امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
وای یوتاب خدا بهت صبر بده بسیار آگاهانه و هوشیار سرویستون میکنه Big Grin
با باباشم همینه ؟
ضربه کوچک به در باسن هم جواب نمیده؟ Sleepy Cool
البته فکر کنم اونوقت نذاره همسایه ها هم بخوابن Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
بی خوابی پدر آدمو درمیاره Sad
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
وای ما هم هنوز همین مشکل رو داریم...
روانی شدم واقعا...
روز هم خسته و کسلم سر همین اتفاقا...
من چند تا احتمال دادم، وقتی حواسم باشه، معمولا کمتر میشه...
یکی ریفلاکسه... که مثلا دیر غذا بخوره و مستقیم بره برای خواب یا آب زیادی با غذا بخوره انگار حالش رو بد می کنه... یا غذاهای اسیدی رو توی شب بخوره مثل غذاهای رب دار یا ترش و...، میوه های اسیدی مثل پرتقال و...
دیگه سرماست که با اضافه کردن لباس خواب و جوراب (که شلوار زیری رو میذارم توی جوراب، و یه شلوار گل و گشاد (سایز 4-5 ساله برای قد 112) روش می پوشونم چون پسرم کلا طاق بااااز می خوابه Smile
یکی دیگه زود غذا خوردنه که گشنه ش میشه... که مثلا عصر یه خبتی می کنیم یه چیزی بهش میدیم، دیگهههه آقا شام نمی خوره.... و شب با گشنگی و گریه و اینا پا میشه...
یکی دیگه توی سن پسر من کابوس دیدنه...
یکی دیگه هم که همسر گفت و من خودم یادم نبود اما واقعا تجربه ش رو داشتم، درد رشده... نمی دونم هم چرا شبا یادش میاد... ولی اینم با ماساژ خوب میشه یکم... اگه قبل از خواب یه ماساژ با روغن گرم بدید بخصوص که زمستونه، شاید دیگه بیدارشون نکنه...

خلاصه که هر روز یه برنامه هست... تا ما پیر نشیم بزرگ نمیشن انگار... ما ژنتیکی موهامون توی سن بالا سفید میشه... مثلا مادربزرگم که 80 و اندی سالگیش فوت کرد، یادمه که ما بچه بودیم موهاش سیاه بود (یعنی میشد حدود 60 تا 70 سالگیش) با 8 تا بچه... بابام تا ازدواج من، کلا دو سه تا شااااید موی سفید توی ریشش داشت... یا عمه م 10 سال ازم بزرگتره و زندگی خیلیییی سختی داره و کلا یه لاخه موی سفید داره... ولی من همین الان 4-5 تا موی سفید دارم... همه ش هم بعد از بچه در اومده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaaa28، youtab، آیسان ۹۶، رخشید
پاسخ
ندا مثلا دیشب 11 خوابید 9ونیم شام خورد پلو خورش
وای اره رخشید
فرق نداره با باباش نصف نص تا صبح میگیریمش که اونیکی زنده بمونه خخخ
رزی پسر من لباس یه سرهمی فقط میکنم تنش همونم 10 بار میخواد دربیاره کلا همیشه گرمشه
تازه من جزو ادماییم که 4ساعت خواب برای کل روزم هنیشه کافی بوده
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Nedaaa28، Rose
پاسخ
منم قبلا کم خواب بودم...
یعنی مثلا یه شبایی که لازم بوده، واقعا می تونستم 48 ساعت بدون خواب بیدار بمونم... زمان دانشجویی واقعا 6 ساعت خواب برام اکی بود... ولی الان مثلا که پسرم آنتی بیوتیک می خوره و باید آن تایم باشه، مثلا یکی از زمان هاش 1 صبحه، من بیدار می مونم تا اون موقع، چون اگه بخوابم همش کابوس می بینم و ده بار از خواب می پرم که یه وقت نشه مثلا گوشی زنگ نزنه و خواب بمونم :/ بعد 7 هم آقا روی سرمه... ولی توی این یه هفته که داره دارو می خوره، من دو روزه که توی روز دیگه از خواب بیهوش میشم!!!! یعنی ظهر حتما باید بخوابم... انگار بدن خالی می کنه... یعنی رسما زیر 7 ساعت خیلیییی بهم فشار میاد... باز خدا رو شکر امروز یه معجزه ای شد، پسرم پریشب 12 خوابید 7 بیدار شد، روزم نخوابید، دیشب بیرون بودیم باز دیر رسیدیم خونه، با اورتایرد شدن، 11.5 خوابید و معجزه ی الهی شد که تا 8.5 خوابید!!!!!!! یعنی باورم نمیشه Smile من و اینهمه خوشبختی محاله... دیشب هم آخرین وعده ی آنتی بیوتیکشو خورد و از امشب دیگه ببینم میشه خواب درست شه یا نه Smile خدایا یه نگاهی هم به ما بنداز.. من نمی دونم این خارجیا چطور بچه بزرگ می کنن که بچه هاشون از نوپایی هم مستقلن هم خوش خواب، هم خوش اخلاق، هم خوش خوراک، هم متمرکز، هم باهوش، هم راحت، هم فرت و فرت بچه پشت بچه میارن!!!!!!!! واقعا شک می کنم من انرژیم کمه یا بچه هامونن که با بچه های اونا تفاوت دارن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
دقیقا رز میفهممت
الحمدلله هیشکیم نداریم یه 4تا راهکار درست بهمون یاد بده
اونروز حرف نخوابیدن شد گفتم وای داره میشه 20 ماه م ش میگه تا 90 سالگیش همینه هه هه هه هه
گفتم چرااااا مگه من گناه کردم ماااادر شدم
ای... تو مادری (خودمو میگما بچه ها Tongue)
  • Rose، Targol
پاسخ
دو هفته است پسر منم تا صبح صد بار بیدار میشه
خواب میبینه
اصرار هم داره ما رو صدا کنه خوابش رو تعریف کنه
طفلک انگار فکر میکنه تو اتاقش اتفاق افتاده
دیشب گیر داده بود یه گنجشک امده از لوله داره آب میخوره و......
قبلش راحت تا صبح میخوابید نهایت یه بار بیدار میشد
گیر هم میده بگو بابام بیاد بنده خدا همسرم خواب نداره
  • Rose، Sufii، youtab
پاسخ
یوتاب
پسرت ریفلاکس پنهان نداره؟
پسر من که وحشت شبانه داره و کاریش نمیشه کرد الحمدالله.البته دوره ایه و دائم بدخواب نیست.
  • Rose، youtab
پاسخ
سلین   Big Grin
... 
نه مینو جون نداره
به خدا کم اوردم دیگه
  • Celin، مینو
پاسخ
یوتاب از کجا مطمئنی رفلاکس نداره؟ اینجوری که میگی انگار علائم رفلاکس پنهانه