امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سریال های کره ای، چینی، ژاپنی و شرق آسیا
من سریال های کره ای رو معمولا موس کشی می بینم و خب یکم هم طولانی هستن و هی کش و قوس دارن، برای همین سختمه کامل ببینم... ولی اولین سریال کره ای که کامل دیدم، همین سریال آقای ملکه اس (Mr. Queen) Big Grin خیلی بامزه و فان بود Big Grin درباره ی مردیه که بر اثر یه اتفاق، به قدیم بر میگرده ولی در بدن یک زن که ملکه ی کره هست Big Grin

[تصویر:  https_pictures_betaseries_com_fonds_post...2e8660.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه سریال لذت بخش کره ای - چینی اگه بخوام معرفی کنم این سریاله:

امپراتریس کی

Empress Ki
2013 
Drama
1 season
یک زن قوی کره ای که امپراتریس چین میشه...

[تصویر:  l_p0032257477_6b1s.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
انیمهٔ موریارتی وطن پرست( با اقتباس از مانگایی به همین نام) محبوب ترین انیمهٔ من برای تمام دورانه
بالغ بر بیست بار این انیمه رو دیدم و هنوز هم هفته ای یکی دو قسمتش رو با همسرم میبینیم
این انیمه که فضای اون در قرن نوزدهم و در عصر ویکتوریا در انگلستان میگذره، راجع به برادران موریارتیه( ویلیام، آلبرت، لوئیس) که علیه نابرابری موجود در جامعه و فساد طبقهٔ اشراف اقداماتی رو انجام میدن . شرلوک هلمز هم یکی از شخصیت های این انیمه س که از یک جایی به بعد وارد داستان میشه
درواقع این انیمه( و مانگا) با الهام از شرلوک هلمز کانن دویل خلق شده ولی از زاویه ای دیگه و از نگاه ویلیام جیمز موریارتی به قضایا نگاه میکنه
خطر اسپویل:
برادران موریارتی داوطلبانه تصمیم میگیرند که نقش شرور رو بازی کنند و بار گناه انسان رو به دوش بکشن تا جامعه رو از فساد و نابرابری نجات بدن
این انیمه همون طور که گفتم بر اساس مانگایی با این نام ساخته شده. مانگا ۷۶ چپتر داره و انیمه تا چپتر ۵۶ اون رو در بر میگیره.
خوندن مانگا رو هم به شدت توصیه میکنم ؛ خودم دوبار خوندمش و عاشق بخش هاییش هستم که ویلیام رو با مسیح مقایسه میکنه که بار گناه بشر رو به دوش میکشه.
نویسنده مانگا ریوسکه توکیچ و کارگردان انیمه کازویا نومورا هستن. انیمه دو فصل و در مجموع ۲۴ قسمت داره
هم مانگا هم انیمه محصول ژاپنه
پی نوشت: پایان بندی انیمه کمی متفاوت با مانگائه ؛ چون زمانی که انیمه تموم شد مانگا هنوز در حال انتشار بود.
پایان بندی مانگا عالیه
[تصویر:  img_20230119_112832_ulgw.jpg]
  • Rose، youtab
پاسخ
سریال های کره ای که خیلی سال پیش دیدم

پسران برتر از گل
بامن ازدواج کن
خیلی خوب بودن این دوتا، نمیدونم اگه الان بازم ببینم خوشم میاد یا علاقه دوران نوجوانی بود

و متاسفم دوستت دارم (سریال خوبی بود ولی بسیار غم انگیز)
  • Donya، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان