موضوعها: 0
تشکر Received:
217 in 74 posts
تشکر Given: 2,056
اعتبار:
264
دو هفته؟؟ منم دفعه پیش که دخترم مریض شد و انتی بیوتیک داد فقط تاکید کرد که شیشه کامل تموم بشه. دو هفته که خیلی زیاده
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ببين رز مقاومت انتي بيوتيك توي بزرگساله ولي بچه كه انتي بيوتيك سرخود نخورده كه بخواد مقاومت ايجاد بشه
دفعه پيش فكر كنم تو گفتي بعد سه چهار روز خودت قطع كردي
ولي توي بچه ها هم نديدم تا حالا دكتري دوهفته انتي بيوتيك بنويسه منظورم موارد استثنا نيست البته
گاهي ميبيني استثنا پيش مياد
ولي روال عادي و دوره درمان انتي بيوتيك كلا ٦ روزه
گيتي جون دارو با توجه به سن و وزن نوشته ميشه و بعد از ٦ روز معمولا شيشه تموم ميشه
آزيترومايسين نوشته بود رز
• Gitii
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۲:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۲:۵۲ عصر، توسط nona.)
رز کار خوبی کردی بردی مفید کلا تو مواردی که بنظرت مریضی مشکوکه یا طولانی شده به متخصصای بیرون مراجعه نکن مگر اینکه معتمدت باشن و بشناسیشون کامل دکتر بیسواد کم سواد سهمیه ای کم نیست من بشخصه انتخابم تو این موارد مراکز دانشگاهیه فقط که میدونم چهار تا استاد درست حسابی نظارت دارن حداقل
ولی کلا اغلب انتی بیوتیکای کودکان دورش ده روزه بعضی معدود کمتر و بعضی ها باز معدود ۱۴ روز
من دفعه قبل گفتم که فرق داره دوره ها و حتما بنا به نوع دارو تکمیل کنید سر اسهال دکتر بی جهت انتی بیوتیک تجویز کرده بود متاسفانه اما مجبور شدم بنا به نظر خانم برادرم ده روز کامل بدم
دکتریم که کلا اول بسم الله بی آزمایش انتی بیوتیک میده کلا نرید
سوفی دختر منم پایان چهارماهگی با توجه به دوبرابر شدن اهنش شروع شد
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,307
دخترها برای شاهان آزیروسین آنتی بیوتیک تجویز کرد که شش روز و نصفی طول کشید.
یعنی باید دو هفته مصرف میکرد.... وااایی بچم...
• Rose
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
اعتبار:
2,467
بچه ها سن بچه ها و نوع عفونت شدتش متفاوته شما باید از پزشک بپرسید دوره ی درمانی چند روزه تکمیل میشه
رز پسر منم همسن پسر شماس همیشه فکر میکردم شیشه که تموم بشه دوره کامله اما خدا خیر بده دکتر جدید پسرم گفت حتما باید ۱۰ تا ۱۴ روز کامل انتی بیوتیک مصرف بشه البته تو سن بچه های ما
گفت اگه دوره کامل نشه احتمال ایجاد عفونت جدید و عود بیماری زیاد میشه که دقیقا قبلا که ی شیشه میدادم پسرم پشت بندش باز عفونتش عود میکرد
کلا قطع شدن علایم دلیل بر قطع شدن دارو نیست باید حتما از پزشک بپرسیم ماشالله خودشون که زورشون میاد حرف بزنن
انشالله پسرتون زود تر خوب بشه رز جان
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
با اين حرفا پس من دوباره پسرمو بايد ببرم دكتر كه دوباره معاينه كنه
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
بچه ها نگران نباشید دوز آنتی بیوتیکهای مختلف و مدت زمان مصرفشون ممکنه متفاوت باشه و همینطور بسته به بیماری که اینو پزشک تشخیص میده...من عفونت ادراری داشتم دکترم سفکسیم داده بود روزی دوبار که روتینش روزی یکباره، یعنی من دوز دوبرابر میگرفتم...بر اساس تشخیص پزشک و هیستوری بیمار
• nona، Rose
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
بچهها من این بار یه دکتر دیگه بردم دخترها رو و گفتم یه دوره ۷ روزه انتی بیوتیک خوردن. گوششون رو چک کرد و گفت عفونت کاملا رفع شده. هر دو یک هفته خورده بودن به توصیه دکتر قبلی. البته دکتر قبلیه گفته بود التهاب، نمیدونم با عفونت فرق داره یا نه. نگران نشید خلاصه. شاید به سن بچه و نوع دارو هم ربط داشته باشه.
• Gitii، nona، Rose
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۳:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۳:۳۷ عصر، توسط Rose.)
لیانه، ببین مقاومت آنتی بیوتیکی کلا توی جامعه ایجاد میشه، ممکنه اصلا بچه ی ما تا حالا آنتی بیوتیک نگرفته باشه ولی متاسفانه بخاطر مصرف خودسرانه ی آنتی بیوتیک، دوز مصرفیش در افراد جامعه بالا میره و باید آنتی بیوتیک های قوی تری تجویز کرد... و مدت بیشتری هم باید مصرف کنن... مثلا سفکسیم در یکم قبل تر برای گوش مصرف میشد، اما الان اصلا برای دیافراگم به بالا موثر نیست با اینکه یه آنتی بیوتیک قوی هستش... و خب من توی مصرف آنتی های اون سری خیلیییی اشتباه داشتم، اولا که بردم دکتر بزرگسال، بعد اینکه تا علائم رفت، من قطع کردم، بعد باز بردم دکتر بزرگسال، ایندفعه کوآموکسی کلاو داد ولی دوره ی حدود 5-6 روزه که اینو با اینکه کاملم تقریبا مصرف کردیم اما شهرستان کارش به بستری کشید و متخصص اطفال اونجا گفت دوره ی آنتی بیوتیک برای بچه ها متفاوته، باید 10-14 روز ادامه می دادید... این سری هم دکتر مفید همین رو گفت که معمولا کوآموکسی برای عفونت گوش، 2 تا بسته تجویز میشه....
تقریبا مطمئنم که در مورد کوآموکسی کلاو، یا کلا عفونت گوش، برای پسرم هم همون موقع هم الان دکترا گفتن برای بچه دوره ی مصرف 10 تا 14 روزه... مطمئنا سن و نوع عفونت و نوع آنتی بیوتیک هم تاثیر داره...
آره لیانه حتما ببر یه دکتر معتمد ویزیت کنه
وای میس شین دقیقا همینطور هم شد... یعنی هنوز دوره ی دیفن هیدرامین بچه تموم نشده، اسپری کورتونیش تموم نشده، باز عفونت مجدد عود کرد........... دقیقا از عوارض تموم نکردن دوره ی کامل دارو هست... ولی اون سری که کامل مصرف کردیم، از اواخر تیر تا همین اول بهمن واقعا خبری از عفونت گوش نبود و فقط میگفتن یکم قرمزی داره... یعنی جوری شده می ترسم ببرمش حموم..................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• Gitii، nona، Sufii