امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
حلیم بادمجون از اثرات تاپیک امروز غذا چی داریم با عکس
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، nona، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
تورو خدا به منم دستور حلیم بادمجون بدین
تا حالا نخوردم
فکر کنم خیلی خوشمزس
من عاااااشق انواع بادمجووونم
  • Almam، artatam، Mari90، nona، sims s، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
یوتاب برات خصوصی میفرستم ولی فک کنم جشمت دنبال حلیم بادمجون سلینه برای همین منتظرم خودش بهت بگه Smile
  • Almam، artatam، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخ خدا خیرت بده نونا جونم
مطمینا دستپختت عااااالیه عزیز دلم Heart
  • Almam، artatam، nona، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان کاش یه تاپیک برای حلیم بادمجون بزنی اونجا بنویسی ما هم استفاده کنیم Smile
  • Almam، artatam، nona، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
استاد خایم بادمجون با نمونه کار داریم آخه من شاگردی میکنم ولی روش خودمو میذارم همینجا

خب بچه ها حلیم بادمجون بروش من
مواد لازم: بادمجون، گوشت گردن، برنج یا عدس یا هردو، مشک، پیاز داغ نعنا داغ سیرداغ گردو
خدمتتون عرض منم که گوشت گردن رو با آب و پیاز و زردچوبه و فلفل و‌کنی ادویه کاری و کمی نمک بذارید بپزه وقتی پخت گوشتشو‌حدا کنید ریش ریش کنید حتما بذارید کنار
خالا بادمجون مثلا ۶ -۷ تا رو قشنگ پوست کنین یا افقی برش بزنید یا مقطعی حلقه کنید خالا دو حالت داره اگه رژیمی میخوایین بذارید با کمی آب و کمی نمک بپزه بذاریدش کنار. خود من اول بادمجونو کبابیش میکنم بعد تو یه کوچولو روغن بادمجون کبابیایی که پوستشو گرفتم تفت میدم . حالا مثلا برای اینقدر بادمجون به پبمونه پر عدس یا برنج رو بذارید با آب و خیلی کم نمک مغز پخت بشه و آبکشش کنین
حالا با مجون و گوشت ریش ریش و عدس و برنج رو بریزید تو طرف با گوشتکوب حتما دستی ( برقی خوب کش نمیاره) قشنگ له کنید بعد بهش پیاز داغ سیرداغ نعناداغ زردچوبه گردوی خرد شده ( اصل حلیم بادمجون توش گردو نداره ولی من میریزم) کمی کمی هم زعفرون اگه دوست دارید با به کوچولو فلفل اضافه کنین زیرشو روشن کنید همینطور مدام بکوبیدش تا کش بیاد مش که اومد کشک اضافه کنید حدود دو پیمانه( بسته به ذائقت‌ن) دیگه حرارتو کم کنید و درشو بذارید نیم ساعت بمونه حاضره
راستی اون اواخر پخت کمی میتونید روغن محلی بهش اضافه کنید خوش عطرش میکنه. تزیینم که خودتون ایتادید خواستید مثل یلین خوشگل کنین به بخشی از کشک کمی زعفرون اضافه کنید برای تزیین روش
نوش جونتون

هرجا نوشتم مش بیاد « کش بیاد » درسته

همون کشک بادمجونه فقط گوشت و برنج یا عدس ( یا هردو) رو اضافه داره
گوشته بچه ها حتما ریش ریش بشه ها میتونیدم کوشت نریزید سلیقه ایه
  • Almam، artatam، Mari90، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان
پاسخ
بچه ها ماهم حلیم بادمجون درست میکنیم خیلی شبیه این ولی ما بجای برنج لوبیا سفید و عدس میریزیم، خیلی هم خوشمزه میشه
  • Almam، artatam، Mari90، nona، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره شنیدم که بعضی جاها لوبیا سفید میریزن سوفی حان قاعدتا اونم خیلی خوشمزه هست.
  • Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
نهار ک*ت*ل*ت مرغ با گوجه سرخ شده
شام نون و پنیر و گردو
  • Almam، artatam، nona، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شام مرغ بریون حاضری
  • Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان