انیمهٔ موریارتی وطن پرست( با اقتباس از مانگایی به همین نام) محبوب ترین انیمهٔ من برای تمام دورانه
بالغ بر بیست بار این انیمه رو دیدم و هنوز هم هفته ای یکی دو قسمتش رو با همسرم میبینیم
این انیمه که فضای اون در قرن نوزدهم و در عصر ویکتوریا در انگلستان میگذره، راجع به برادران موریارتیه( ویلیام، آلبرت، لوئیس) که علیه نابرابری موجود در جامعه و فساد طبقهٔ اشراف اقداماتی رو انجام میدن . شرلوک هلمز هم یکی از شخصیت های این انیمه س که از یک جایی به بعد وارد داستان میشه
درواقع این انیمه( و مانگا) با الهام از شرلوک هلمز کانن دویل خلق شده ولی از زاویه ای دیگه و از نگاه ویلیام جیمز موریارتی به قضایا نگاه میکنه
خطر اسپویل:
برادران موریارتی داوطلبانه تصمیم میگیرند که نقش شرور رو بازی کنند و بار گناه انسان رو به دوش بکشن تا جامعه رو از فساد و نابرابری نجات بدن
این انیمه همون طور که گفتم بر اساس مانگایی با این نام ساخته شده. مانگا ۷۶ چپتر داره و انیمه تا چپتر ۵۶ اون رو در بر میگیره.
خوندن مانگا رو هم به شدت توصیه میکنم ؛ خودم دوبار خوندمش و عاشق بخش هاییش هستم که ویلیام رو با مسیح مقایسه میکنه که بار گناه بشر رو به دوش میکشه.
نویسنده مانگا ریوسکه توکیچ و کارگردان انیمه کازویا نومورا هستن. انیمه دو فصل و در مجموع ۲۴ قسمت داره
هم مانگا هم انیمه محصول ژاپنه
پی نوشت: پایان بندی انیمه کمی متفاوت با مانگائه ؛ چون زمانی که انیمه تموم شد مانگا هنوز در حال انتشار بود.
پایان بندی مانگا عالیه