدا کنم ببینم سلیقه م هستن ، سرم درد نگیره باهاشون
تو ویش لیست منم هستن

من فعلا سمپلاشونو پیدا کنم ببینم سلیقه م هستن ، سرم درد نگیره باهاشون

نقد و بررسی و پیشنهاد عطر
|
مرسی عزیزم
![]() من فعلا سمپلاشونو پیدا کنم ببینم سلیقه م هستن ، سرم درد نگیره باهاشون ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۳/۶/۴، ۰۴:۳۹ عصر
(۱۴۰۳/۶/۲، ۰۸:۴۴ عصر)شیدا نوشته است:من چرا این پست رز جون نمیبینم(۱۴۰۲/۸/۲۳، ۰۸:۲۷ عصر)Rose نوشته است:رز جون لانکوم لانویت ترزور چطور بود؟(۱۴۰۲/۸/۲۲، ۱۰:۰۱ عصر)شیدا نوشته است: بچه ها عطر جدید تست نکردین؟ نظری نقد و بررسی ای چیزی؟ قبل از اینکه پست بعدیشو ببینم فکر کردم رز منو بلاک کرده هی میگفتم من که کاری نکردم آخه ![]()
۱۴۰۳/۶/۴، ۰۷:۱۹ عصر
مرسی شیدا جون فکر کردم واسه صفحه قبله
۱۴۰۳/۶/۵، ۱۲:۵۹ عصر
(۱۴۰۳/۶/۴، ۰۴:۳۹ عصر)Minakhanom نوشته است:(۱۴۰۳/۶/۲، ۰۸:۴۴ عصر)شیدا نوشته است:من چرا این پست رز جون نمیبینم(۱۴۰۲/۸/۲۳، ۰۸:۲۷ عصر)Rose نوشته است:رز جون لانکوم لانویت ترزور چطور بود؟(۱۴۰۲/۸/۲۲، ۱۰:۰۱ عصر)شیدا نوشته است: بچه ها عطر جدید تست نکردین؟ نظری نقد و بررسی ای چیزی؟ نه عزیزم من هیچکس رو برای خودم بلاک نکردم، چون مدیر سایت هستم و باید تمام پست ها رو ببینم و بخونم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۴/۱/۶، ۰۲:۵۸ صبح
بچه ها
من اومدم تاپیک رو مرور کردم و چند روز پیش 7 تا دستریز از ادکلن هایی که معرفی کردین از ریحا سفارش دادم. با تخفیف حدودا 50 درصدی تقریبا 4،700 شد. گفتم اینجا بگم اگه قصد خرید دارین، سایت ریحا تخفیف خوب گذاشته
۱۴۰۴/۱/۸، ۱۰:۵۶ صبح
(۱۴۰۴/۱/۶، ۰۲:۵۸ صبح)آفرین نوشته است: بچه هاآفرین جان عطرایی که سفارش دادی چیا بودن و نظرت درموردشون چیه؟ ![]() ![]()
۱۴۰۴/۱/۱۱، ۱۰:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۴/۱/۱۱، ۱۰:۵۵ عصر، توسط خانم فسقلی.)
|