۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۱۲:۴۳ عصر
سمين جان دكتراي اطفال معمولا استفاده از گوش پاك كن رو منع ميكنن
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۱۲:۴۳ عصر
سمين جان دكتراي اطفال معمولا استفاده از گوش پاك كن رو منع ميكنن
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۰۱:۰۷ عصر
ثمین جان دکترهای متخصص گوش استفاده از گوش پاک کن رو منع میکنن( هم کودک و هم بزرگسال)
برای خشک کردن گوش بعد از استحمام با گوشهٔ حولهٔ خودش خشک کن
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۰۲:۵۵ عصر
ممنون دوستان من خودم استفاده نمی کنم دیدم بچه ها میگن می خوان بخرن گفتم شاید استفاده ای به جز پاک کردن گوش داره
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۰۶:۰۳ عصر
سمین جان منم برند مایا بیبی دارم مخصوص کودکان
داخل لاله گوششو فقط خشک میمنم وقتی از حمام میاد و لبه سوراخ گوششو داخل اصلا نمیکنم چون گوش پسر من همیشه یه کوچولو زردی از گوشش معلوم میشه تز نوزادی و دمترش گفت هیچی نیست و از دستمال ککشیدن بدش میاد من لبه شو با نوک اون تمیز میکنم فقط ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۰۰ عصر
بچه ها یه راهنمایی
برای بیبی متولد تابستان چه لباسهایی بخریم ؟ من چند دست بادی دکمه دار خریدم و یک عدد سرهمی دکمه دار شلوار هم نیازه ؟ کلاه و جوراب چی ؟ بعد بچه تازه متولد شده رو میشه تو کیسه خواب گذاشت ؟ کیسه خواب ها دوجنس دارن یه نخی یا حالت زمستونی طور ، نخی ها کافیه یا سردش میشه ؟
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۰۷ عصر
رخشید جان من دخترم کلاه و دستکش کلاً استفاده نکرد
بیشترین لباس هایی که استفاده شد همون بادی زیردکمه دار آستین کوتاه با ست شلوار یا شلوارک خودش بود
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۰۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
رخشید من خودم ک تجربه ندارم
ولی پسر خواهرم بچه ی تابستون بود،از این بادی های رکابی میپوشوند بهش وقتایی ک کولر روشن بود و سرد میشد خونه ،روش از این مانتویی ها و یه شلوار میپوشوند بهش راستش من خودم تیشرت و شلوار چند دست گرفتم چون فضای خونمون سرده همیشه کولر روشنه،بیرون هم ک نمیبرمش زیاد بره هم با کولر روشن ماشین میره و میاد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کیسه خواب هم دختر من استفاده نکرد
البته بچه با بچه متفاوته ولی بچه هایی که در فصل گرم دنیا میان بعضی از وسایل رو شاید قبول نکنن سرهمی هم همون ماه اول استفاده کرد از سه ماهگی به بعد سرهمی پیش بندی بی سی سی ( طرح بستنی) استفاده کردم یادم اومد یک ماه اول مانتو شلوار هم استفاده شد
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
رخشید من از این ها گرفتم ولی استفاده نکردم
فکر کنم دست ها رو نباید بست فقط یه ملحفه نازک دور پاهاش میتونی ببندی چند روز اول برای حدود بیست روز اول مانتو هم استفاده میشه پیشنهاد میکنم بگیری چون کولر روشنه و بچه توانایی منقبض کردن خودش رو نداره ممکنه سردش بشه. چون پتو رو نباید روش خیلی بالا بکشی باید حواست باشه پتو روی صورتش نیاد( خیلی مهمه) |