امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
وای دیدی نونا
با افتخاااار نیگه از 11 ماهگی بچمو دارم میگیرم نمیدونم چرا همکاری نمیکنه نکنه مشکلی دارهههههه
بابا لعنتی بذار بچه بفهمه جیش چیه کلا 
... 
این سوال پیش اومد برام که چون پسرم حدود 20 روزی هر جیش یا پی پی اعلام میکنه با دستش و عه کنان که داذم یه زحمتی میکشم 
نه مه درد و سدزش داشته باشه ها
خس کردم داره متوجه میشه Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose
پاسخ
وای منم خیلی اعصابم خرد میشه که به بچه فشار میارن بخاطر بحث مالی... چه برسه طرف مشکل مالی نداشته باشه و این کارو با بچه بکنه...
اون اولا که پسرم دنیا اومد، خ.ش می فرمود دخترم 5-6 ماهش بود میگفت جیش کرده
یه مدت بعدتر گفت 1 سالش نبود از پوشک گرفتمش
یه مدت بعدتر گفت دو سالش نبود از پوشک گرفتمش... در حالیکه تولد دو سالگیش خونه ی ما بودن و یادمه چون یه ست دخترونه با کیک و شمع و اینا براش گرفتیم...
بعد 2 سال و 5 ماهش بود که با اونها و م.ش و پ.ش رفتیم سفر، بعد خانم دو ساعت راه رو دو بار روی مامانش جیش کرد!!!!! ولی باز بعد از بچه دار شدنم، میومد اینا رو بهم می گفت!!!! هیچوقت درکش نکردم چرا؟؟؟ خب خیلی وقته که هلاکویی و خیلیای دیگه میگن که زود از پوشک گرفتن بچه رو حریص و خسیس می کنه... چیش پز دادن داره خب؟ دقیقا هم دخترش همینطوره... به شدت خسیس و دنبال سوءاستفاده از بقیه که بقیه براش خرج کنن اما پول خودش دست نخوره و بچه 12 ساله همه رو توی رودربایسی میذاره که چیز سنگین بهش کادو بدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
وای یوتاب، یه دختر من گاهی بعد باد شکمش هم به پوشکش اشاره میکنه که بگه کار من بود Smile)
  • nona، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وای ترگل خخخخخخ
وای فکر کن رز Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، Rose، Targol
پاسخ
بچه ها جدی باد رو کی یاد میگیرن همه جا در نکنن؟
  • Targol، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۲۵، ۰۳:۳۷ عصر)Targol نوشته است: وای یوتاب، یه دختر من گاهی بعد باد شکمش هم به پوشکش اشاره میکنه که بگه کار من بود Smile)

دخترتم مثل خودت شیطونه شیطووون
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
وای نونا منم خیلییی بدم میاد Big Grin کاش زودتر بفهمن
  • nona، youtab
پاسخ
از چی بدت میاد ترگل؟ 
من و همسرم انقدر لذت میبریم همسرم که با یه غرور خاصی میگه آفرین بابایی آفففرین
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Sufii، Targol، youtab
پاسخ
راستش منم خوشم‌ نمیاد ترگل نمیدونم چرا البته تا الان چیزی نگفتم خساسش کنم هنوز بچست ولی امیدوارم بعد دو سالگی بشه آموزش داد خداروشکر تا الان تو مهمونی اینا اتفاق نیفتاده البته قطعا شده فقط من متوجه نشدم
هرچند واقعا یه امر طبیعیه کاملا
  • Gitii، mahtakhanoum، Sufii، Targol، youtab
پاسخ
ندا از اینکه تو جمع این کارو کنن و مخصوصا خودشون بهش توجه کنن.
ببین ما هم اصلا عکس العمل نشون نمیدیم چون میدونم اگه بخندیم اینا حرکت افتخارآفرینشون رو تکرار میکنن. من از قبل خوشم نمیومد بچه این کارو کنه و بعدش خودش بخنده. به خاطر همین سعی میکنم واکنش ندیم که فکر کنن طبیعیه. اونام قربونشون طبیعی گرفتن راحت گرفتن، کارشونو میکنن Big Grin ولی لیتل رو اگه مثلا داشتی نگاهش میکردی اگه این کارو کنه اشاره میکنه. یا مثلا قربونش برم رفته یه کنجی داره تلاش برای ‌پی‌پی میکنه. میگردیم دنبالش، پیداش که کردیم پوشکشو نشون میده که یعنی فعلا کار دارم Big Grin
  • Nedaaa28، nona، Sufii، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان