امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
رخشید من خیلی سرهمی گرفتم برای پسرم فقط برای من سایز صفر یا نیوبرن ها اصلا اندازه نشد قد پسرم ماشالله بلنده، ولی صفر تا سه ماه و سه تا شش ماه خیلی لازمه، ببین ماه اول درسته بچه زود بزرگ میشه اما انقدر بچه جیش و پی پی میکنه و شما هم ناشی هستی در پوشک درست بستن مه مطمئنا روزی دو سه دست لباسو تعویض میکنی پس بنظر من حتما چندتا بادی (هم استین بلند و هم کوتاه) و چندتا سرهمی بدون جوراب یا رامپر بگیر. برای زمستون سرهمی جورابدار خیلی خوبه من الان استفاده میکنم دیگه لازم نیست جوراب بپوشونم، بچه هم مرتب تره. کلا من سرهمی برخلاف نظر خیلیا خیلی دوست دارم و تعویض پوشک هم باهاش راحتم، فقط دکمه های پایینو باز میکنی، و اینکه از سر نمیخواد لباسو بپوشونی...
کریر هم مارک ببکو ترک برند قابل قبولیه واقعا برای چندماه نمیصرفه اینقدر هزینه کنی

یه نکته دیگه اینکه بچه چه زمستون چه تابستون یک لایه لباس باید بیشتر از ما بپوشه مثلا اگه زمستونه و شما تو خونه یه دست بلوز و شلوار گرم میپوشی نوزاد باید علاوه بر اون بلوز شلوار گرم یا یه بادی یا یه جفت جوراب اضافه بپوشه( جوراب و کلاه هر کدوم یه لایه اضافه حساب میشه).
دمای مناسب بچه هم رفرنسای خارجی معمولا ۱۹-۲۲ میگن اما ایران دفترچه بهداشت ۲۳-۲۵ زده بود...فکر کنم با توجه به رطوبت هوا یکمقدار بالا پایین میشه...ما مثلا توی مهر و ابان بچه رو دمای ۲۳-۲۶ نگه میداشتیم...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، رخشید، مینو، پری
پاسخ
صنوبر ما دمای خونه رو اول باید بدونیم و کنترل کنیم که سالم و مطبوع و تازه باشه و جریان هوا وجود داشته باشه و آلودگی در کمترین حد باشه، در وهله ی بعد با لایه لایه لباس کم و زیاد کردن... هر چیزی که احتمال بستن راه هوایی نوزاد رو داشته باشه ممنوعه، عروسک، پتو، بالش، محافظ تخت، وسیله یا لباس اضافه پخش و پلا توی تخت، فاصله ای که توی تخت و تشک های غیراستاندادد ایجاد میشه، روی شکم خواب رفتن نوزاد... و هر شرایطی که ممکنه کسی جایی گفته باشه یا نگفته باشه....

معمولا همونطور که صوفی میگه، میگن یه لایه بیشتر ولی باز هم بچه با بچه فرق میکنه هم مادر با مادر...
من خودم اون چند روز اول که خ.ش و م.ش خونه مون بودن، یه دونه پیراهن شیردهی تنم بود با لباس های زیر... بعد اینا نمیذاشتن کولر روشن کنم، داشتم می مردم... یعنی زرت و زرت تو حموم بودم... یهو پسرم ۲۴ ساعت جیش نکرد... زنگ زدیم دکتر و یه مامای فامیلشون شرح حال دادن، گفت مادر هر جوره، بچه هم همونه دیگه... مادر وقتی با یه لا پیرهنه، بچه هم گرمشه، لباساشو کم کنید راحت باشه... و از وقتی که این رو گفتن، من کولرو روشن کردم علیرغم محالفت شدییییدشون... اونا که نزاییده بودن، پشت مبا و اینا قایم میشدن باد بهشون نخوره ولی من شر شر عرق می کردم... وقتی هم رفتن تا مدتها من فقط کلا یه نیم تنه نرم داشتم با دامن یا شلوارک...تا دو سه مااااه تمام انگار تو وجودم آتیش بود، واقعا تا چند هفته روزی ۲ بار می رفتم بدنمو می شستم خنک شم... اصلا انگار اون روزا یادم رفته بود، الان یادم افتاد که چه روزای عجیبی از سر گذروندم!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Sufii، youtab، رخشید، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
اما من همیشه تا همین الان عین خودمون لباس پوشوندم 
به قول رز بچه و والدین باهم فرق دارن 

کریکات خیلی خوبه رخشید، من چیکو داشتم خیلی راضی بودم اخرم گذاشتم دیوار فروختم چون خ ش ها کریر گرفتن
ببین 2ماه اول کریر میگن برای کمر و ستون فقرات بچه خوب نیست بعد 6 ماهم که نمیشه استفاده کرد ازش
من برلی همین تا اخرای 6 همون مریکاتو استفاده کردم
به نظرم سبک و امن و راحت بود بعد هرجا بری بچه توش حالت خوابیده داره و جاش امن و تمیزه و دیواره داره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Rose، رخشید
پاسخ
اره رز مثل اینکه به بدن مادر هم بستگی داره من توی مهر و ابان که هنوز هوا خیلی سرد نبود حالا روزی دو سه بار لرز میکردم و میگفتم دوتا پتوی ضخیم بندازن روم، انگار بعد زایمان بدن بهم میریزه همش سردم بود، شما هم اونجوری گرمت بوده.‌‌..
  • Rose، youtab
پاسخ
من قبل زایمان تو دی ماه با پنجره ی باز می خوابیدم،بعد از زایمان همش سردم بود و لرز می کردم.
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها پتو چه جنس و مارکی بخریم

سرویس رختخواب خریدش نیاز هست ؟
پاسخ
تشک های بازار جنس داخلشون خوبه ؟ یا بدم تشک پنبه ای برام درست کنن ؟
کلا الیاف داخل تشک و لحاف چی باشه بهتره یه وقت حساسیت نده

چون فکر میکنم این بازاری ها پشم شیشه باشه ، که واقعا خوب نیست
پاسخ
رخشید من از مارک های خارجی اطلاعی ندارم
ولی توی ایرانی ها ،نرمینه خوبه
من ک رفته بودم بگیرم مقایسه کردم واقعا بهتر بود از بقیه
بیرون تشک هاش پشم شیشه ش ،اونا ک یه مقدار بهترن میگن الیاف نانو هستن
ک ضد حساسیته
من خودم میخام پنبه ای درست کنم
یه لحاف طوری هم مامانم براش میدوزه
ولی واسه جایی موندن ،فک کنم نیاز باشه از این ست های مسافرتی و سبک
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • رخشید
پاسخ
مرسی نسیمه جان

برای داخل لحاف چی استفاده میکنید ؟
من الان فکر کردم پنبه سنگینه یکم ، ولی میشه با وزن کمتری درست کرد البته من بلد نیستم به ذهنم رسید
دیدم لایکو الیاف هم میفروشه
  • نسیمه جااان
پاسخ
پس مگه نمیگین لحاف و پتو نباید انداخت رو بچه؟Huh
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان