امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
نسیمه لیستت همه ش لازمه تقریبا به جز پوار که خوب نیست کلا و نباید استفاده بشه... روغن بچه هم من نگرفتم و استفاده م نشد اصلا... لوسیون هم نمی دونم چیه...
و یه چیزی که جاش خالیه، به نظرم لکه بر لباس کودکه که خیلی می تونه به کار بیاد اگرچه سایز بچه زود تغییر می کنه و شاید زود به زود لباسا رو بخوای بندازی، ولی خب اگه حساسی که همیشه تمیز باشه اون لکه برها خیلی خوبن...
دماسنج هم یه چیز خوب بگیر، کلا خیلیییی به دردتون می خوره... ناخنگیر و سوهان و این چیزا اصلا برندش مهم نیست اما تب خیلی موضوع مهمیه... حتی کرم ها و اینا هم ساده بگیری اکیه اما دماسنج یه چیز خوب و دقیق باشه حتما (حالا خودت حتما واردتری و برندها رو هم می شناسی، اما یه چیزی که به درد همه تون می خوره عالیه...) البته هم دماسنج رو دوبار نوشتی... یه دونه خوب کافیه
تمام کرم ها و مواد مرتبط رو هم به تاریخ انقضاشون توجه کن... من کلی پول به روغن ماساژ موستلا دادم ولی از بعد از تولدش، 3 ماه انقضا داشت کلا (این اجناسی که بخصوص گرون هستن خیلی خیلی بیشتر ممکنه مونده باشن)، و برگردوندم که عوض کنم گفت ندارم و تموم میشه و ال و بل، ولی اصلا سریع تموم نشد و نصف بیشترش موند... کلا توی بهداشتی ها به انقضا توجه کن بخصوص اگر که گرون هستن یا کمیاب (که مردم نمی تونن راحت بخرن یا داروخانه شارژش کنه...9
راستی بهداشتی ها رو حتما از داروخانه بخر... متفرقه نخر... البته حتما خودت این رو هم می دونی دیگه Smile، فقط میگم که حواس مامانای بارداری که اینا رو نمی دونن، به قضیه جلب بشه و پولشون هدر نره....

اگه سن بالاتر هم مدنظرت هست، لوازم خوردن رو هم تهیه کن... و مثلا مسواک و خمیردندون برای شروع در اومدن دندونا رو می تونی بگیری (شروع معمولا بین 6 تا 13 ماه هست)... ولی خب به نظرم خود خرید با بچه اگرچه سخته اما روحیه ی مادر رو هم عوض می کنه... و چیزی که می خری هم تازه تازه استفاده می کنی نه مونده توی خونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
رز راست میگی، دماسنج رو دوبار نوشتم Big Grin
والا یه دونه ست عمه ش زحمت کشیده گرفته
برس و شونه و قطره چکان و ناخن گیر و قیچی و دماسنج داره
اون سری دما رو باهاش چک کردم ،بعد با جیوه ای ک خودم از قبل داشتم مقایسه ش کردم ،۲دهم اختلاف داشت
نمیدونم برندش چیه ..
ولی ما توی بیمارستان از همین جیوه ای ها استفاده می‌کنیم و همه قبولش دارن
چه برندی خوبه بنطرت؟

لکه بر هم جالب بود، اره خیلی رو لکه حساسم راستش
چجوریه ،میشه توی ماشین ریخت و استفاده کرد ؟
یا برای شستشو با دسته؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۱۰:۱۱ عصر)نسیمه جااان نوشته است: رز راست میگی، دماسنج رو دوبار نوشتم Big Grin
والا یه دونه ست عمه ش زحمت کشیده گرفته
برس و شونه و قطره چکان و ناخن گیر و قیچی و دماسنج داره
اون سری دما رو باهاش چک کردم ،بعد با جیوه ای ک خودم از قبل داشتم مقایسه ش کردم ،۲دهم اختلاف داشت
نمیدونم برندش چیه ..
ولی ما توی بیمارستان از همین جیوه ای ها استفاده می‌کنیم و همه قبولش دارن
چه برندی خوبه بنطرت؟

لکه بر هم جالب بود، اره خیلی رو لکه حساسم راستش
چجوریه ،میشه توی ماشین ریخت و استفاده کرد ؟
یا برای شستشو با دسته؟
جیوه ای از همه عالی تره اگه بلدی استفاده کنی که عالیه البته توی دهان که نمیشه گذاشت چون بچه کنترل نداره، توی دهنش می شکنه...
آها راستی قطره چکون هم لازم نداره، اکثر داروها تا 6 ماهگی قطره چکون دارن، پلاستیکی هم هستن که بتونی توی دهن بچه بذاری و نشکنه...

من سر این تب کردنا مجبور شدم یه دونه از اینایی که روی پیشونی میذارن گرفتم، راضی ام بد نیست اما خب ممکنه 1 درجه هم کم و زیاد نشون بده ولی اگه آدم ثابت بمونه، دماهایی که میده تکرار پذیری خوبی دارن...
ولی میگن اونایی که از گوش اندازه میگیره از همه دقیقتر و بهتره... من اصلا نمی شناسم همچین دماسنجی والا Smile

لکه بر اول ماده اگه حجم داره روی لباس برش میداری بعد خیس می کنی معمولا و لکه بر رو میریزی روش، یکم ماساژ میدی و شاید چنگ میزنی، بعد میندازی ماشین و میشوره... در کل اگه مامان حساسی باشی خیلی به دردت می خوره  Big Grin من که اصلا فرصت به لکه بری هم نمی رسید Smile خیلی وقتا فقط همین که خشک بشه بشه تنش کرد بس بود... اینقدر که با آروغ و بالا آوردن و مستقل غذا خوردنش درگیر بودیم  Big Grin Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • نسیمه جااان
پاسخ
من براون داشتم از گوش هم میسنجید ولی بازم جیوه ایها دقیقتر بود جیوه ای تو دهن نمیزارن که ؟!
نوزاد مقعدی بیشتر فکر کنم یا زیر بغل
مدیسانا دیحیتال هم خوبه اگر ایران‌گیر بیاری
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • نسیمه جااان
پاسخ
پری واسه بزرگسال تو دهان هم میذارن
ولی واسه بچه خطرناکه ،یهو بشکنه
ما زیر بغل میذاریم اکثرا
واسه بچه ها کشاله ران هم خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، پری
پاسخ
اره میدونم بزرگسال دهن میزارن ولی خوب تو برا نینی میخوای
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • نسیمه جااان
پاسخ
دماسنج دیجیتالی چیکو از بهار خریدم عالی بود
یک دماسنج چوبی برای دمای محیط از داروخانه
برای دوشنبه ام یک دماسنج جیوه ای گرفتم زیربغلش بذارم چون الان بزرگ شده نمیذاره اون یکی دماسنج زیرزبونش بذارم
پاسخ
دوستان از گوش پاک کن چه استفاده ای میشه؟
پاسخ
من گوش پاک کن فیروز مخصوص کودکان خریده بودم وقتی از حموم میومد گوشش تمیز میکردم خیس نمونده باشه خیلی سطحی
پاسخ
آخه برای گوش که می گن خوب نیست، سطحی رو هم با همون گوشه ی حوله میشه خشک کرد
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان