امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه انواع نان های ساده و مغزدار ایرانی و خارجی + نکات
بچه ها لطفا دستور پخت نان های تست شده تون رو اینجا برامون بذارید + نکاتی که باید رعایت کنیم❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، خانم فسقلی
پاسخ
سلام من یه نون بلدم که خیلی خیلی ساده‌ست و سریع آماده میشه و بافت خیلی نرم و سبکی داره.

مواد لازم:
۳ لیوان آرد
یک سوم لیوان روغن (میشه کمی هم کمتر ریخت)
۱ لیوان شیر ( یا آب ولرم) جوری که بشه انگشتونو توش نگه دارین
۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه
۱ قاشق چای خوری نمک
۲ قاشق غذا خوری شکر
(شکر و نمک به میزان دلخواه میتونین کم و زیاد کنید.)

نحوه آماده سازی:
اول مواد خشک ( آرد، شکر، نمک، خمیر مایه) رو با هم مخلوط کنید و بعد روغن و شیر( یا آب) رو اضافه کنید.حسابی ورز بدین تا به دستتون نچسبه اگر لازم بود و به دستتون میچسبید کمی آرد بهش اضافه کنید. به مدت یک ساعت داخل یه ظرف در بسته و ترجیحا جای گرم بذارین تا استراحت کنه.خمیرش بعد از ۱ ساعت آماده‌ست.

بعد از یک ساعت حدودا دو برابر میشه. فر رو از قبل حدود ۱ ربع با دمای ۱۸۰ درجه خوب گرم کنید.
یه مقدار از خمیر رو بردارین و کف دستتون پهنش کنین. نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک بشه.و داخل سینی فر بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. بعد از یه مدت که پف کرد و از حالت خمیری درومد میتونید در فر رو باز کنید و با چنگال کمی بلندش کنید و زیرش رو ببینید اگر پخته بود درجه فر رو از بالا روشن کنید تا روش هم کمی بپزه.

میتونین روی خمیر رو کمی تخم مرغ بمالید برای جذاب تر شدن.

داخلش هم میتونین شکلات، خرما یا حتی مواد غذایی مثل مایه ماکارونی بریزین.فقط مواد رو باید دقیقا مرکزش بریزین که ازش بیرون نریزه و بعدش مثل پیراشکی بپیچیدش و لبه هاشم با دست یا چنگال فشار بدین که باز نشه
  • Almam، Celin، Elham67، Heven، Mari90، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
ممنونم ایسان جان - میشه بگی مثلا گفتی 300 گرم چند پیمانه میشه ؟
مسیر جهان دوره گردیست
  • youtab
پاسخ
اینم نونای صبحانه من 
[تصویر:  img_1164_7c1_thumb.jpg]
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Almam، Elhamgoli، Gitii، nona، Rose، sims s، آیسان ۹۶، رخشید، صنوبر۷۱، ندایا، نرگس، نسیم64
پاسخ
چشم
  مواد لازم برای تهیه نون شیر مال :

آرد 3 لیوان
ماست 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
خمیر مایع 1 ق غ خوری
بکینگ پودر 1 ق م خوری
نمک 1 پنس
شکر 5 تا 6 ق غ خوری
کره 20 گرم

طرز تهیه :
ابتدا شیر را ولرم کرده با یک ق شکر و خمیرمایه درون ظرفی ریخته , هم میزنیم , میذاریم 10 مین عمل بیاد و کف کنه
آرد+ بکینگ پودر و نمک را سه بار الک میکنیم.در یک کاسه ماست و روغن و مابقی شکر و کره نرم شده را ریخته خوب هم میزنیم بعد خمیر مایه عمل اومده را اضافه میکنیم .کم کم ارد را اضافه میکنیم .10 تا 15 مین ورز میدیم تا به دست نچسبه.بعد یک الی دو ساعت میذاریم کنار و روش رو میپوشونیم تا استراحت کنه
وقتی استراحت کرد بصورت گلوله های کوچک در میاریم داخلش مواد کرم یا شکلات یا پنیر و گردو میذاریم.رو مال میکنیم.ده مین دیگه استراحت.در اخر هم تو فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 40 مین قرار میدیم

این شیرمال اخری با 1/4 این دستور درست کردم Smile
  • **ماهور**، 2015، Donya، elham، Hamii99، Nedaaa28، Paula، youtab
پاسخ
نسیم دمای فر رو هم میگی لطفا؟
و اینکه توی ماکروفر هم میشه درست کرد؟
  • youtab، نسیم64
پاسخ
ماهور جان 180 درجه سانتیگراد 35 مین
من اصلا کار با ماکروفرم رو بلد نیستم متاسفانه.فقط نون گرم میکنم