امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از چه خریدهایی راضی بودم؟
پری جون این مدلی که من میخوام بگیرم تا چند هفته قبل قیمتش ۲۰ خرده بود
الان حتما گرون تر شده
شیشه شوی ان شالله بعدها اگر نیاز شد ولی میشه کارگر گرفت واسه اون قسمت ها که دست ادم نمیرسه بیاد تمیز کنه دیگه نمی صرفه انقدر هزینه بده ادم
مکشش هم خوب بود من دیدم
نظرات خریداراشم خوندم همه راضی بودن و خدمات پس از فروش هم داشت مثلا قطعه ای اگر بعد چند سال خراب بشه خودشون تعمیر میکنن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، پری
پاسخ
به نظر من آدم باید از نزدیک ببینه چون استاندارد هرکسی با اون یکی فرق داره ممکنه یکی به یه چیزی بگه عالی که از نظر یکی معمولی باشه و برعکس.چون بستگی داره هرکسی چی براش مهمه
  • mahtakhanoum، Rose، بارون، پری
پاسخ
من خیلی تحقیق کردم رو این مورد قبلا. به این نتیجه رسیدم تو ایران باید یه مدلی گرفت که اگر مشکلی پیدا کرد بشه جایی برد واسه تعمیر. که برند شیائومی فقط انگار اینجوری بود. من دختر عمه م داره راضی ه. ولی مثل جاروبرقی نیستش. هر چن  بار باید یه بار جاروبرقی کشید. ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم آخر هفته کارگر بگیرم بقیه کارها رو هم کنه برای من منطقی تره.
  • Rose، بارون، ستی‌لیته، پری
پاسخ
پری الان دخترمو میخوام ببرم شهربازی برگردم اینستا پیداش کنم واست میفرستم فیلم هاش ببین چه مکشی داره
خدمات پس از فروش مهم چون ما تحریم هستیم خراب بشه پول ادم به فنا نره
  • پری
پاسخ
بچه ها من جارو رباتی شیاومی مدل روبوراک s5 مکس دارم
یک سال و نیم قبل خریدم 12 تومن
هم جارو میکشه هم تی میکشه ولی تاحالا از تی استفاده نکردم! در مورد جارو نظرم رو بخوام بگم هفتاد درصد کارایی داره
سی درصد باقی مانده مربوط به گوشه و لبه های بین فرش و سرامیک خونه هست که عملکردش خیلی رضایت بخش نیست ولی سطح فلت خود فرش و سرامیک منهای گوشه ها و لبه ها عالیه
نقشه خونه رو یه بار بهش میدین و تو حافظه داره بعد میتونید انتخاب کنید کل خونه یا مثلا یه اتاق یا حتی یه بخش کوچیک از یه اتاق رو جارو بزنه
دفعه اول اپلیکیشن روی گوشی میریزید خودش میگه خونه رو مرتب کنید در اتاق ها باز باشه لوکیشن گوشی هم روشن باشه و جارو ازادانه تو کل خونه میچرخه و دیوار ها و موانع رو تشخیص میده و دفعات بعدی هوشمندانه تر فضا رو شناسایی و جارو میکنه
با کمک مودم ای دی اس ال این کارها رو انجام میدم.
هرسری هم قبل جارو سیم و اسباب بازی و خورده ریز هایی که ممکنه توش گیر کنه جمع میکنم و در اخر کار محفظه تجمع خاک و زباله رو خالی و تمیز میکنم
  • Celin، Hamii99، liyane، mahtakhanoum، Rose، Targol، بارون، خانم فسقلی، ستی‌لیته، مینو، پری
پاسخ
مهراسا ممنون از توضيحات كاملت
انگار الان شده ١٥ تومن
مباركت باشه
براي ما بچه دارا عاليه
  • mehrasa20001، خانم فسقلی
پاسخ
قطعات حانبی مثل فیلتر بعد مدتی نیاز به تعویض دارن چندماه پیش کیش بودم دیدم اونجا قطعات رو میفروشن و خود دیجی کالا هم داره
منتها مال من هنوز سالمه و نیاز به تعویض نداشته
چندوقت یه بار کشیدن جاروبرقی عادی ضروریه!
من چون بچه کوچیک دارم و ریخت و پاش زیاده هفته ای دوبار اینو روشن میکنم و دوهفته یه بار هم نظافت اساسی گوشه هاو. لبه ها با جاروی خودم میکنم
خوبی جارو رباتی اینه راحت میره زیر مبل و جاهایی که دسترسی سخته برام نظافت میکنه

خونه ما زیر میز ناهارخوری تجمع خورده ریز غذا هست! صندلی های میز رو جابه جا میکنم و مشخص میکنم فقط همون منطقه رو جارو بزنه که زیر میز کامل تمیزه همیشه
بعد صندلی ها رو برمیگردونم سرجاش
چون اگر پایه های صندلی ها کنار هم باشن جارو نمیتونه از بینشون رد شه و من میخوام حسابی تمیز شه اون قسمت
یه وقتا هم خونه نباشم اگر روشن و به شارژ باشه و در اتاق ها کامل باز باشه از بیرون هم بهش فرمان نظافت میدم و رسیدم خونه میبینم کارش تمام شده و رفته سرجاش تو خونه اش داره شارژ میشه
  • Gitii، mahtakhanoum، Rose، Targol، بارون، خانم فسقلی، ستی‌لیته، مینو، پری
پاسخ
چه بامزه‌. ولی به نظرم برای بچه‌ندارا هیچ فایده‌ای نداره. ما که خونه‌مون اونقدر کثیف نمیشه، و اتفاقاً فقط همین گوشه‌هاست که کثیف میشه، که روبات نمیتونه اونجاها رو پوشش بده.
  • Gitii، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
[تصویر:  ce086f55-361e-4765-95dc-10556c127202_xihw.jpeg]

[تصویر:  b9e2af49-6614-445c-bc86-961d2ae3ece8_1f6z.png]

دخترا اینم پیجشون
  • Rose، بارون
پاسخ
سلام وقتتون بخیر با احترام لیست قیمت ها خدمت شما
E300: 15,200,000
E450: 17,500,000
E900: 21,300,000
L2550: 28,500,000
قیمت ها به تومان می باشد.
تمامی محصولات ۱۵ ماه گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش دارند. ضمنا ربات ها ساخت چین می باشند.
ارسال به سراسر ایران رایگان می باشد.
هر سوالی که دارید در خدمتیم???

قیمتاش ایناست
  • بارون، پری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان