پسرم بیست و پنج روزشه
آپتامیل میخورد فبل از ببلاک
اونو دوست داشت
یعنی دوباره آپتامیل بدم؟
آپتامیل میخورد فبل از ببلاک
اونو دوست داشت
یعنی دوباره آپتامیل بدم؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
گپ و گفت مامانهای 1401
|
پسرم بیست و پنج روزشه
آپتامیل میخورد فبل از ببلاک اونو دوست داشت یعنی دوباره آپتامیل بدم؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۱:۵۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۱:۵۵ صبح، توسط شیطون خانم.)
ساغر اپتامیل کامفورت بده.
البته قبل اینگه بری از دکتر پسرن یا دکتر دیگه ای بپرس. هر چند من باشم میبرم ی دکتر دیگه. چون چند هفته است پسرت این مشکل داره و دکترش نتونسته مشکل حل کنه یا علت پیدا کنه. شیر خودت رو هم میخوره ؟ اگر بعله سعی کن الو و انجیر خیس خورده بخوری ی مدت یا سوپ جو
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۴:۵۴ صبح
ای جاانم دنیا چقدر نازه ماشالله، ببین طبیعیه من هر سه ساعت پوشکشو عوض میکنم، شیر هم تقریبا هر سه ساعت میخوره نود یا صدو بیست سی سی...یواش یواش کمتر میشه دفعاتش...اوایل یادمه پسرم روزی چهار پنج بار پی پی داشت
ای جانم دنیا جون، گل پسرت چه نازه و خدا حفظش کنه. شصت سی سی برای سن پسرت کمه. من شیر مادر میدم و شیر خشک ندادم و به نظرم یه ۱۲۵ تا اینا بخواد پسرت هر وعده. من پسرم شیر مادر، از سینه می خوره رو که نمی فهمم ولی با شیشه بدم، ۱۰۰-۱۲۵ تا میدم حدودا و کمتر بدم، زودی گشنه اش میشه. طبیعیه دنیا و هر بچه یه جوره. من پسرم تا چند وقت پیش که هر وقت شیر می خورد بعدش پی پی می کرد. الان کمتر می کنه ولی گاهی نصف شب مثلا پی پی می کنه عوضش می کنم و دوباره پی پی می کنه و من دوباره باید عوضش کنم. اوایل من فکر کنم روزی ده باری عوضش می کردم الان کمتر شده. دخترم ولی فکر کنم از همون اولش نهایت روزی دو بار پی پی می کرد.
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۱۰:۵۳ صبح
ماشاله به شاهان عزیز
دنیا جوون عزیزم خدا قوت خیلی خیلی خوشحالم واستون بچه چه آرامشی داره تو آغوش گرم
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۱۲:۱۶ عصر
دنیا عزیزم اونقدر از دیدم شاهان گلی و دستت کیف کردم که خدا فقط میدونه...
نگران نباش همه جیش نرماله خداروشکر جیقیل خان ![]() منم مینشستم تعداد دستشوییهارو هر دونوع رو مینوشتم. هی مقایسه میکردم با روزای قبل و بعدش خخخ شیر رو فکر کنم اگه به جای هرساعت 60 میل هر دو ساعت 90 میل بدی بهتر باشه البته باز از دکترشم بپرسی بهتره ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۱:۲۸ عصر
مبارک باشه دنیا جون
ووووویییییی*______*
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۱:۴۱ عصر
دنیا جان خدا برات حفظش کنه ماشالله چقدر ناز چشم بد ازتون دور باشه
|