امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
ندا هم گوشت گوسفند هم گوساله، من توی قابلمه چدنی گرانیتی درست میکنم، دربش هم شیشه ای و سوراخ داره :|
ماری پیمانه ای نمیتونی بگی؟
آخه این دفعه خوش نمک درست کردم، اما وقتی دم کشید انگار کم نمک شد
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۴۴ عصر)شیدا نوشته است: صنوبر خورش رو از صبح میذاری، گوشتاش له نمیشن؟Big Grin

گوست گوسفند ریز خورد نکن دخترم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
بچه ها ممنونم، نشستم چند صفحه تجربیات رو خوندم، عالی بود، بچه ها من برنج گذاشتن کم ترین استرس رو دارم، چند ساعت قبل مهمون ها آبکش میکنم ، مهمون که میاد زیرش رو روشن میکنم ، آب و روغن و کره وکمی زعفرون اضافه میکنم و البته ۱۰ دقیقه اول شعله نسبتا بیشتر هست که قابلمه داغ بشه و بخار بیوفته


بقیه سوالات و رو تو تاپیک آشپزی میگذارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
صوفی جون من دوست دارم دستور برنج پلوپزی رو یاد بگیرم بهم لطفا میزان آب و نمکشو بگو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
شیدا ظرفم پیمونه ای نیست نمک پاش بزرگه
اگر کم نمک شد هم اشکالی نداره نمک پاش بذار سر سفره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
صوفی جون ، خورش و مرغ رو که صبح آماده میکنی و زیرش رو خاموش میکنی، همون روی گاز میذاری؟
شستن میوه و سبزیجات و صیفی‌ جات هم گفتی شب قبله؟
صوفی راستی پلوپزت چند نفره ست؟ و دونه دونه میشه برنجات یا می‌چسبن بهم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mahtakhanoum
پاسخ
مرغ به نظر من اماده بشه خاموش کنیم بعد مجدد گرم کنیم بو میده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا، مینو
پاسخ
شیدا من واسه ۲ پیمونه پلوپز یه قاشق غذاخوری نمک میریزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mahtakhanoum، Paula، شیدا
پاسخ
سپی توی آب خیس کردن می‌ریزی، یا آب در حال جوش؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi
پاسخ
موقع خیس کردن برنج وگرنه یادم میره!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان