امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مرسی رز منم خودم نمیتونم وصل شم
افراط و تفریطه که اینجوری
یه مدت لحظه به لحظه عکس و فیلم بچه را بذاری بعد یهو پرایوسی!!!
ولی دستشون درد نکنه اطلاعات خوبی دادن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، Rose
پاسخ
[/quote]

دیروز بیردن بودیم تو مسیر برگشت شهر کتاب تو مسیرمون بود گفت کتاب میخوام دوتا کتاب انتخاب کردیم یهو با ناراحتی گفت مامان کمرم درد میکنه بغلم کن منم اصرار که نه مامان نمیتونه بغل کنه و ..‌یهو با ناراحتی گفت اگر بغلم نکنی پی پیم میاد
فهمیدم دل پیچه گرفته (قبل رفتن ۳ تا کیوی خورده بود)
اصرار هم داشت کتاباشو حتما بخره  Dodgy
تا برسیم به ماشین همش نگران بود حالا لباسم کثیف میشه چه کار کنم کجا بشوریم و....(من تا حالا به خاطر کثیف کردن لباس چیزی بهش نگفتم که انقدر نگران بود،تا الان هم تو لباسش پی پی نکرده)
یه کوچولو شورتش کثیف شده بود
تا پوشک رو بستم انگار منفجر شد  Sad
فقط شانس آوردم خودش رو تونست نگه داره
کل مسیر بغلم بود دستم هنوز درد میکنه

[/quote]

عجب!!!!!
بچه ها بندگان خدا چه بلایی داره سرشون میاد!!!!
منم تا دو ساعت که اومدیم خونه، دستام داشت می لرزید هم از فشار حادثه و شوک روحی روانیش، هم وزنش که بخاطر لباس و اینا 20 کیلو میشد و برای یه دستشویی عین هاجر از اینور به اونور می دویدم!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، maryam_na، Nedaaa28، nona
پاسخ
سلین جون ایشالا که اثر همون کیوی ها بوده
  • Celin، Rose
پاسخ
ماری من نمی شناسمشون. ازین پیجهای مامان و بچه اینا فقط پیج شبنم شاهرخی و پیکاسورو داشتم. راستی دیدین واقعا می خوان جدا بشن. چه حیف، خصوصا پیکاسو به نظرم آدم خوب و مهربونی میاد.
  • Mari90
پاسخ
من مخالف ژن نیستم Smile اولین مورد همین ژنه به نظرم... ولی با رژیم غذایی ایرانی، به نظرم پذیرش غذای بی مزه (سبزیجات و اینا) برای بچه سخت میشه... و ما هم کلا سیستم غذامون رو دیگه تغییر دادیم یعنی غذای خودمون هم غلبه با سبزیجات، کم نمک، شکر خیلی محدود، چیزای بی فایده مثل چای و قهوه برای بچه اصلا نداریم (یعنی یکی دو بار گفت چای، منم با آب شیر قاطی کردم، یه قلپ خورد، همه رو تف کرد توی لیوانش Smile یا مثلا خیلییی تلخ براش ریختم کلا بدش اومد و تف کرد دیگه هم هوس نکرد... قهوه هم که اصلا ندادیم بهش... فقط ضعفمون شکلات کاکائویی و شیرکاکائوئه)... بیشتر به موادش فکر می کنم تا مثلا خوش رنگ و لعاب بودن و روغن انداختن و ایناش... و او هم که می بینه ما چطور می خوریم...

البته بچه ها همه ی اینا به این معنی نیست که بشینه بخوره... نه واقعا نشستن توی کار پسرم نیست... هزاران بار دور میزنه، هی باید یادآوری کنی، یه وقتا به زور میدیم... چون مثلا شام که نمی خوره، شب از گرسنگی بیدار میشه و همه مون بدخواب میشیم... دندوناش هم خب خراب میشه... و خب آره، واقعا شرایط شما که اع*تص*اب شیر یا غذا کنه رو ما نداشتیم خدا رو شکر...
  • Nedaaa28
پاسخ
آخی سلین، خوبه پسرت حالا حاضره تو پوشک دستشویی کنه. من دخترمو از پوشک گرفتیم دیگه هیچ وقت نمی تونست تو پوشک دستشویی کنه.
نونا، دختر منم خیلی بدغذاست. خیلی وعده هارو دیگه با یه تیکه نونی موزی چیزی سیرش می کنم. دیروز زنگ زدن دلش درد می کنه بیاد ببریدش. به شوهرم یه نون و کره دادم براش ببره و گفتم از گشنگیه که واقعا هم ازون بود. تو‌مهدم غذا نمی خوره و عصرونه هم براش باکس میذارم میاد خونه می خوره
  • nona، Rose
پاسخ
سلین Undecided الان بهتره خداروشکر؟

پری کلا با هر واکسنی مخالفی یا واکسن کووید و انفولانزا؟
پاسخ
مری همون یه بار دیروز بود خداروشکر
بعد کیوی هم دنت خورده بود کلا بهم ریخته بود

من یه مشکلی که با پسرم دارم اینه که حاضر نیست بیرون خونه دستشویی بره
چه کار کنم اوکی بشه؟
هفته پیش ساعت ۴ بردمش دستشویی رفتیم بیرون ساعت ۹ دوبار تو رستوران بردمش دستشویی اصلا قبول نکرد بیاد جیش کنه ساعت ۱۰ تو خونه رفت
این همه تایم دستشویی نکردن ضرر نداره؟
نرمالش چند ساعته دستشویی نرن؟
  • Gitii، Mari90، رخشید
پاسخ
وای پسر منم خیلی وقتا نون خالی می خوره!!!!!!!!!!!
اینقدر ناراحت میشم...
ولی سعی می کنم به روی خودم نیارم...
تازگیا بعد از 6 ماه اع*تص*اب، تخم مرغ و املت خالی می خوره... یعنی روی نون بذارم نمی خوره... با قاشق میخوره...............
  • رخشید
پاسخ
آره رخشید جون خداروشکر خوبه
نگران شدم شاید ویروس باشه اما اوکی شد

مریم جان پسرم ۲ سال ۶ ماهشه هنوز از پوشک نگرفتمش
طی روز برای پی پی پوشک پیشه هنوز قبول نکرده بدون پوشک پی پی کنه
شب هم پوشکه