۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۵۵ عصر
رز پيشاپيش مباركه
يخچال خريدن حس خيلي خوبي داره
منم بايد يه سايد عميق بخرم مال منم جوابگو نيست
يخچال خريدن حس خيلي خوبي داره
منم بايد يه سايد عميق بخرم مال منم جوابگو نيست
مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
|
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۵۵ عصر
رز پيشاپيش مباركه
يخچال خريدن حس خيلي خوبي داره منم بايد يه سايد عميق بخرم مال منم جوابگو نيست
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۸:۰۵ عصر
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۵۵ عصر)liyane نوشته است: رز پيشاپيش مباركهمرسی لیانه آخ آره اینقدرررر دوست دارم این حس و حال رو... بخصوص که جهیزیه نخریدم، بخصوص یخچال خیلی روی دلم مونده که یه چیزی که دوست دارم بگیرم ![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۱:۴۳ عصر
من مطمعنم زوده زود ميخري عكسشم برامون ميذاري
رز بوي نويي يخچال مثل بوي نويي ماشين لذت بخشه
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۱:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۰۶ صبح، توسط Arezoo1984.)
رز
اون عکسهایی که گذاشتی، مال من مدل بالاییشه، Door in Door LG من وقتی میخواستم بخرم، همهش میگفتم دنبال یخچالی هستم که کیک تولد توش جا بشه!! دقیقا تمام مشکلاتی که میگی، من داشتم، کمبود جا، مهمون از شهرستان و ... این الان واقعا نقش کمد رو داره برام ![]() من که واقعا راضیم، خیلییی عمیق و جاداره. دقیقا فریزرش هم چون کشوهای جدا داره، تفکیک راحتتره. من که هیچ نقطه منفی نمیتونم پیدا کنم توش.
۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۰۵ صبح
ممنون مینو جون.میگم سایدن.اخه نوشته یخچال فریزر گفتم جا الخالق،عجب یخچال قشنگی،عینهو سایده
![]()
۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۰۸ صبح
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۱:۵۶ عصر)Arezoo1984 نوشته است: رز خب خدا رو شکر یه نفر دقیقا مدل مدنظرم رو داشت ![]() ![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۲۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۲۱ صبح، توسط Arezoo1984.)
قربونت عزیزم
![]() امیدوارم که خیلییییی زود بخریش و لذتش رو ببری. واقعا برای من هم یخچال کوچیک تو مهمونیها و زمانی که مهمون از شهرستان داشتم، دغدغه بود و کاملا درک میکنم که چقدر الان تحت فشاری از این لحاظ.
۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۲۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۲:۳۴ صبح، توسط mahtakhanoum.)
|