امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
نسیمه اولش فقط یه شیشه ۱۲۵بگیر اگه لازم شد بعدا میگیری...بعد من هم اونت استفاده دارم میکنم هم تامی تیپی، بنظرم تامی تیپی ها بهترن چون پلاستیکش نرمتره و بیشتر به سینه مادر شبیه احتمال اینکه بچه سینه مادرو پس بزنه کمتره...
رخشید من تختای آمیسا چوبو خیلی دوست داشتم مخصوصا رنگ چوبهاش اما خب هزینش بنظرم زیادی بود بعد ما تو دیوار گشتیم تخت ایتالیایی تمام چوب برند پالی پیدا کردیم که نو نو بود سه و پونصد! و کیفیتش حرف نداره.عمرا بهترین برندای ایرانی مثل اینو بتونن بسازن..فقط رنگش سفیده..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، رخشید
پاسخ
مرسی بچه ها
سوفی ،پسر شما هم شیر مادر هم شیر خشک میخوره؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
ماهرخ احتمالا پرولاکتینت بالا باسه حتما یه دکتر غدد برو

نسیمه پسرم هر دو رو میگرفتولی بیشتر تغذیه اش شیرخشک بود چون شیرم اصلا سیرش نمیکرد. از وقتی مریض شدیم و فرستادم خونه مادربزرگش بعد که برگشت دیگه چندبار سینه رو گرفت و بعدش اصلا نگرفت...
  • Rose، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۱۴ عصر)Sufii نوشته است: نسیمه اولش فقط یه شیشه ۱۲۵بگیر اگه لازم شد بعدا میگیری...بعد من هم اونت استفاده دارم میکنم هم تامی تیپی، بنظرم تامی تیپی ها بهترن چون پلاستیکش نرمتره و بیشتر به سینه مادر شبیه احتمال اینکه بچه سینه مادرو پس بزنه کمتره...
رخشید من تختای آمیسا چوبو خیلی دوست داشتم مخصوصا رنگ چوبهاش اما خب هزینش بنظرم زیادی بود بعد ما تو دیوار گشتیم تخت ایتالیایی تمام چوب برند پالی پیدا کردیم که نو نو بود سه و پونصد! و کیفیتش حرف نداره.عمرا بهترین برندای ایرانی مثل اینو بتونن بسازن..فقط رنگش سفیده..

آها یه نکته از حرف سوفی یادم اومد...
البته من کلا یه دونه گرفتم و تجربه ی آنچنانی توی شیشه شیر ندارم ولی یادمه سری زاپاس نگرفتم... بعد از 8-9 ماه هم که کلا بعنوان شیشه آبخوری و اینا ازش استفاده کرد... ولی یادمه که دو مدل سری داشت... یکیش خیلی به سینه شبیه تر بود... من تامی تیپی رو نمی شناسم اما توی خرید اونت اگه خواستی بخری، حواست به سریش باشه که کلاسیکه یا اون یکی (که یادم نمیاد Dodgy )
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Sufii، نسیمه جااان، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۱۴ عصر)Sufii نوشته است: نسیمه اولش فقط یه شیشه ۱۲۵بگیر اگه لازم شد بعدا میگیری...بعد من هم اونت استفاده دارم میکنم هم تامی تیپی، بنظرم تامی تیپی ها بهترن چون پلاستیکش نرمتره و بیشتر به سینه مادر شبیه احتمال اینکه بچه سینه مادرو پس بزنه کمتره...

سوفی من رفتم این مدل تخت سرچ کردم و الان دیگه از هیچ مدلی خوشم نمیاد Cry
هیچ جا هم پیدا نمیشه قبلا stj داشت ولی الان ناموجوده
تو دیوار هم که گفتی سرچ کردم یکی با دراور گذاشته بود ۶ تومن
ولی من تا حالا خرید از دیوار و استفاده شده نداشتم Undecided
بهترین ویژگیشم ابعادشه
  • نسیمه جااان
پاسخ
رخشید ،برو حضوری ببین تخت رو
اگه مشکلی داشت،نگیر یا چونه بزنی قیمت کمتر بشه
مگر اینکه کلا بدت بیاد جنس دست ۲ استفاده کنی
ولی بنظرم واسه کمک ب طبیعت ،بد نباشه
سمت ما ،من گشتم چیز درخور و خوبی پیدا نکردم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Sufii، رخشید
پاسخ
نسیمه بهشون پیام دادم ببینم اصلا موجود هست یا نه
اره فکر خوبیه
  • نسیمه جااان
پاسخ
رخشید کدومو دیدی؟ برند پالی یا امیسا چوب؟
ببین برو از نزدیک ببین اگه اوکی بود بگیر. مال ما واقعا یدونه خش هم نداشت نوی نو

واقعا هم همه چیش مهندسی و اصولی هست...بهترین چوب...الان تختای ام دی اف که برای بچه ضرر داره هم ده به بالاست...
  • رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
سوفی پالی Cry
براش پیام گذاشتم جواب نداده باید به همسرم توضیح بدم بفرستم برا ببینه
هیچ جا موجود د نداره
پاسخ
سوفی ضرر ام‌دی‌اف برای بچه چیه؟

رخشید stj یه مدل رو تو سایتش زده موجود. الکی زده؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان