امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
شلوار برای بچه ی تابستونی اصلا زیاد نگیر، چند تا دونه باشه که یکی میاد تن بچه کنی بسه به نظر من Smile
وای سرهمی که اصلاااا نگیر... اصلا به درد نمی خوره... پوشک عوض کردنش مصیبته... بعد بچه اون اوایل روزی ممکنه 7-8-10 بار پی پی کنه، هی باید عوض کنی... بعد سر خیلیاش شاید بچه خواب باشه، باید بچه رو بدخواب کنی که بتونی سرهمی رو دربیاری و پی پیش رو عوض کنی... اصلا مناسب نیست... میگن حتی برای شیر دادن جز 1 هفته ی اول بچه رو بیدار نکنید ( هر 3 ساعت یکبار، که اونم مشکل سیستم درمانمونه که مادر و بچه رو یه شب نگه میدارن و فرداش مرخص می کنن...) اونوقت برای پی پی بیای بچه رو بدخواب کنی و نذاری بچه الگوی خواب پیدا کنه، جفاست دیگه Smile

کیسه خواب خیلییییی بهتره به نظرم... اصلا راه نداره بچه دستشو بیاره بیرون.... امنیت خوبی هم داره، بچه آزادی عمل هم داره... فول پکیجه Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۴:۰۰ عصر)پری نوشته است: البته هرکس بر اساس تجربیاتش میگه دیگه منم اینا تجربیاتم بود بر ایاس گفته های دکترم و مامانمینا و برداشت خودم و چندتا فنومن که خوب کلا دوران بارداری چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم راستش

البته من از تجربیاتم نگفتم، حرفام مطالبیه که خودم ار رفرنس های معتبر سرچ کردم و بعد برای پسر خودم اجرا کردم Heart تا از چیزی مطمئن نمی شدم، برای پسرم اجرا نمی کردم، و اینجا هم سعی می کنم هر چیزی که دقیق یادمه رو بگم، و شک داشته باشم نمی گم...
و خب دکتری که این مسائل رو نمی دونست، من از لیستم خط می زدم، مادر و اینا هم که هیچی دیگه، اصلا اجازه ندادم کسی نظر بده و در کل کسی رو نداشتم که بخواد نظر بده Big Grin کلا پسر من با کتاب و اینستا و یوتیوب و استانداردهای آمریکا - کانادا - آلمان و استرالیا بزرگ شد  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin خخخخخخخخخخخخ

پری فنومن چیه؟

قبل از بارداری خب خیلی چیزا گفته میشه... خیلیاش توسط افرادی که متخصص نیستن، خیلیاشم قدیمی... من بعد از بچه فهمیدم چقدددر کتابای قدیمی توی سیستمون زیاده... و چقدر کارهای اشتباه داریم... حتی توی کتابهای خیلیییی مطرح...
  • youtab، رخشید
پاسخ
والا ما که اشتباهی ندیدیم خیلی هم راضی بودیم کل دوران بارداری و قبل و بعدشم داشتیم تحقیق میکردیم
خداراشکر خیلی هم راضی بودیم و براحتی گذروندیم اون دوران را
بعد اجرا کردی میشه تجربیاتت دیگه ! رز خوبی؟!
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
ااوووم به شستنش فکر نکرده بودم  Dodgy 
پس چند تا شلوار میخرم

رز کیسه خواب که دستاش بیرونه؟ (من هرچی کیسه خواب دیدم مثل اون عکسی هست که پائولا گذاشته ) چه مدلی میگی ؟
  • Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۴:۲۱ عصر)رخشید نوشته است: ااوووم به شستنش فکر نکرده بودم  Dodgy 
پس چند تا شلوار میخرم

رز کیسه خواب که دستاش بیرونه؟ (من هرچی کیسه خواب دیدم مثل اون عکسی هست که پائولا گذاشته ) چه مدلی میگی ؟

میشه دستاشو بذار داخل اولاش که هنوز وزه نشده Big Grin
ولی اصلا مثل قنداق خوب نمیشه 
با یه پارچه خودت قنداق کنی بهتره
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab، رخشید
پاسخ
ندا دقیقا کی وزه میشن؟
ولی من الان یادم اومد مامانم خواهرزادمو قنداق میکرد این بچه اینقدر رو دار بود تمام تلاششو میکرد و درنهایت دستشو میاورد بیرون (مامانم سفت میبستا)
  • youtab
پاسخ
رخشید همین قنداق های سفید ساده ک تریکو هست خوبه ،شل میبندی
تو بازار هست ،قیمتی هم نداره
مگه چند وقت تو قنداق میمونه
بعدم ک کیسه خواب میگیری
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab، رخشید، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۴:۲۱ عصر)رخشید نوشته است: ااوووم به شستنش فکر نکرده بودم  Dodgy 
پس چند تا شلوار میخرم

تازه جورابدارها شاید چند بار بیشتر استفاده نشه چون بچه به شدت رشد می کنه، تقریبا توی 4-5 ماه اول وزنش دو برابر میشه، حدود 10 سانت قدش اضافه میشه که برای بچه ای که 50 سانت به دنیا میاد، میشه 20% رشد در حدود 5 ماه، یعنی مثلا شما 5 ماهه، وزنت دو برابر بشه، قدت مثلا اگه 170 هستی، توی 5 ماه بشی حدود 205 سانت  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin  آیا لباس الانت رو می تونی بپوشی؟ ببین با چه سرعتی لباسا کوچیک میشن  Big Grin Big Grin 

کیسه خواب دقیقا همون مدلی که پائولا گذاشته منظورمه...
من وقتی پیدا کردم، پسرم 3-4 ماهه بود، و کل بازار رو گشتم، تا همون 3 ماه بیشتر نداشتن... اما الان بازار بزرگتر هم هست، نبود هم من یادمه الگوش رو گذاشته بودم توی سایت، میشه دوخت، یا داد خیاط بدوزه... خیلی راحته... توی تاپیک تجربیات مادران هم چند تاعکس گذاشتم که بچه وابه اکثرا همین کیسه ی خواب تن بچه اس
  • youtab، رخشید
پاسخ
نسیمه من بلد نیستم قنداق کنم Sleepy
همین چسبی ها بهتره فکر کنم
تا هر وقت بشه Big Grin
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۴:۲۵ عصر)رخشید نوشته است: ندا دقیقا کی وزه میشن؟
ولی من الان یادم اومد مامانم خواهرزادمو قنداق میکرد این بچه اینقدر  رو دار بود تمام تلاششو میکرد و درنهایت دستشو میاورد بیرون (مامانم سفت میبستا)

قنداق فایده نداره...
همین کیسه خواب عالیه... 
از همون اول می پوشونی، اگه بچه همکاری کنه تا 2-3 سالگی بچه میشه کیسه خواب رو پوشوند...
  • youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان