امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۵۹ عصر)maryam_na نوشته است: ماری من نمی شناسمشون. ازین پیجهای مامان و بچه اینا فقط پیج شبنم شاهرخی و پیکاسورو داشتم. راستی دیدین واقعا می خوان جدا بشن. چه حیف، خصوصا پیکاسو به نظرم آدم خوب و مهربونی میاد.

جدددی میخوان جدا بشن؟
البته من هیچ وقت این دو نفر و بچه هاتون را فالو نکردم 
اصلا ازشون خوشم نمی اومد
رانتی ها
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۵:۰۶ عصر)Celin نوشته است: مری همون یه بار دیروز بود خداروشکر
بعد کیوی هم دنت خورده بود کلا بهم ریخته بود

من یه مشکلی که با پسرم دارم اینه که حاضر نیست بیرون خونه دستشویی بره
چه کار کنم اوکی بشه؟
هفته پیش ساعت ۴ بردمش دستشویی رفتیم بیرون ساعت ۹ دوبار تو رستوران بردمش دستشویی اصلا قبول نکرد بیاد جیش کنه ساعت ۱۰ تو خونه رفت
این همه تایم دستشویی نکردن ضرر نداره؟
نرمالش چند ساعته دستشویی نرن؟

من پسرمو 3 سالش تموم شده بود، حدود 1-2 هفته شاید از 3 گذشته بود که گرفتمش... و تصور می کردم که شب باید هنوز جاشو خیس کنه اما واقعا اینجور نشد و هیچوقت جاشو حتی شب خیس نکرد.. کل درگیریمون هم 2 روز بود (واقعیش 1 روز)، که اونم زیرانداز انداختم و حل شد... اما راحت راحت نگه میداره... (فقط یه بار توی ماشین با همسر دعوامون شد و صدامون رفت بالا، فرداش می رفت جلوی دستشویی گریه می کرد و جیش می کرد... تقریبا 3 بار این کارو کرد تا بالاخره با کلی قربون صدقه رفتن درست شد....) همین اسهالم برای همین اینقدر اذیت شد و بی قراری کرد چون نمی خواست بیرون پی پی کنه... جیش کنه... حس بد داشت... اما خب حالش خوب باشه هر جایی ببریم جیش میکنه... انگار از درد شکمش ترسیده بود بیشتر... و همین دیشب که 8 خوابید، تا ساعت 11 صبح هر کار کردم نرفت حتی یه جیش صبحگاهی کنه!!!! منم خیلی نگرانم یه وقت مشکلساز نشه... ولی خب زیاد پیش نیومده اینقدر نگهداره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، Mari90
پاسخ
پس یه چیز طبیعیه
شبا فعلا از ۱۰ تا ۴ صبح تست کردم خشکه
برای پی پی کردن هنوز بدون پوشک آمادگی نداره فعلا در حال کتاب خوندنیم تا ذهنش آماده بشه
من بیشتر از پسرم دستشویی میرم انگار حجم مثانه ام کمتره Big Grin

رز حس میکنم خیلی به تمیزی حساسه
یه بار پوشک رو جا گذاشته بودم سه تا دستشویی پارک بردیمش ایراد میگرفت این کثیف این درش رنگیه و....اخر چهارمی رو نگاه کرد گفت تمیزه آخر جیش کرد
  • Mari90، Rose
پاسخ
سلین پسر من برعکسه
فقط کافیه بریم بیرون آقا دستشوییش بگیره
انقدرررر بدم میاد من خودم عمرا بیرون برم دستشویی ولی برای بچه اگر همسرم باشه که اون میبردش
ولی امروز ناچار خودم بردم
انگار دستشویی خونه خار داره اه
  • Rose
پاسخ
مری خوبه که گارد نداره
منم بیرون تا اضطراری نشه نمیرم
اما تو سن فسقلی من به نظرم نیازه اگر تایم طولانی بیرون بود دستشویی بره
از الان موندم اخر هفته میخوایم بریم عروسی چه کار کنم عمرا اونجا هم بره دستشویی
  • Mari90
پاسخ
سلین پسر دوست منم همین بود و به مرور درست شد. دختر منم بیرون خیلی کم دستشویی میره. ایران که گرفتار بودیم به هیچ عنوان حاضر نبود دستشویی ایرانی بره و نی ترسید، دستشویی فرنگیهای ایرانم چون شلنگ دارن اکثرا خیلی خیس و چندشن.
آره ماری، شبنم لایوشو پست کرده بود و گفت می خوایم جدا بشیم. پسرت عین منه ماری، منم خیلی دستشویی میرم و انقدر دستشویی رفتم، هر جا باشم سریع دستشوییو پیدا می کنم. تو خونه که بعضا دستشوییم ندارم و میرم دستشویی و محرد بودم کسی می خواست بره دستشویی، بهم می گفت اگه میشه از اتاقت بیا بیرون که ما یه دستشویی بریم.
رز دختر منم همینه، یه چیزهاییم می خوره. مثلا پاستا اینا با سس نمی خوره حتما باید اسپاگتی باشه بدون هر گونه سسی. دیگه وزن و قدش خوبه منم بهش گیر نمیدم. سوپ، خوراک لوبیا و آبگوشتم فقط آبشو از صافی رد کنیم می خوره. بعضا یکم از موادشونو میکس می کنه که تو آبش یه چیزی باشه. اون جوری نفهمه و چیزی قابل دیدن نباشه می خوره
  • Mari90، Rose
پاسخ
بچه ها دوباره سلام ببخشید من یهو رفتم
جواب از رو بردیم ممیشی گفت شیشه رو از همین الان ازش بگیر
هرچقدر میخواد بهش اب بده اما با لیوان
شیر هم فقططط با لیوان
حتی نی دار هم نه جون ممکنه از دوریه شیشه به اون وابست6 بشه
وای خیلی سخته
الان شیر درست مردم بخوره بخوابه  ریختم تو لیوان یه قلپ خورد زد کنار دنبتل شیشه
باز دلم نیومد با شیشه دادم خوابید
میگم راهکاری دارین؟
خرسی شو هم که میخوابید روش اب میخورد رو جمع کردم گذاشتم بالای کمد دیواری نبینه فعلا
اهان گفت فکر نکم زمستونه اصلا خونه رو زیاد گرم نکنین در حد همون 21،22 درجه
دقیقا ما یه 15، 16 روزیه که خونه رو به هزار روشگرم میکنیم خیلی شبا موقع خواب
از همون وقتم اینجوری شد دقیقا
همشم شب تا صبح با یه سرهمی و تو خیس عرقه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin، Gitii، Rose، پری
پاسخ
سلین جان منم عین پسرتم اگه راهی پیدا کردی به منم بگو هنوزم بعد ۳۰ سال همینم.اصلا بیرون از خونه جالبه دستشوییمم نمیگیره از بس بدنم میدونه دوست ندارم برم باهام همکاری میکنه Big Grin
از بچگی اینجوری بودم هنوزم همینم.تو مسافرتا هم همچنین.معمولا هم یبوست میگیرم ببخشیدا البته Smile و انقدررر خوشحال میشم از این اتفاق که حد نداره
  • Celin، youtab، پری
پاسخ
خیلی خوبه که صنوبر دسشوییهای کثیف بیرون رفتن داره؟!
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • صنوبر۷۱
پاسخ
منم اصلا نمیتونم بیرون دستشویی برم، دخترمم اصلا دستشویی کثیف نمیره، بخاطر همین زمستونا تنظیم میکنم جایی که میریم ولسه گردش یا پیاده روی حتما نزدیکش سرویس تمیز باشه.
ولی تو خانوادمون وسواس زیاد داریم، نمیدونم بخاطر ژن، دخترمم حساسه یا بخاطر ادابازی های من اینجوری شده.
سلین جان دختر منم مثل پسر شما بود، اگه پوشکش نمیکردم تا دو روز هم تو دستشویی پی پی نمیکرد، من واقعا اذیت بودم و میترسیدم عادت بشه واسش، تقریبا چهار و پنج ماه طول کشید تا اینکه یه روز فروشنده که خانم بود گفت تو بزرگ شدی و دیگه بهت پوشک نمیدیم (به شوخی) ولی همین باعث شد وقتی پوشکش تموم شد بهش بگم دیگه بهمون پوشک نمیدن و بزرگ شدی و یهویی خوب شد.
نمیدونم والا، بچه ها خیلی عجیبن
  • Celin، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان