امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
الهی رز
غصه نخور، کامل درکت میکنم
منم دست تنها تنها دارم بچه بزرگ میکنم
تنها نیستی عزیزم
ایشالا زود زود پسرت خوب میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
از زجرکش ترین لحظات وقتی هست که پاره ای از دست نق زدنشون و بیچاره ات کردن میای درددل کنی بقیه میگن وای بچه به این مظلومی بچه ی شیطون ندیدی Big Grin اینجاست که دلت میخواد خودتو حلق آویز کنی کسی باورش نمیشه تو خونه چکار میکنن Dodgy
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
رز جان ایشاله خیلی زود حال گل پسرت خوب میشه
بچه ها من یه مشورت میخواستم، دخترم چهارده ماهشه، الان تقریبا یک ماهه که خیلللللی بغلی شده، یعنی از صبح تا شب در هر حالی باشم میگه منو بغل کن مثلا موقع آشپزی، ظرف شستن و جارو و هرچی
بنظرتون عکس العملم باید چی باشه؟ ( با توجه به سنش اگه بگم نه اشکالی داره؟ )  با اسباب بازی و اینا هم نهایت دو دقیقه سرگرم میشه
  • Rose
پاسخ
کتایون جان از چیزی نترسیده؟ شاید اضطراب داره؟ چون معمولا این سنی خوششون نمیاد از بغل دوست دارن آزادانه همه جارو بترکونن
  • کتایون خانم ۲
پاسخ
باید این باشه بدیش بغل من گازش بگیرم مرسی
  • کتایون خانم ۲
پاسخ
کتایون جان یکم دیگه تحمل کن اضطراب جداییش تموم میشه. فعلا بغلش کن عزیزم.
رز جان الهی بگردم. نمیشد بری خونشون واقعا؟ Sad
  • Rose، کتایون خانم ۲
پاسخ
[تصویر:  d82754d9-8500-4c3-bc75-92d41242f814_otxx.jpeg]
  • liyane، Rose، مینو، نسیمه جااان، پری
پاسخ
در همین حین که می خواستم از خوشیای؟! دو بچه با اختلاف سنی کم بگم پسرم یه شیشه ی دارو رو شکست،دخترمم یه کشوی کابینت رو خالی کرد.
رز
تنها نیستی.من یه جوری سرفه می کنم که بالا میارم ولی مجبور شدم نوبت دکترمو کنسل کنم چون همسرم امروز نمی تونه بیاد خونه.تنها بچه بزرگ کردن سخته ولی خب مگه راه دیگه ایم داریم؟
  • Gitii، liyane، Mari90، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، کتایون خانم ۲
پاسخ
مينو بميرم برات دختر
چقد ناراحت شدم
  • Rose، مینو
پاسخ
یکی از دوستام هست
علاوه بر خانواده خودش که همه جوره ساپورتش میکنن
خواهرشوهرهاش
مادرشوهرش
و خود شوهرش
انقدر کمکش هستن
مثلا از صبح تا شب اینور اونور بچه رو میذاره هر روز یکی نگه داره بعد خودش میره نوبت ارایشگاه و کلاس و باشگاه و لیزر و رنگ و…
یا مثلا خواهرشوهرش تکست میده بهار جان غذا نداری من فلان غذارو درست کردم بیا ببر بعد میگه نه مامان داده (مادرشوهرش)
خدایا چرا اینجور ادم های مهربونی دور ماها نیست؟ واقعا چرا؟

مینو دوتا که واقعا ادمو داغون میکنه من یک دور بعد زایمان زاییدم تو بچه داری
دست تنها
سه هفته مریض بودم یکی نگفت چته
۵ تا امپول زدم تا خوب بشم روز اول داییم زحمت کشید واقعا توان بلند شدن نداشتم روز دومی دیگه خودم با همون کمر خمیده و بچه بغل بی وسیله رفتم حداقل ماشین بود میذاشتم تو ماشین بار نمیکشیدم یا اشتباه یک مسیر ادم بره با ویزی مسیریابی چیزی پیدا میکنه دیگه تو سرما بچه بغل نیستی
تهش این شد سرما خوردیم دوتایی مون هنوز فیش فیش داریم این هفته واکسنم داره دخترم!
  • Rose، پری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان