من خودم با این روش موهیتو درست می کنم
توی تابستون به شدت می چسبه
مواد به مقدار دلخواه و بسته به پسند افراده
آب خنک
نعنا
شکر
لیمو قاچ شده با پوست
همه ی مواد رو میریزم توی بلندر و از صافی رد می کنم و با چند تکه یخ و لیمو و پند برگ نعنا سرو می کنم عاااالی میشه
به جای آب میشه از سون آپ هم استفاده کرد
شخصا بیرون که خوردم، اکثرا بخاطر پوره ی یخ و نعنا که باهم قاطیه و شکر خیلی کمی هم داره، نمی تونم بخورم... ولی این مدل رو به شدت می پسندم... عکسش مثل بالایی میشه اما در پایین چند مدل دیگه هم آوردم برای ایده ی سرو خوبه:
![[تصویر: Classic-Mojito-7-500x500.jpg]](https://theforkedspoon.com/wp-content/uploads/2019/02/Classic-Mojito-7-500x500.jpg)
توی تابستون به شدت می چسبه

![[تصویر: post_4262533.jpeg]](https://data.thefeedfeed.com/recommended/post_4262533.jpeg)
مواد به مقدار دلخواه و بسته به پسند افراده
آب خنک
نعنا
شکر
لیمو قاچ شده با پوست
همه ی مواد رو میریزم توی بلندر و از صافی رد می کنم و با چند تکه یخ و لیمو و پند برگ نعنا سرو می کنم عاااالی میشه

به جای آب میشه از سون آپ هم استفاده کرد
شخصا بیرون که خوردم، اکثرا بخاطر پوره ی یخ و نعنا که باهم قاطیه و شکر خیلی کمی هم داره، نمی تونم بخورم... ولی این مدل رو به شدت می پسندم... عکسش مثل بالایی میشه اما در پایین چند مدل دیگه هم آوردم برای ایده ی سرو خوبه:
![[تصویر: Classic-Mojito-7-500x500.jpg]](https://theforkedspoon.com/wp-content/uploads/2019/02/Classic-Mojito-7-500x500.jpg)
![[تصویر: Mojito_4x3.jpg]](https://images.kitchenstories.io/recipeImages/Mojito_4x3.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم