امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سریال های تاریخی
این ژانر از ژانرهای محبوب منه Heart
در حدی که نمی دونم از کجا شروع کنم Big Grin

فعلا چند تا سریال که مال یه دوره ی تاریخی و مکان مشخص هستن رو معرفی می کنم... پشت سرهم باید ببینید Heart  
3 تای اول که توی این پست به ترتیب معرفی می کنم تک فصل هستن، اما بهمدیگه مرتبطن و پشت سر هم هستن...

The White Queen
[تصویر:  MV5BMTA4ODgxMjEzNjNeQTJeQWpwZ15BbWU4MDY0...Ax_V1_.jpg]

The White Princess
[تصویر:  71qPfdCbwjL.jpg]

The Spanish Princess
[تصویر:  81tUxWNC1XL_AC_SY500_.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سه تا سریالی که بالا معرفی کردم، میرسه تا کاترین آراگون (پرنسس اسپانیایی ) همسر اول هنری هشتم شد و دختری به اسم مری (مری اول، مری تودور) داشتن و اون زمان داشتن پسر برای پادشاه به شدتتتتتت مهم بود... در 11 سالگی مری، هنری کاترین رو طلاق داد تا با آنه بولین ازدواج کنه که طلاق بر خلاف قوانین کلیسا بود و هنری تمامش رو زیر پا گذاشت...

خلاصه بخاطر نداشتن پسر، هنری هشتم به شدت دنبال زنان مختلف بود تا پسری داشته باشه و از جین سیمور صاحب پسری هم شد (ادوارد ششم)، ولی در 6 سالگی فوت کرد...

بعد از فوت این پسر، این مری ملکه ی انگلستان شد و به دلیل اینکه کاتولیک بود، حدود 300 نفر از پروستان ها رو کشت... و به همین خاطر بهش بلادی مری (Bloody Mary) می گفتن...

ماری تودور 5 سال سلطنت کرد و بعدش بخاطر احتمالا سرطان تخمدان مرد، الیزابت اول (ناخواهریش و دختر آنه بولین) ملکه ی انگلستان شد و دوران باشکوهی داشت و دوباره از پروتستان ها حمایت کرد (مثل پدرش هنری هشتم)

هنری هشتم همونیه که با خواهران بولین رابطه داشت و با آنه بولین ازدواج کرد و دخترشون الیزابت اول کسی بود که ملکه ی انگلستان شد...

خلااااصه که داستان این هنری هشتم هوسباز، به صورت سریال دراومده Big Grin

اگه دنبال سریال تاریخی عاشقانه و پر از هیجان هستید، از همون پست قبل شروع به دیدن کنید Big Grin

پوسترش خیلی بی سانسوره، می تونید سرچ کنید ببینید Big Grin

The Tudors

ناتالی دورمور، هنری کویل و دیگران دیگه چی بگم؟

[تصویر:  1935682_so.jpg]
پاسخ
خب از 1460 با The White Queen شروع کردیم و تا The Tudors حدود 100 سال توی این 4 تا سریالی که معرفی کردم، گذشت...

بعد از این، دوران سلطنت الیزابت اول شروع میشه که من فعلا سریال درباره ی اون دوره ندیدم، ولی درباره ی دخترخاله ی الیزابت، ماری استوارت، ملکه ی اسکاتلند و فرانسه که دختر عمه ی دور الیزابت اول هم می شد و اینها سر سلطنت انگلستان باهم درگیر شدن و یه سری اتفاقاتی افتاد که توی سریال Reign نشون داده شده... و تاریخ سریال تا ۱۵۸۷ جلو میره...

درباره ی الیزابت اول هم یه سریال پیدا کردم، می خوام ببینم بعد نظرم رو میگم Cool
الیزابت اول آخرین فردی از خاندان تودور (تئودور) بود که سلطنت کرد، بعدش چون بچه نداشت، پسر همین ماری استوارت، ملکه ی اسکاتلند و فرانسه که توی Reign بهش پرداخته شده، یعنی جیمز، پادشاه انگلستان شد و سلطنت از خاندان تودور به خاندان استوارت منتقل شد. استوارت ها هم تا 1714 سلطنت انگلستان رو در دست داشتن، بعد خاندان هانور اومد... خاندان هانور تا آخر سلطنت ملکه ویکتوریا، در 1901 همین اسم بود... ولی وقتی جنگ جهانی اول شروع شد، جورج پنجم، پادشاه انگلستان که پسر ملکه ویکتوریا (و بابابزرگ همین الیزابت دوم) بود، بخاطر اسم آلمانی این خاندان، اسمش رو به ویندزور (اسم یکی از قلعه هاشون) تغییر داد... و تا الان هم همین خاندان ویندزور با الیزابت دوم ادامه داره... یعنی اسمش عوض شده اما همون هانوره دیگه... بعد از جورج پنجم، ادوارد هشتم پادشاه شد اما بخاطر والیس سیمپسون (زن آمریکایی که ازدواجش با ادوارد، سومین ازدواجش میشد و هم بیوه بود هم خارجی و مخالف قانون انگلستان) از سلطنت کناره گیری کرد و سلطنت به برادرش جورج ششم و پدر ملکه الیزابت دوم رسید... بعدش هم الان الیزابت دوم ملکه ی انگلیسه... (خلاصه ی 100 سال سلطنت اخیر انگلستان) Big Grin کلا از اون زمانی که معرقی کردم، انگلیس پر بوده از داستان های مختلف عاشقانه و زیرآب زنی و جنگ و اینها برای سلطنت Big Grin

[تصویر:  RGN_Poster_800px_130826193656.jpg]
پاسخ
بین الیزابت اول تا ویکتوریا، من سریال خاصی ندیدم...
و الان هم می خوام سریال ویکتوریا رو معرفی کنم

یه سریال قشنگ که نسبتا قشنگ هم زندگی ویکتوریا (1819-1901) رو نشون میده... البته از دوره ی اوایل سلطنتش شروع میشه که تقریبا نوجوون بوده (1937) و اصل داستان با ازدواجش شروع میشه که 1840 با پرینس آلبرت بوده...

[تصویر:  StSYKXj_show_poster2x3_YswPdG0.jpg]
پاسخ
از 1901، پدربزرگ الیزابت دوم، عموش و پدرش به سلطنت میرسن و به دلایل مختلف میرن کنار تاااا 1952 که سلطنت الیزابت شروع میشه تا الان...
سریال The Crown به این برهه ی تاریخ پرداخته و تا الان که فصل 4 تموم شده، تا ازدواج دیانا با چارلز پرداخته...
خیلی جذاب و پر کشش هست بخصوص اگه کنارش مطالعه ی تاریخی هم داشته باشید کل این سریالا حیرت انگیزن... این که دیگه مال عصر حاضره و خیلی جذابتره Cool 
اگه مطالعات تاریخی داشته باشید متوجه میشید که توش خیلی سعی شده که الیزابت رو بی گناه نشون بده ولی دقت که کنیم می بینیم که خیلی چیزا زیر سر خودشه... قانونی که اینقدر قابل تغییره که مساله ی مهمی مثل نیابت سلطنت رو از خواهرت بگیره و بده به شوهرت تا زندگیت از هم نپاشه (که توی سریال اشاره ای بهش نمیشه)، ولی اینقدر قابل تغییر نیست که مساله ی فرعی و بی اهمیتی مثل اینکه خواهرت (که نیابت سلطنتت رو هم نداره و اصلا سلطنت از کل دودمانش جداشده با اینهمه بچه ای که آوردی...) بتونه با کسی که طلاق گرفته ازدواج کنه، عملا فقط دستاویزه...

[تصویر:  The_Crown_season_1.jpeg]
پاسخ
یه سریال خیلی قشنگ تاریخی درام، اوتلندر هست... 
من که خیلی دوستش داشتم و دارم، منتظر فصل جدیدش هستیم... 
Outlander
2014 تا کنون
Drama
5 seasons
8.4/10

[تصویر:  81gvvt72lxl._ri__nrm8.jpg]