موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۰۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۰۷ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۱۲:۲۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: منم عفونت دارم رز جان
هفته ۲۴ هستم
دکتر برام شیاف نوشت و سفکسیم ۴۰۰
خیلی میترسم
بااینکه خیلی لباس زیرمو عوض میکنم ولی آب زیاد نمیخورم متاسفانه
رز عزیز ما با خانواده همسرم زندگی میکنیم نمیتونم دامن بپوشم راستش بخاطر برادرشوهرم
ولی چشم شلوار جذب نمیپوشم
نزدیکی هم اصلا نداشتیم از اول بارداریم
مگه اینکه تو خونه دامن بپوشم فقط
چون سرکارم از صبح تا عصر سخته
دسشوییم ک نزدیک نیس نمیتونم تا غروب برم پس یه فکری برای شرایطت بکن. تو خونه حتما بپوش موقع خواب... سعی کن بیشتر خونه ی خودت باشی تا بتونی دامن بدون لباس زیر بپوشی... همین معجزه می کنه...
سر کار هم اگه زیاد مشکلی نداره دامن بپوش با جوراب بلند...
ولی درباره ی دستشویی نرفتن هم حتما یه کاری بکنی... اینهمه ساعت دستشویی نرفتن خوب نیست... آب کم خوردن هم خوب نیست چون بچه توی مایع هست که براحتی با حجم آبی که می خوری مرتبطه و اگه از یه حدی کمتر باشه خوب نیست...
آره لازمه بترسی عزیزم... خیلی حواست به شرایطت باشه... عفونت خطرناکه کلا بخصوص توی بارداری
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
24,870
سحر جان شما چه کردی؟
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۳۶ عصر، توسط nona.)
عاطفه واقعا باید الان یه فکر جدی بکنی رز جون درست گفتن ازین موضوع بترس حتما، بعنی چی تا غروب دستشویی نمیری تو هفته شما و با عفونتی که داری لااقل ده بار باید از صبح تا عصر سرویس بری. حداقل ده لیوان آب باید بخوری اصلا شیرینی نخوری. عفونت به جز خدای نکرده امکان سقط و زایمان زودرس باعث تولد نوزاد با مشکل کم وزنی و عفونت مقاوم میتونه بشه بجز این بعد زایمان در صورت عدم درمان ممکنه باعث عفونت حاد کلیه بشه
وقتی تو یه خونه زندگی میکنید معذب نباش دامن بپوش حالا اگه خودت سختته جوراب نخی راحت پات کن
اگه میبینی بیرون نمیتونی سرویس بری سر کار نرو. جون اون بچه از همه چی مهمتره دیگه حداقل کاری که برای بچه میشه کرد.
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۴۵ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۳۵ عصر)nona نوشته است: عاطفه واقعا باید الان یه فکر جدی بکنی رز جون درست گفتن ازین موضوع بترس حتما، بعنی چی تا غروب دستشویی نمیری تو هفته شما و با عفونتی که داری لااقل ده بار باید از صبح تا عصر سرویس بری. حداقل ده لیوان آب باید بخوری اصلا شیرینی نخوری. عفونت به جز خدای نکرده امکان سقط و زایمان زودرس باعث تولد نوزاد با مشکل کم وزنی و عفونت مقاوم میتونه بشه بجز این بعد زایمان در صورت عدم درمان ممکنه باعث عفونت حاد کلیه بشه
وقتی تو یه خونه زندگی میکنید معذب نباش دامن بپوش حالا اگه خودت سختته جوراب نخی راحت پات کن
اگه میبینی بیرون نمیتونی سرویس بری سر کار نرو. جون اون بچه از همه چی مهمتره دیگه حداقل کاری که برای بچه میشه کرد.
آفرین دقیقا... من دیگه همه چیز رو نگفتم خودش سرچ کنه... ولی شما گفتید و حجت رو تمام کردید 
واقعا 10 لیوان آب برای آدم معمولیه... خانم حامله بیشتر از اینم باید بخوره به نظرم... من اون هفته های آخر یکمممم مقدار آب کم (واقعا خیلیییی کم و هنوز بالای حداقلش بودم) شد دکترم اینقدر ترسوندم دیگه خودمو بستم به هندوانه و میوه و آب... خیلی خطرناکه... اصلا مثال رایجه که خانم حامله جاش رو جلوی دستشویی میندازه 
عفونت هم که به سرعت کیسه ی آب رو سوراخ می کنه.............. خیلی باید حواسمون باشه...
دقیقا منم موافقم وقتی شرایط کاری این شکلیه نره بهتره واقعا...
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
دقیقا ده لیوان مال یه خانم باردار با وضعیت کاملا عادیه.
موضوعها: 0
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۲:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۲:۱۰ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
باشه تو محل کارم پیراهن ساحلی میپوشم زیر مانتوم
آب زیاد خوردن بخاطر نبود دسشویی سخته فقط
میگم چایی هم خوبه؟ من صبحا تو محل کار سعی میکنم حداقل ۲ لیوان چایی بخورم هم گرمه تو این هوا میچسبه هم آب جنین تامین بشه
میوه هم میخورم
ولی اب بخورم دسشویی لازم میشم زود
وضعیت آب کیسه آب رو کی تعیین میکنن؟
دکترم هر ماه سونو میکنه اخه چیزی نگفته
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۲:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۲:۱۹ عصر، توسط Rose.)
همین دیگه... اگه بخاطر نرفتن به دستشویی آب نخوری از صبح تا عصر بچه رو داغون می کنی خودتم می بینی عفونت گرفتی...
چایی زیاد برای بچه خوب نیست هر چی کافئین کمتر بهتر... آب خالص یا نهایتا طعم دار شده با برش های میوه باید استفاده کنی... من که میگم خودم رو بستم به میوه چون اون هفته های آخر دیگه حجم معده کم شده و اگه با آب پرش کنی دیگه نمیتونی چیز زیادی بخوری... حتی چون سطح تکامل جفت در هر زمان فرق می کنه، لازم بود که آب بدنم رو با چیزای دیگه هم تامین کنم (البته من حدودا اواسط بهار بودم و حجم آب کم شده بود... که می تونست بخاطر گرما باشه) مدل تغذیه در 3 ماه اول و دوم و سوم کلا باهم متفاوته... حجم آبی که میخوری روی غلظت خون خودت و خونرسانی به بچه، روی رشدش و روی حتی خودت تاثیر داره...
اگه دور و برت جایی برای دستشویی نیست توصیه می کنم کارت رو فعلا بذاری کنار...
خدای نکرده برای بچه ت اتفاقی بیفته هیچکس نمیگه عاطفه پول درمیاورد... میگن نتونست بچه نگهداره... برای خودت و بچه ارزش قائل شو دختر... تو رو خدا اینجوری نکن...
آخرش من سکته می کنم از دستت
توی گزارش سونو می نویسن... فکر کنم بصورت AFI گزارش میشه
توی این لینک محدوده ی مجاز رو توی هر هفته محاسبه میکنه و میگه:
https://niniplus.com/tools/amniotic-fluid-calculator
دکترا خیلی وقتا خیلی چیزا حواسشون نیست چون حجم بررسی های هر سری زیاده و دیر به دیر هم می بینن اگه خود مادر حواسش نباشه خیلی راحت خیلی چیزا ممکنه میس بشه...
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
خه کارمو نمیشه کنار بزارم
الان هماهنگ کردم برا دسشویی جایی رو پیدا کردم
فردا و پسفردا ک نمیرم سرکار خودمو میبندم ب آب خوردن
تو خونه چایی نمیخورم آب جوش میخورم یا میوه
سرکار میوه و چایی
میگما سکته نکن رز جونم دور ازجونت
میگما من خیلی زود ب زود سیر میشم
از طرفی خیییییلی دلم میخواد بخورما
در واقع میشینم سر خوردن دیگه باید با جرثقیل بلندم کنن
بااینکه معدم جا نداره باز ی ساعت نشده یکم جا باز بشه دوس دارم ی چیزی بخورم
اوایل خیلی صبورتر بودم الان نمیتونم جلو خودمو بگیرم
ینی بچه الان بالا داره میاد ب معدم فشار میاد؟?
اعتبار:
24,870
والا به خدا کلی حرص میخورم اینا رو میگی... انگار دوست نزدیک خودم باشه که حواسش نباشه...
شما الان باید وعده های متعدد ولی کوچیک کوچیک بخوری...
آره کم کم بزرگتر هم که بشه، اشتهات کمترم میشه و خوردن حجم زیاد در 1 وعده سخت تر میشه... مثلا اون اواخر حتی به جای میوه بهتره آب میوه بخوری که خواص میوه بهت برسه چون دیگه معده آنچنان جای فیبر یا کرب زیاد از حد نداره... در مورد تغذیه بارداری حتما سرچ کن عزیزم
تشکر Received: 2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
عاطفه جان حتما آب زیاد مصرف کن. من هم تو همون هفته های شما با اینکه روزی تقریبا دو لیتر آب مصرف میکردم (فقط آب ، نه چای و میوه) تو سونوگرافی میزان آب دور جنین کم بود. دکتر گفت روزی حداقل 4 لیتر آب مصرف کن و سعی کن بیشتر به پهلوی چپ بخوابی. حتی بهش گفتم میوه و چای. گفت اونا اصلا جای آب نمیگیره. میوه بخور ولی آب جدای میوه است.
|