امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا حتما ببرش پیش متخصص زیبایی اگه صلاح دونست بخیه کنه... چون بچه ها به سرعت گوشت می رویانند Smile بعد باعث میشه جاش بمونه... ظریفی توی کانالش تاکید کرده روی این موضوع...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید
پاسخ
نونا جراح پلاستیک همکلاسی خواهرم هست اگر خواستی بگم اسمشو، خواهرزادمو پیش اون بردن
البته من نمیدونم چی درسته واقعا
  • youtab
پاسخ
سلام مامانا
پسر من اومد خونه برفک دهان داشت، دکترش نیستاتین داد که دیروز تموم شد. گفت نسخه رو نیاز نیست تجدید کنید.
حالا دوباره امروز کمتر از قبل ولی برفک زده، نرماله؟
  • youtab
پاسخ
رز نه خدارو شکر گوشت نیاورد تقریبا ترمیم‌ شده خوبی فشار همینه که سرعت ترمیمشم بالاست تقریبا
رخشید جان اره ممنون میشم واقعا که معرفی کنی البته دخترخاله همسرم هم فوق پوسته عکسشو فرستادم گفت نگران نباش نمیمونه چیزی ولی خب حراح پلاستیک قطعا حرفه ایتره
کرم ترمیم رژوواسیلم‌گرفتم‌منتظرم کامل ترمیم بشه از فردا برنم روش

نه سوفی دخترمن خیلی زودتربودمیگم چهاریا پنج شش ماهگی.دیگه به خانواده ها سپرده بودیم میاییم هیچکس جلوی پر نباشه اول میاریم خونه خالی رو نشونش میدیم بعد نفر به نفر معرفی میکنیم
کسیم میومد خونمون هم همینطور تو فاصله وایمیسادیم اون طرف یهو نمیومد سمتش و …
  • Rose، Sufii، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
نونا جون خیلی خیلی ناراحت شدم
خداروشکرررررر گل دخترت حالش خوبه الان
  • youtab
پاسخ
نونا خدا رو هزار بار شکر به خیر گذشت. بلا دور باشه از دختر گلت
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۰۷:۵۸ عصر)nona نوشته است: یوتاب جون دختر منم جدیدا چند روزه از حدودای ۲:۳۰ صبح تا ۶:۳۰-۷ صبح بیدار میشه میشینه
من تلاش میکنم نمیخابه دیگهخودم میخابم دخترمم با خودش مشغوله بعدش میخابه خودش ( دوربینم چک کردم قشنگ میشینه غر کیزنه حرف میزنه اینور اونور میکنه بعد چهار ساعت میخوابه)
سلامنونای عزیزم خوبی؟
گل دخترت چطوره؟
وای اره من بخوابم میاد رو سرو کولم و انگشتشو میکنت تو گوش و چشمم که پاشو خخخ
اینم قسمت منه گویا  Big Grin

(۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۰۸:۴۴ عصر)nona نوشته است: اومدم به یوتاب دلداری بدم بگم دختر من عینا همینه
مرسی که همیشه به موقع میرسی
... 
الهی بمیرم براش نونا الان خوندم 
بوردم برای توهم چی کشیدی اخه
وای اصلا داغون شدم

منم که 3،4 سال پیش خوردم زمین توی پارک پیشونیم خورد به جدول و داغون شد رفتیم بیمارستان دی با اینکه اورژانس بود اما متخصص پوست برام بخیه کرد
حدود 14، 15 تا داخلی، 14،15 تا بیرونی ماه بعوشم عروسی داشتیم خیلی غصه داشتم انا 20 روز بعد اصلا معلوم نبود و الانم باید خیلی دقت کنی تا بشه ببینیش وسط پیشونیمه دقیقا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
نه دنیا جان حتما مجدد ببر دکتر اطفال اصلا نباید برفک بزنه
  • Donya
پاسخ
مرسی دخترای گلم بوس به همگی بلا از همه شما و عزیزانتون به دور
من میگم کلا دخترم بچه شلوغ و خطرناکیه که اصلا یکارایی گاهی میکنه من میگم واقعا یه فکری باید بکنم مثلا پنجره اتاقش از فاصله ۱۰۰-۱۰۵ سانتی زمین شروع شده دستگیره پنجره هم باهاش ۵۰ سانت فاصله داره حفاظم نداره اون وز اشپزخونه بودم دیدم صداش در نمیاد اصولا وقتی جیکش درنمیاد داره یه خرابکاری میکنه عموما یا در کرمی رو وا کرده داره میماله اینور اونور یا کشوهاشو داره خالی میکنه یا مثلا یه رول دستمال یا دستمال مرطوب وا کرده صدها دستمال ریخته کف زمین یا رفته تو حمومی جایی یه لحظه به دلم افتاد برم چکش کنم رفتم دیدم موتورشو گذاشته زیر پنجره یه بالشم روش گذاشته رفته رو نوک پاهاش وایساده خودشو داره میکشه دستگیره رو بگیره ) تا رسیدم موتور تقریبا راه افتاد واقعا در حال سقوط و آیتانه خوردن سر روی شوفاژ تو هوا گرفتمش)
یوتاب دختر من تو این یه مورد بهم رحم کرده واقعا میشینه چهارساعت با خودش و اطرافش مشغوله صدا هم فقط ناچ ناچ درمیاره , البته قال ترگل با توجه به تعریفم احتمالا امشب سرویسم خواهد کرد
من پس احتمالا با توجه به تعداد بخیه هات یوتاب جان اشتباه میکنم که میگم دخترم پنج شش تا میخورد پس احتمالا بیشتر میخورد
  • Gitii، Nedaaa28، Rose، Sufii، Targol، youtab، پری، پری سیما، کتایون خانم ۲
پاسخ
سرشیشه هاش ضدعفونی میکنی؟ هفته ای یکبار
برند چیکو بخر محلول ضدعفونی شیشه شیر و این هاست
بعد هربار شیردهی با فرچه مخصوص شیشه بشور و اب گرم
مارک شیشه شیر شاهان چیه؟
  • Donya، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان